Flere nyheder

 
Teater
La Traviata på Taastrup Teater

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
La Traviata på Taastrup Teater
Man. 26. maj 2008
kilde: KultuNautOplev Verdis kendte opera
La Traviata i en eksklusiv produktion i KUL´TOUR-ugen. Oplev den passionerede og tragiske historie i ny opsætning søndag d. 8. og onsdag d. 11. juni i Taastrup Teater. KUL´TOUR har håndplukket de bedste kræfter fra Det Kgl. Teater til solistrollerne; Niels Jørgen Riis (Alfredo), Anne Magrethe Dahl (Violetta), Andrea Pellegrini (Flora) og Guido Paevatalu (Giorgio Germont).

Violetta
Årets tema i KUL´TOUR-ugen er PASSION - og intet kan vel passe bedre til denne opera.

Under titlen Violetta har Guido Paevatalu instrueret dette drama om kurtisanen, der forelsker sig i Alfredo og tror, at kærlighed kan overvinde alle fordomme. Kærligheden er glødende, og der udspilles en tragedie omkring Violette. Operaen er skrevet over Alexandre Dumas' roman Kameliadamen.

Solisterne
KUL´TOUR har håndplukket de bedste kræfter fra Det Kgl. Teater; Niels Jørgen Riis (Alfredo), Anne Magrethe Dahl (Violetta), Andrea Pellegrini (Flora) og Guido Paevatalu (Giorgio Germont). Solisterne glæder sig til at arbejde på det lille Taastrup Teater, der giver en helt speciel nærhed og intimitet for publikum, som man ikke finder på de store scener. Guido Paevatalu synes, det er fantastisk, at Taastrup KUL´TOUR gruppe endnu engang tør satse på at lave opera i byen. - Det er en stor udfordring for os at lave opera her og skabe en forestilling under helt andre og mere rå rammer, end vi er vant til, siger Guido. Musikken til La Traviata er skrevet om til wienertrio under ledelse af Torben Pedersen.

Tid & sted
Søndag d. 8. juni kl. 20 &
Onsdag d. 11. juni kl. 20

Taastrup Teater
Kjeld Abells Plads 1
2630 Taastrup
(5 min. fra Taastrup Station)

Billetpris kr. 380

Billetter kan købes på:
Billetnet 70 15 65 65 eller på Taastrup Teater 43 35 27 71

Læs mere på www.kultour.nu