Flere nyheder

 
Teater
Formel Heise

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Formel Heise
Tir. 10. okt. 2006













Showet varer 90 hæsblæsende minutter, hvor Lotte brænder energi af på scenen lige så hurtigt som en formel 1 racerbil, deraf (måske) showets navn. Det fyger omkring med observationer fra dagligdagen og mere eller mindre rammende sandheder, der får det til at krympe lidt i maven, for "Det der kender jeg godt fra mig selv, hvor pinligt"!

I løbet af de 90 minutter komme vi omkring netdating, ritualer, børn, børneopdragelse, afsmitning af dårlig forældreopførsel på børnene, sprogets finesser, hvordan alting lyder godt på fransk og italiensk, Lottes fascination af stewarder og stewardesser og meget mere. Lotte Heise har selv skrevet alt det hun siger, og hun står ved hvert et ord.

Jeg har tidligere set to af Lotte Heises foredrag og savner måske med denne standup tour de force en lidt mere klar rød tråd, som den der findes i hendes foredrag. Det virker, som om hun hopper og springer fra emne til emne uden mål og med, og man får hurtigt en fornemmelse af, at man ikke får alle pointerne med. Samtidig annonceres det jo tydeligt, at dette er et standup show, og ikke et foredrag, så der er ikke baggrund for at forvente en anderledes tilgang til forestillingen, end standup-komikerens sædvanlige facon med at springe frem og tilbage i emnerne.

Lotte Heise er ikke bange for at gøre og sige ting, man ikke bør gøre eller sige, og hun er heller ikke bange for at gøre tykt grin med sig selv og sin egen opførsel for ikke at sige kvinders opførsel generelt. Dette betyder at mænd har chancen for at se deres koner eller kærester få en øjenåbner af dimensioner, så det er bare med at komme af sted efter billetter!

Der er dømt grin og latterkramper for selv de mest skeptiske, rigtig god fornøjelse.

Se spilletider.