Flere nyheder

 
Teater
Love Me do

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Love Me do
Tir. 21. mar. 2006

- En Beatles Cabaret.

Hvis resten af forestillingen havde været lige så god som ekstranumrene havde det været en fantastisk forestilling. Når ret skal være ret var der mange, især blandt den ældre del af publikum, som synes rigtigt godt om forestillingen. For den lidt yngre generation, som kun kender Beatles for deres hits, var der dog skuffende få kendinge på repertoiret, og de, der var, blev ofte sunget som del af en medley eller fremført som en slags sketch, og det er altså ikke helt det samme.

Jacob Morild, Morten Wedendahl og Mikkel Tiedt har tidligere optrådt med deres Beatles Cabaret på Café Liva i Nyhavn, og forestillingen fungerer sikkert noget bedre, når den kan foregå i tæt kontakt med publikum. De tre "Beatler" har nogle gode sangstemmer og er særdeles musikalske. Samtidig forsøger de at give deres forestilling et humoristisk skær, og hovedvægten er lagt på komikken, frem for en fremførelse af de fantastiske sange som The Beatles fik indspillet, og som mange nok forventer at få at høre, når de går til en Beatles forestilling.

Alt i alt er Love me do en morsom forestilling med et strejf af Monty Pyton, især i anden del af forestillingen. De tre mænd på scenen er morsomme, har gode sangstemmer og er yderst musikalske, men underholder med skuffende få af de virkelig store Beatleshits. Med forestillingen er der lagt mere op til en sjov aften i byen end en tur down memory lane, med mindre altså at man er gammel nok, til at kunne huske de mindre kendte Beatles sange.

Love med do kan ses i Skanderborg, Randers og København. Se spilletider.