Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Eventkalender

Få overblik over alle de spændende events i Esbjerg Kommune. Brug søgefunktionen til at finde det helt rigtige til dig.

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
22/7 2016
TræfPunkt Sædding
Sædding Centret
6710 Esbjerg V
Tlf: 20869612
Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Tirsdage kl. 10-14 & torsdage kl. 14-17

Træfpunkt Sædding er en kontingentfri frivilligforening, som arrangerer åbne aktiviteter og arrangementer for alle. I stedet for et fast kontingent betales et deltagergebyr for aktiviteterne, der deltages i. Foreningen har et lokale stillet til rådighed i Sædding Centret


6. maj 2024

Frokost for Mænd øvrige

Frokost for Mænd

Mandag, den 6. maj kl. 12.00. LogeHuset. Ådalsparken 31. 6710 Esbjerg V. Power-to-X. videnskaben, der gør vind til brændstof og kunstgødning.
Mandag den 6. maj 2024, kl. 12-15.30.
LogeHuset, Ådalsparken 31
150 kr
Mandag, den 6. maj kl. 12.00. LogeHuset. Ådalsparken 31. 6710 Esbjerg V. Power-to-X. videnskaben, der gør vind til brændstof og kunstgødning.

Mandag, den 6. maj kl. 12.00
LogeHuset
Ådalsparken 31 . 6710 Esbjerg V


Illustration: Ørsted

Power-to-X ...
videnskaben der gør vind til brændstof og kunstgødning.


Mange industriområder og de fleste former for tung transport, såsom langdistance-skibe og fly, er svære at drive direkte med elektricitet.

Så hvordan kan vi bruge elektricitet til at drive dem på en anden måde?

Power-to-X betyder at bruge vedvarende elektricitet, for eksempel vindkraft, til at skabe noget andet ('X'), altså en energibærer - normalt vedvarende brint, som kan drive mellem- til tung transport eller bruges i industrien.

Vedvarende brint, eller grøn brint, kan igen videreforædles til andre grønne brændstoffer, såsom e-metanol til skibsfart, e-petroleum til luftfart og e-ammoniak til industriel brug i gødning eller som skibsbrændstof.

Disse brændstoffer kaldes også for elektrobrændstoffer eller e-brændstoffer.

Pris: kr. 150,-
inkl. 1 stykke med sild, 2 pæne stk. smørrebrød, 1 øl / vand, 1 snaps, kaffe og lidt sødt.

Køb af billet for deltagelse:
Fra søndag, den 14. april kl. 9.05 til SENEST mandag, den 29. april kl. 12.00

OBS!
Køber du billet til dette arrangement, accepterer du samtidig, der eventuelt kan blive fotograferet, og billederne brugt i forbindelse med omtale af arrangementet på foreningens hjemmeside, Facebook, i pressseinformationer og lignende!
Køb billet

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.

'); }