Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Eventkalender

Få overblik over alle de spændende events i Esbjerg Kommune. Brug søgefunktionen til at finde det helt rigtige til dig.

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/2 2023
Sort Safari
Slotsgaden 22, Møgeltønder
6270 Tønder
Tlf: 7372 6400
Yderligere information: Hjemmeside

Sort Safari® giver dig de bedste oplevelser og leverer altid levende og faglig formidling på vore spændende natur- og kulturture nord og syd for den dansk-tyske grænse i marsk og Nationalpark Vadehavet. Vi kommer tæt på verdens største fugleflokke - arktiske gæs - Grå Sol, svaner - Hvid Sol, vadefugle og naturligvis stærene - Sort Sol. Sort Safari® laver ture for hele familien, Junior Ranger, SælSafari og SlikSafari, ligesom vi arrangerer skræddersyede programmer for alle slags grupper. Sort Safari® kan desuden byde på et utal af spændende kulturarrangementer, der spænder fra foredrag til ture i området fra Ejderen til Rømø. Tag med på Jules Verne Safari, HjuldamperSafari og KanalSafari på Ejderen og Kielkanalen eller tag på HelgolandSafari, KongeSafari og BlixenSafari. Velkommen hos Sort Safari® ...der er kun et klik


Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.

'); }