Flere nyheder

 
Musik
Martin Hall i Århus

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Martin Hall i Århus
Tir. 21. mar. 2006

Søndag d. 19.3. gav Martin Hall en koncert med sit nye store ensemble på scenen i Århus Teater. Koncerten spilles i Store Vega d. 24. marts. Koncerterne er enkeltstående begivenheder i forbindelse med Martin Halls nye album 'Facsimile', der udkom i februar - hans første albumudgivelse som solist i 7 år.

Koncerten var - udover en præsentation af sit nye album Facsimile - en odysse igennem Martins Halls kunstneriske karriere, spændende fra det tidlige punkinspirerede pop over teatermusik til fortolkninger af andre kunstnere. En meget intim koncert, der gav fans mulighed for at opleve personen bag musikken og teksterne suppleret. Det hele suppleret med et godt sceneshow og spidsfindige kommentarer, der afslørede et meget selvanalyserende væsen, som udtrykker sine tanker om sig selv, og den verden han lever i, gennem musikken.

Gennem de 15 sange samt bonusnumre blev vi ført fra 'en romantisk aften i teatret skær' med en sang som Neglect til sange fyldt med kraft som Torn Envelope fra det nye album, som giver udtryk for en kunstner, som årene har bragt en mere afrundet facon og større selvindsigt.

Visse af sangene blev understøttet af et flot visuelt billedshow, der gav udtryk for en samfundskritisk stillingtagen til den verden, vi lever i - blandt med flot opsatte gadebilleder af forbrugssamfundet.

Ensemblet på scenen var udover Martin Hall:
Johnny Stage: Guitar, keyboards og sitar.
Ida Bach Jensen: Kontrabas.
Emil Jørgensen: Trommer, vibrafon og percussion.
Helianne Blais: Violin og keyboards.
Jan Stokholte: Flygel, keyboards og flügelhorn.
Gry Vester-Andersen: Cello.

Alt i alt en sjælden koncert for et publikum af kendere.