Flere nyheder

 
Litteratur
Flot skrot

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Flot skrot
Man. 25. sep. 2006

"Flot skrot" er en meget illustrativ bog, der med mange gode billeder og ideer giver en masse inspiration til, hvordan man selv kan skabe stemningsfulde og charmerende møbler ud af sine gamle møbler.

Bogen giver nogle tips til hvilke typer loppemarkeder man skal holde øje med, hvis man skal gøre et godt fund. Med bogens inspiration og mange fine eksempler bliver man også bedre rustet til at se muligheder og dermed kunne hive guldet frem fra loppemarkedernes rod.

De mange inspirerende eksempler er udførligt beskrevne, inklusiv hele processen med at gøre et gammelt møbel til noget helt unikt, samt billeder undervejs i processen og naturligvis af det endelige resultat. Der er også mange små fifs til stemningsfyldt indretning - nærmest scenografier - med brug af gamle bøger, apotekerflasker, stearinlys, glas m.m.

Der gives inspiration til brug af mange forskellige grafiske elementer - naturligvis farvebrug, men også specielle tal og bogstaver fra gammeldags skilte, avisudklip, håndskrift og meget mere.

En fin bog med et omfattende billedmateriale, der giver masser af inspiration og konkrete praktiske råd, så man trygt kan kaste sig ud i genbrugsjunglen og få det bedste ud af det (eller hvad talentet nu rækker til..) Bogen er på et niveau hvor alle kan være med, men hvor også garvede skrotjægere sikkert vil kunne finde lidt nye ideer og tips.

Køb eller bestil bogen på saxo.dk.

Eva-Marie Wilken og Kim Wilken: Flot skrot
Forlag: Gyldendal
Sider: 168
Udgivelsesdato: 17.08.2006
ISBN 87-02-04473-0