DJz.dk DanceChart.dk Udstyrsforhandlere Forum Marked Lej en DJ på DJroom.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk


Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
17/11 2015
Skyttehushaven
Tirsbæk Strandvej 2
7100 Vejle

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.708, Lon 9.56553

Smukt offentlig parkanlæg ved Vejle Fjord med Skyttehusets 8-kantede pavillon fra 1868. Her er legeplads til børnene, fuglevoliere med tropiske fugle og i sommerens løb hver søndag eftermiddag underholdning på udendørsscenen i haven. Skyttehushaven kan lånes af foreninger mv. til offentligt tilgængelige arrangementer.

Viser 1-3 ud af 3 events fra/efter 14. aug. 2018
Electroacoustic Café i kunstboblen. Ved hjælp af et avanceret lydsystem opfanger og afspiller kunstnerduoen lyde fra kaffekværne, varmelegemer, damphaner. Kom til en privat akustisk koncert i Kunstboblen med hjemmebrygget kaffe og lyd i den storslåede natur. Ingen tilmelding.
Fre. d. 24. august 2018, kl. 17. (Fri entré)
Skyttehushaven, Tirsbæk Strandvej 2, Vejle
Koncert Mono Mono i kunstboblen. Mono mono forfører deres publikum nar de spiller live, hvor de sender publikum til et drømmeunivers ved at præsentere et dynamisk lydbillede, der er dekoreret med en blanding af elektroniske lyde, beroligende vokaler og hypnotiske saxofoner. Læs mere.
Man. d. 27. august 2018, kl. 19. (Fri entré)
Skyttehushaven, Tirsbæk Strandvej 2, Vejle
Boblekoncert X Plugout. En helt særlig og unik oplevelse, når Plugout afvikler et live show, hvor lys, video og lyd smelter sammen. Visuals og lysshow bliver sammen med boblen Diodon rammen om koncerterne. Læs mere.
Tir. d. 28. august 2018, kl. 21. (Fri entré)
Skyttehushaven, Tirsbæk Strandvej 2, Vejle

HOSTED VED FAIRWEB APS

LINK TIL OS

REGLER OG BETINGELSER

F.A.Q.

CREW

EKSTRANET

KONTAKT

ANNONCÉR