Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
13/2 2018
Ballerup Super Arena
Ballerup Idrætsby 4
2750 Ballerup
Tlf: 70 23 70 60 Fax: 44 77 60 01

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7217, Lon 12.3695

Ballerup Super Arena bringer os sammen om store oplevelser inden for sport, forretning og underholdning. Lokalerne er unikke og mulighederne uendelige. Og så er Ballerup Super Arena hele Danmarks Cykelarena


Viser 4 events fra/efter 22. sep. 2019

Bike Blowout

Lørdag den 2. og søndag den 3. november 2019
Pris: (Entré: 50-106,25 kr) Køb/bestil billet
Ballerup Super Arena,
Ballerup Idrætsby 4, Ballerup
Den første weekend i november omdannes Ballerup Super Arena til en kæmpe cykelmesse, når Bike Blowout slår dørene op for første gang.Messens fokus er salg, men med plads til nyheder..

Kom og gør et røverkøb på din næste racer, MTB eller Cross cykel. Kæmpe udvalg i tøj og udstyr til fantastiske priser. Bliv inspireret til nye rejseoplevelser og cykelløb, eller fristet af de nyeste 2020 modeller fra de største producenter. Prøv cykelbanen - KonkurrenceI samarbejde med Jimmi Madsen og Sandstød Cycling vil man kunne dyste mod sin træningsmakker, ven eller nabo. Der vil være 2 heat med 25 deltagere i hver både lørdag og søndag. Her kan man forsøge at sætte bedste omgangstid, eller kvalificere sig til Derny finalen om eftermiddagen, hvor den samlede vinder skal findes. Gratis foredragBåde lørdag og søndag kan du opleve spændende foredrag af bl.a. Jens Veggerby, Dan Frost, Ole Ritter og Victor Feddersen.Foredragene er gratis, når du har købt billet til messen
Vis kort
15 Nov Andet

SHOW: Danish Bike Award 2019

Fredag den 15. november 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: Fra 145)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ballerup Super Arena,
Ballerup Idrætsby 4, Ballerup
Endnu et forrygende cykelår er gået, og det er nu tid til igen at hylde Cykel-Danmark med fest og farver, prisuddelinger og den obligatoriske røde løber. Du er inviteret med..

Endnu et forrygende cykelår er gået, og det er nu tid til igen at hylde Cykel-Danmark med fest og farver, prisuddelinger og den obligatoriske røde løber.

I år har Danish Bike Award 10 års jubilæum, og det skal naturligvis afholdes i Ballerup Super Arena. De helt rigtige omgivelser til en storslået cykelaften.

Ryttere og managers, teambosser og klubformænd - alle med samme brændende cykelinteresse vil være tilstede og overvære uddelingen af de 12 cyklekategorier.

Prisshowet er et glimrende bevis på alsidigheden og de mange kæmpetalenter, Dansk cykelsport har affødt de senere år. Aldrig har der været så mange gode navne, og aldrig har Danmark markeret sig så bredt i så mange klasser på topniveau.

Ud over de mange priser vil aftenen være krydret med topunderholdning, kommentarer og anekdoter fra aftenens værter: Dennis Ritter og Chris Anker Sørensen.

Aftenen slutter med et stort afterparty for gæster med middagsbilletter.

Sidste dag for at købe billet til denne aften er den 10. november 2019 kl. 20.00
Vis kort

Harlem Globetrotters

Lørdag den 18. april 2020, kl. 19.30.
Pris: (Pris: Fra 265 + gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ballerup Super Arena,
Ballerup Idrætsby 4, Ballerup
Legendariske Harlem Globetrotters er populære i Danmark, og nu vender det verdensberømte hold tilbage til Ballerup Super Arena. Kom med og oplev en række af klodens bedste basketball-spillere levere et spektakulært show..

Legendariske Harlem Globetrotters er populære i Danmark, og nu vender det verdensberømte hold tilbage til Ballerup Super Arena. Kom med og oplev en række af klodens bedste basketball-spillere levere et spektakulært show.

De berømte Harlem Globetrotters dribler i 2020 ud på endnu en verdensturné med deres stjernespækkede spiller line-up og byder på et fantastisk show for både store og små, der har alt hvad et basketballhjerte begærer - alt fra sensationel boldteknik og massive dunks over trickskud til en uforlignelig faninteraktion med masser af humor og glæde.

Harlem Globetrotters har i 90 år leveret et one-of-a-kind underholdningsshow, hvor de kombinerer sporten med teater og komedie. Igennem tiden har de bevaret deres klassiske stil og evnen til at tryllebinde publikum under deres shows. Harlem Globetrotters imponerer i hele verden med deres unikke talenter på deres tour, og de har ofte nedbrudt kulturelle barrierer, underholdt basketball-entusiaster samt introduceret fans for deres første live basketball-oplevelse
Vis kort

EM 2020 TeamGym - Golden Pass

Lørdag den 17. oktober 2020, kl. 23.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Ballerup Super Arena,
Ballerup Idrætsby 4, Ballerup
Europamesterskaberne i TeamGym 2020 i Ballerup Super Arena. Golden Pass gælder til alle 4 dage. Onsdag d. 14. oktober: Junior Indledende. Torsdag d. 15. oktober: Senior Indledende. Fredag d. 16. oktober: Junior Finale..

Lørdag d. 17. oktober: Senior Finale
Der er billetter i tre kategorier: Premium
Kategori 1
kategori 2

Hold øje med hjemmesiden for tider program: www.teamgym2020.com

Læs mere på www.teamgym2020.com
Vis kort