Flere nyheder

 
Litteratur
Mirakeldrengen

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Mirakeldrengen
Fre. 15. sep. 2006


"Mirakeldrengen" handler om Ulf på seks år, som gerne vil være stærkere end sin storebror, være god til at finde vej, og bare være sådan en rigtig superhelt ligesom i tegneserierne.

Desværre er virkeligheden sådan, at Ulfs storebror både er større og stærkere end Ulf, og storebroderen og hans venner vil ikke have Ulf med, når de tager ned i byen for at se cykelløb, både fordi Ulf er lille, men også fordi Ulf altid bliver væk.

Ulfs forældre spørger om han vil med ud at gå en tur, men det gider Ulf ikke, i stedet læser Ulf i sin storebrors tegneserier og bestemmer sig for at han vil være Mirakeldrengen, der kan flyve titusind kilometer i timen, fange mordere og vinde alle cykelløb, og sådan bliver det. Pludselig er Ulf Mirakeldrengen som kan alting, og så tager Ulf af sted på sin cykel, selv om han egentlig havde lovet sine forældre at blive hjemme.

Ulf oplever nu en hel masse, som man selv kan læse om i bogen, men til slut bliver Mirakeldrengen til Ulf igen, og hvad sker der mon så?

Mirakeldrengen kan bruges som læseselvbog af alle som har en ældre eller en yngre søskende, den er også fin som højtlæsningsbog for børn i alderen 4-6 år og den har nogle meget underholdende billeder.

Ulf Stark: Mirakeldrengen
Forlag: Gyldendal
Sideantal: 45
Udgivelsesdato: 01.09.2006
ISBN:87-02-05179-6