Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Eventkalender

Få overblik over alle de spændende events i Esbjerg Kommune. Brug søgefunktionen til at finde det helt rigtige til dig.

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/6 2021
Blue Water Dokken
Gl Vardevej 82
6700 Esbjerg
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.4832, Lon 8.43921


25. oktober 2024

Morten Münster og ham den anden boern

Morten Münster og ham den anden

Kære publikum, børn og unge, forældre og bedsteforældre - tag del i årets mest festlige begivenhed: Glæd jer til en dag fyldt med hits, humor og en eksklusiv chance for at møde stjernerne personligt!
Fredag den 25. oktober 2024, kl. 17:00.
Blue Water Dokken, Gl Vardevej 82
299 kr
Kære publikum, børn og unge, forældre og bedsteforældre - tag del i årets mest festlige begivenhed: Glæd jer til en dag fyldt med hits, humor og en eksklusiv chance for at møde stjernerne personligt!

Få en dag fyldt med glæde og latter, sæt kursen mod Blue Water Dokken Esbjerg! Nu har I chancen for at opleve Danmarks største YouTube-fænomen sammen med jeres børn og børnebørn. Morten Münster og Tobias Madsen, elsket af børn og unge over hele Danmark for deres skægge og kreative videoer, indtager scenen for at levere et unikt show.

Morten Münster behøver ingen introduktion - med et utroligt talent for at bringe smil på folks ansigter er han en absolut superstjerne med over 4.500.000 månedlige visninger på YouTube! Men hvem er så "ham den anden"? Godt spørgsmål! Tobias Madsen er måske ikke Danmarks største YouTuber, men han er uden tvivl en af de mest underholdende og charmerende personligheder, producere, sangskrivere, jokemagere, som vi alle kender fra nogle af Danmarks vanvittigt sjove - og mest sete - videoer på YouTube. En musikalsk duo som ingen anden!

Forvent et sjovt show, hvor de populære YouTube-stjerner vil inddrage publikum i et mix af sjove indslag og medrivende musik. Det bliver en festdag, hvor hele familien kan samles om god underholdning. Og når showet er slut, er der mulighed for at møde Morten Münster og Tobias Madsen til en sjælden meet n' greet session.

Dette er ikke bare et møde, men en mulighed for at skabe minder. Giv de unge en gave, de vil huske: muligheden for at møde deres idoler i levende live. Tænk på ekstasen ved at hilse på, snakke og knipse selfies med de stjerner, som fylder jeres børns hverdag med glæde!

Afsted det går mod en mindeværdig oplevelse for både børn og voksne. Sæt kryds i kalenderen nu!

Sjov koncert 75 min. + Meet n' Greet. Køb jeres billetter nu på www.godtshow.dk, før de er udsolgt
Køb billet
Besøg arrangørens hjemmeside

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.

'); }