Kultunaut

Rejseplanen
Ruteplan
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
17/2 2021
Slagelse bibliotek store sal
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
GPS-info: Lat 55.4031, Lon 11.3526


Lokal slægts- og historiemesse i Slagelse
2 Jun Messe

Lokal slægts- og historiemesse i Slagelse

Søndag den 2. juni 2024, kl. 11.45.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Danske Slægtsforskere Slagelse-Sorø
Slagelse bibliotek store sal,
Stenstuegade 3, Slagelse
Den lokale slægtsforskerforening for Slagelse-Sorø afholder igen Slægts- og Historiemesse i Slagelse, søndag den 2. juni kl. 11.45 - 17.00 på Stenstuegade 3. 12 udstillere og 2 foredrag i løbet af dagen..

Messen som i år afholdes for 2. gang, bliver igen en spændende kombination af slægtsforskning og historie, både lokalt og nationalt. Foreningen afholdt første gang denne messe i 2023, og allerede i år, er den mere end fordoblet i antallet af udstillere og formidlere, ligesom der denne gang også vil blive afholdt 2 foredrag i løbet af eftermiddagen.

Oplevelserne står i kø, når arkiver, slægtsforskere, formidlere og foreninger fortæller gamle historier og leder gæsterne tilbage i deres slægt. Der vil på dagen, udover at være mulighed for at hilse på flere lokale og nationale foreninger, også være mulighed for at komme ind og få gratis hjælp til opslag omkring egen slægt.

Er du nysgerrig på selv at gå i gang med slægtsforskning, men ikke helt ved hvor du skal starte, så kig ind og få hjælp denne dag og mød både din lokale forening, men også landsforeningen Danske Slægtsforskere.

Der er gratis adgang til messen og der bliver udtrukket spændende præmier blandt alle besøgende

For at se en præsentation af alle udstillere samt dagens program, henvises til vores hjemmeside https://slaegt.dk/slagelse-soroe/messe/

Vis kort
(Gen)find intimiteten trods smerter - oplæg om nærhed og intimitet
18 Jun Foredrag

(Gen)find intimiteten trods smerter - oplæg om nærhed og intimitet

Tirsdag den 18. juni 2024, kl. 13-15.
Pris: Køb/bestil billet
Slagelse bibliotek store sal,
Stenstuegade 3, Slagelse
At være tæt med nogen er noget, vi alle har brug for. Det gør os glade og giver os en følelse af tryghed og at høre til. Men når man har ondt hele tiden, kan det være svært at overskue andre. Oplæg den 18 juni kl. 13 på Slagelse Bibliotek..

At være tæt med nogen er noget, vi alle har brug for. Det gør os glade og giver os en følelse af tryghed og at høre til. Men når man har ondt hele tiden, kan det være svært at overskue andre - også personer, man før var intime med.

Smerter kan være barske ved kroppen, og oveni får de mange til at føle sig utilstrækkelige. Og når alle ressourcer går med at lære en ny tilstand at kende, er der noget andet, der glider i baggrunden.

For nogle er problemer med nærvær, intimitet og sex kun midlertidige. For andre er følgerne omfattende og har stor indflydelse på livskvaliteten. De fleste ønsker at komme videre med livet, når det første sygdoms-chok har lagt sig. Og intimitet kan være en del af det at komme videre. Faktisk viser forskning at kan det i sig selv være en raskhedsfaktor.

Oplægget giver inspiration, strategier og løsninger til at genfinde nærheden og intimiteten, hvad enten du er smerteramt eller er partner til én, der er.

Derudover vil du gratis få den helt nye patient pjece fra FAKS "(Gen)find intimiteten trods smerter", som udgives i slutningen af maj.

Så sæt krydset!

Dato: tirsdag d. 18. juni, kl. 13:00 - 15:00
Sted: Slagelse Bibliotek, lokale 1, Stenstuestuegade 3, 4200 Slagelse

Tilmelding
Det er gratis at deltage - men da vi skal sikre os forfriskninger til alle (drikkevarer), må man meget gerne forhåndstilmelde sig.

Download invitation
Gen-find intimiteten trods smerter - oplæg om nærhed og intimitet - Slagelse 18 juni - Invitation

Arrangører
FAKS Slagelse og Gigtforeningen Slagelse
Vis kort
kultunaut-slet-ikke-siden - Ballerup Idrætsby

Kultunaut