Flere nyheder

 
Litteratur
Håndbog om drager

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Håndbog om drager
Ons. 10. maj 2006
- Kursus i dragonologi.

En drage er et stort skællet og sædvanligvis bevinget og ildsprudende væsen, som er genstand for dragonologens studier. Med denne fantastisk inspirerende håndbog er man som læser indlemmet i Det Hemmelige og Oprindelige Dragonologi-selskabs (H.O.D.S.) kursus i Dragonologi.

Bogen er udformet som et over 100 år gammelt værk med gulnede sider, der er et supplement til Dr. Drakes egen grundlæggende og udførlige værk - "Dragonologi - Sesams Store Bog om Drager" (udgivet 2003). Bogen kan sagtens stå for sig selv - og er lavet som en bog, der i et enkelt bind kan forsyne de elever, der ønsker at forfølge emnet nærmere, med den nødvendige basisviden indenfor forskellige dragonologiske discipliner i en kombination af nyttige øvelser, informationer og praktiske eksperimenter. Der er tale om discipliner som drageskrift, gådeløsning, dragemagi, tegning af drager og meget andet.

Det er en rigt illustreret håndbog, der kun kan være med til at sætte fantasien i sving, og som vil være til stor inspiration for unge drageforskere.

Bogen er inddelt i en serie på 21 lektioner i dragonologi fordelt på tre præstationsniveauer: Elementær, Udvidet og Avanceret Dragonologi. Hver lektion er estimeret til at tage ca. en time at gennemføre, men man kan bruge meget mere tid end det, hvis man først bliver grebet.

Bagerst i bogen er en hilsen fra Ernst Drake, en formålserklæring for et modern dragonologi-selskab, et "Dragonologisk glossarium", klistermærker der bl.a. kan bruges til at konstruere en dragetiltrækker samt et kursusdiplom i Dragonologisk Duelighed.

Aldersmæssigt passer bogen til børn fra ca. 10 år. Den er alle pengene værd for børn med en livlig fantasi, som vil være med til at bevare og beskytte verdens drager.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Ernst Drake: Håndbog om drager - Kursus i dragonologi
Oversat af: Klavs Brøndum
Forlag: Sesam
Sider: 78
Udgivelsesdato: 17.03.2006
ISBN: 87-11-22577-7