Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Eventkalender

Få overblik over alle de spændende events i Esbjerg Kommune. Brug søgefunktionen til at finde det helt rigtige til dig.

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/10 2015
Søholm Opera
Landevejen 7
8305 Samsø


11. maj 2024

Søholm Spring Prom no. 2: Fred & Venskab music

Søholm Spring Prom no. 2: Fred & Venskab

Foredrag og samtale med Frederik Svinth efterfulgt af koncert med fantastiske Middle East Peace Ensemble. Billetten giver adgang til begge events. Eventen finder sted i Oasens hal.
Lørdag den 11. maj 2024, kl. 18:00.
Søholm Opera, Landevejen 7
0-175 kr
Foredrag og samtale med Frederik Svinth efterfulgt af koncert med fantastiske Middle East Peace Ensemble. Billetten giver adgang til begge events. Eventen finder sted i Oasens hal.

Kl. 18.00: Foredrag og fællesspisning (tag en lille ret med til bordet; SØHOLM giver drinks og snacks)

Kl. 19.30 - 20.00: Pause; Drinks & snacks

Kl. 20.00 - 21.10: Koncert

Mød Frederik Svinth, foredragsholder og iværksætter af virksomheden SNAK, hvor hans mission er at skabe flere gode samtaler mellem mennesker. Et budskab han også fik frem, da han deltog i Løvens Hule tilbage i januar 2023.

Og det suveræne Middle East Peace Ensemble favner alt fra jødisk klezmer til mellemøstlig Makam. Musikerne har bl.a. arabisk, dansk og jødisk baggrund.

En koncert med Middle East Peace Ensemble kan ikke planlægges. Programmet opstår i nuet og er inspireret af publikum, dagens begivenheder, årstiden, vejret og verdenssituationen.

Musikken kan rumme alt fra danske sange til verdensmusik og klassiske numre.

Middle East Peace Ensemble introducerer alle numre og fortæller om musikkens betydning for samhørighedsfølelsen blandt mennesker.

Også blandt publikum skabes et fællesskab. Musikerne får alle til at synge med og undertiden sågar til at danse sammen.

Drinks og snacks mellem foredrag og koncert

Medvirkende:
Frederik Svinth
Middle East Peace Ensemble: Henrik Chaim Goldschmidt, Anders Singh Vesterdahl, Bilal Irshed, Ayala Zimbler Hertz.

Billetsalg: www.soeholmsales.com
Besøg arrangørens hjemmeside
Foredrag, samtale og fællesspisning med Frederik Svinth øvrige

Foredrag, samtale og fællesspisning med Frederik Svinth

Foredraget er en indledning til SØHOLM Spring Prom no. 2: Fred & Venskab. Efter foredraget spiller Middle East Peace Ensemble koncert samme sted.
Lørdag den 11. maj 2024, kl. 18:00 - 19:30.
Søholm Opera, Landevejen 7
Fri entré
Foredraget er en indledning til SØHOLM Spring Prom no. 2: Fred & Venskab. Efter foredraget spiller Middle East Peace Ensemble koncert samme sted.

Dørene åbner kl 17.30 og kl. 18.00 er der foredrag og samtale med dygtige Frederik Svinth, som rejser landet rundt til både efterskoler, uddannelsesinstitutioner, virksomheder mv. og fortæller om og involverer tilhørere i samtalens kunst.

https://frederiksvinth.dk/pages/presse

Det er ingen dårlig idé at blive inspireret til, hvordan man vedbliver at have gode og sunde samtaler - især i en verden, som vores!

Vi sørger for snacks og noget at drikke - og vi inviterer alle til at medbringe lidt godt at spise, som vi i venskabs ånd kan dele og nyde under oplægget fra og samtalen med Frederik.

Har man lyst til at blive og høre koncerten bagefter, kan man købe billet hertil på www.soeholmsales.com

Kl. 20.00 spiller det suveræne Middle East Peace Ensemble koncert.
Musikken kan rumme alt fra danske sange til verdensmusik og klassiske numre. Middle East Peace Ensemble introducerer alle numre og fortæller om musikkens betydning for samhørighedsfølelsen blandt mennesker. Den fantastisk dygtige og alsidige oboist Henrik Goldschmidt, som i mange år spillede i Det Kongelige Kapel, leder ensemblet af arabiske, danske og jødiske musikere.

SØHOLM Spring Proms er generøst støttet af bl.a. Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Samsø Kommunes Pujle Til Kulturelle Aktiviteter, Solistforbundet (Gramex), Stibofonden og William Demant Fonden samt en stor privat donation

Tilføj dit eget event

Kom med i kalenderen

Hvis du selv arrangerer et event, som ikke allerede er med i kalenderen, så kan du tilføje det. Brug formularen herunder til at indtaste det i Kultunauts database, så kommer dit event med her på siden. 

Du kan med fordel også gøre Oplev Esbjerg til medarrangør, hvis du opretter begivenheden på Facebook, så bliver dit event også vist her.