Flere nyheder

 
Litteratur
Forbyttede hunde

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Forbyttede hunde
Tor. 31. aug. 2006

"Hvis bare jeg ikke var kommet til at forbytte Doris Hansens hund" er bog, som handler om, når alting går galt. Tilde er hemmeligt forelsket i Alex, som går i en højere klasse end hende. Tilde er lige flyttet til byen med sin mor og er lige begyndt at lære folkene omkring dem at kende, heriblandt deres overbo, Doris Hansen, som har en hund, som Tilde sommetider går tur med.

En dag, Tilde har taget Dorit Hansens hund med ude at gå, skal hun lige ind og handle et par ting, men da hun kommer ud, står Alex uden for forretningen og i ren og skær befippelse griber hun den første den bedste hundesnor, og opdager for sent at det er den forkerte hund. Herefter følger det ene uheld det andet.

Bogen henvender sig primært til læsere i alderen 8-12 år. Det er en sjov bog, som egner sig for både piger og drenge. De fleste har nok prøvet dage, hvor alting gik galt, så det er nemt at forstå Tildes situation.

Hvordan alting ender skal ikke afsløres her, det må selv læse om i " Hvis bare jeg ikke var kommet til at forbytte Doris Hansens hund" God fornøjelse.

Køb eller bestil bogen på saxo.dk.

Ingelin Angerborn: Hvis bare jeg ikke var kommet til at forbytte Doris Hansens hund
Forlag: Gyldendal
Sider: 90
Udgivelsesdato: 25.08.2006
ISBN: 87-02-03309-7