Flere nyheder

 
Litteratur
Grimms bedste eventyr 2

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Grimms bedste eventyr 2
Tir. 23. okt. 2007

Her følger den næste lydcd i serien med eventyr af Brødrene Grimm. Denne gang med 'Rødhætte' og andre klassiske fortællinger for alle aldre. CD´en indeholder 6 af Brødrene Grimms eventyr: Den tapre skrædder, Askepot, Snehvide, Rapunzel, Rødhætte og Haren og Pindsvinet.

Hvert eventyr tager 6-18 minutter, og i alt er der lige over en times oplæsning. En passende længde til en biltur, og alligevel med mulighed for at bryde dem ned i kortere historier, ved at høre dem hver for sig.

Eventyrerne kræver ikke den store introduktion - det er dem vi kender fra vores barndom, og som selv de yngste børn kender. Det er historien om den snedige og tapre skrædder, der kan 'slå syv med et smæk', og som til sidst bliver konge. Det er eventyrerne om 'prinsesserne' Snehvide, Askepot og Rapunzel - og Rødhættes færd gennem skoven til Bedstemors hytte. Og til slut historien om kapløbet mellem Haren og Pindsvinet, en historie der ikke er løgn, selvom den lyder sådan.

Historierne er flot læst op af skuespillere Maria Garde, der mestre oplæsningens svære kunst - tydeligt og indlevende.

Selve CD'en kommer i en flot lille kassette med håndtag - og med illustration af Rødhætte og Ulven af Svend Otto S. på omslaget. Håndtaget er både praktisk til at hænge den op på en krog, men er også god i hånden som en lille taske, når man skal på tur..

Er man den heldige ejer af nogle af Gyldendals udgivelser af Grimms historier eller samlingen Grimms bedste eventyr alle illustreret af Sven Otto S., så kan man følge med i billederne, hvis man har lyst til en "lyt og læs" oplevelse.

En dejlig lyd-cd, der er god fra 3-4 års alderen til både piger og drenge.

Brødrene Grimm: Grimms bedste eventyr 2
Læst op af Maria Garde
1 CD - 1 time 9 minutter
Forlag: Gyldendal
ISBN: 978-87-02-06091-1