Flere nyheder

 
Teater
Primadonnaer på prøve

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Primadonnaer på prøve
Man. 20. nov. 2006

"Primadonnaer på prøve" er en genopsætning af det stykke, mange gik forgæves til på Odense teater sidste år. Sjovt nok var der ikke ret mange, som havde bevæget sig ind for at se det i Musikhuset Aarhus, men de, der var der, fik en afsindig morsom aften i selskab med skuespillere, som kom ud for den ene rablende sindssyge situation efter den anden.

Der er dømt Charlies tante, Tootsie, og alle andre komedier, hvor mænd klæder sig ud i dametøj og alene af denne grund tvinges ud i akavede situationer, for at undgå at blive afsløret, hvilket de selvfølgelig bliver alligevel.

Jack Gable (Anders Gjellerup Koch) og Leo Clark (Claus Riis Østergaard) er to skuespillere, som endnu ikke har fået deres gennembrud. En dag læser Leo i avisen, at en rig dame ved navn Florence (Kirsten Saerens) søger sin søsters to børn Steve og Max, som hun gerne vil have skal arve hende efter sin død, på lige fod med deres kusine Meg (Natali Vallespir Sand). Leo øjner straks chancen for at score nogle lettjente penge, og overtaler Jack til, at de skal spille Steve og Max, så de kan arve den rige dames penge.

Inden de kommer af sted, bliver de gjort opmærksomme på, at Steve og Max rent faktisk er to piger, som hedder Stephanie og Maxine, og et øjeblik ser det ud til at de to herrers planer er kuldsejlede, men vent, de har jo damekostumerne fra deres forestillinger, og i næste øjeblik træder to meget excentriske damer ind hos tante Florence, klædt i henholdsvis en fedragt og en Cleopatra udklædning.

De modtages med glæde af deres nye kusine, Meg, men med noget mindre glæde af kusinens forlovede Duncan (Lars Simonsen), som havde regnet med at kunne bestyrer alle tre millioner dollars, som Meg stod til at arve. Herefter går alt galt, for Leo forelsker sig i Meg og Jack i Audrey (Rikke Lylloff), som også hører til husholdningen, men det er noget svært at gøre kur til damerne iført kvindetøj, og det kommer der mange sjove forviklinger ud af.

Forestillingen er hylende morsom og uforpligtigende underholdning. Den er alletiders som begyndelse eller afslutning på en glad aften. Du er sikker på at få rørt lattermusklerne. Der er dømt masser af god underholdning, og du vil ikke fortryde et sekund, at du tog i teateret.

Rigtig god fornøjelse.

Se spilletider.
Foto: Odense Teater