Flere nyheder

 
Litteratur
Blæksprutten

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Blæksprutten
Tir. 4. dec. 2007

Blæksprutten udkommer som vanligt i slutningen af året med humoristiske kommentarer, tegninger, vitser og biografier om det der er sket og personer som har markeret sig på den ene eller anden måde i det forgangne år.

Blæksprutten er for litteraturen hvad cirkusrevyen er for teateret. Her tages alle de hændelser op, der er foregået i 2007 og får et lille tvist. Her er kommentarer til balladen om ungdomshuset, TV2 news og deres nyhedshelikopter, Peter Schmeichels mulige køb af Brøndby fodboldklubben, den nyligt overståede valgkamp og meget mere. Blæksprutten er en samling af begavede og sjove kommentarer til året der gik og vil sikkert været at finde som mandelgave i mange danske hjem og blive brugt som hyggelæsning i fridagene mellem jul og nytår.

Tegningerne til årets Blæksprutte er lavet af Roald Als, Lars Andersen, Claus Bigum, Jens Hage, Jens Julius og Erik Werner, som med vanligt talent har fanget essensen af de morsomme situationer, der er afbilledet i hæftet. Teksten er bl.a. skrevet af en række af de mest kendte danske komikere. Roald Als' trofaste makker Poul Ejner Hansen har også bidraget og beviser hermed endnu engang, at man ikke behøver at være kedelig, selvom man er matematiklærer.

Alt i alt er blæksprutten 2007 masser af morsomme bemærkninger og kommentarer og rækker til mange timers læsning og kluklatter, uanset om læsningen kan foregå i stuens bedste lænestol, eller om blæksprutten må tjene som toiletlitteratur til læsning i det skjulte.

Køb eller bestil bogen på saxo.dk.

Svend Reiner Johansen og Ole Knudsen: Blæksprutten 2007
Forlag: Gyldendal
Sider: 48
ISBN: 9788702059557