Flere nyheder

 
Musik
Vind Jan Nielsens nye cd

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Vind Jan Nielsens nye cd
Tir. 7. aug. 2007
kilde: KultuNaut

Jan Nielsens deltagelse i DRs Stjerne for en aften sendte "den syngende elektriker" fra Kastrup en tur omkring stjernerne og retur. Med den uforglemmelige fortolkning af Percy Sledge-klassikeren When a Man Loves a Woman sang Jan Nielsen sig med sin kraftfulde og velsmurte røst langt ind i de danske tv-stuer og opnåede en flot 2. plads i finalen i 2004.

Moving on - med egne sange
Nu er Jan klar til at begejstre på ny. Opfølgeren til debutalbummet Mirror Man sendes nemlig på gaden den 27. august. Det aktuelle udspil bærer titlen Moving On. En ganske rammende titel, for er der noget, der i den grad karakteriserer det nye album, er det bevægelsen væk fra sporet på den første plade og hen til det aktuelle. En lang vej, der har medført ikke blot et genremæssigt skift fra generel pop til selvstændig pop/rock, men også fra coverversioner til egne sange.

Med en blanding af storslåede ballader, rockede riffs, McCartney-inspirerede kompositioner og rytmesektionens tromlen influeret af kunstnere som Big Fat Snake og Bryan Adams cementerer Jan Nielsen sin alsidighed på den danske poprockscene.

Albummets 10 numre har et fantastisk line-up af danske musikere. Peter Brander, Pete Repete, Kasper Foss og Klaus Nielsen. Jørgen Kaufmann gæster tillige på et enkelt nummer. Herudover har den amerikanske tekstforfatter og kunstmaler Peter Bouranel skrevet 4 af albummets tekster.

Kunstner i rivende udvikling
Der er ikke nogen tvivl om, at man på Moving On ser en kunstner, der har udviklet sig i den rigtige retning siden deltagelsen i Stjerne for en aften. En kunstner, der har formået selv at komponere og samle et elitemandskab til den nye plade. En kunstner, der viser, at han er så meget mere og andet end endnu et folkeligt ansigt i et populært tv-program. Jan Nielsen beviser nemlig, at han faktisk har talentet til at succedere med en habil og velkreeret toer.

Mød Jan Nielsen
Jan Nielsen
optræder med band under dette års Post Danmark Rundt, hvor han holder kadencen under de to daglige koncerter ved start og opløb. Jan Nielsen kan desuden opleves live på Ullerup Marked den 12. august samt på Klintekroen, Nykøbing Sjælland den 25. august.

Tilmeld konkurrence
Du kan vinde følgende præmier fra Promote it!:

Du kan vinde følgende præmie fra Promote it!: Jan Nielsens nye cd "Moving On".
Der udloddes i alt fem stk.

Svar på nedenstående spørgsmål:

Hvilket kælenavn fik Jan Nielsen i forbindelse med hans deltagelse i "Stjerne for en aften"?

Det rigtige svar er:
Dit navn:
Din E-mail adresse:
Adresse:
Postnr og by:
Tilmeld også KultuNauts nyhedsbrev
Indsendes senest d. 25. august.