Flere nyheder

 
Diverse
Kirtan med Ma Sita Savitri

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kirtan med Ma Sita Savitri
Tir. 8. apr. 2014
kilde: KultuNaut

Tirsdag 22. april klokken 19.30 byder Skandinavisk Yoga og Meditationsskole velkommen til en aften med kirtan ledet af Ma Sita Savitri. Der er fri entré.

Ma Sita, der har mange års erfaring med at afholde og lede kirtan, har et imponerende repertoire. Hendes intuitive valg af sange til den enkelte aften skaber en atmosfære, hvor det er muligt for de medvirkende at give slip på den almindelige tilstand og rumme noget lidt større.

Kirtan
Når man deltager i en kirtanaften, forbavses man over hvor velvalgt hver enkelt sang er. Sangen rammer ind lige der, hvor man selv følelsesmæssigt står. Kirtan sang forgår i en gruppe, hvor der ikke er nogen vurdering af, hvordan du synger, hver fugl synger med sit næb. En umiddelbar metode til at lade tanker og følelser falder på plads igen - og man finder ro i krop og sind.

Om Ma Sita
Ma Sita kommer oprindeligt fra Island. Nu bor hun på Skandinavisk Yoga og Meditationsskoles Kursuscenter i Håå i Sverige, hvor hun underviser på længerevarende kurser i yoga og meditation, prana vidya og afholder kirtan for stedets kursister.

"At synge kan røre ved ens energi, så man bliver bevidst om sine følelser, og får dem kanaliseret - man føler at noget falder på plads i krop og sind." Ma Sita Savitri, Citat fra bindu 26.

Tid & sted
Tirsdag 22. april Klokken 19.30.
Fri entré

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole
Købmagergade 65
1150 København K

Læs mere på: www.yoga.dk