Flere nyheder

 
Litteratur
Kaj-foldebøger

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kaj-foldebøger
Fre. 19. jan. 2007

Nu er de kendte Kaj-bøger kommet i en foldebogs-udgave. 'Kajs bog om vand' og 'Kajs bog om tøj' er bøger for de allermindste, om verden oplevet igennem den lille dreng Kajs øjne.





I Kajs bog om vand er Kaj ved vandet med sin mor, hunden og hans elskede dukke Lise. Ved vandet er der måger, et skib, fisk, ænder og mange forskelligt farvede skyer. Kaj pjasker i vandet, mens hans mor ser på. På den anden side er forskellige dagligdags situationer med vand; Kaj i gummistøvler i en vandpyt, Kaj der vander blomster, en opvaskebalje og en spand med vand.

I Kajs bog om tøj er Kaj ude i haven kun iført strømper og Lise helt uden tøj på, mens deres tøj hænger i træerne. Kajs mor kommer med hans prikkede underbusker, og der er en elefant med prikkede underbusker, og en mand der vinker. På den anden side kan man følge Kaj få tøj på i en lille billedserie, mens Lise ser på - først underbukser, så bluse, de besværlige strømper og til sidst bukser.

Foldebøgerne kan bruges til selv helt små børn med deres kraftige papsider. De kan bruges til at se på sat rundt i kanten på barnevognen, i tremmesengen eller kravlegården. Det er et par søde bøger til de mindste børn, der introducerer lette begreber omkring helt almindelig dagligdags ting som tøj og vand.

Køb eller bestil bøgerne på saxo.dk.

Mats Letén: Kajs bog om vand & Kajs bog om tøj
Forlag: Gyldendal
Sider: 12/12
Udgivelsesdato: 19.01.07
ISBN: 87-02-04362-9/87-02-04365-3