Det sker i Faaborg-Midtfyn Kommune

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
14/3 2016
Tre Kroner
Strandgade 1
5600 Faaborg
Tlf: 6261 0150

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.095, Lon 10.2416
Åbent: 11.30-21.30

Når du træder ind i restaurant TreKroner, kommer du tæt på Faaborgs sjæl. I mere end 200 år har faaborggenserne og andet godtfolk sat hinanden stævne i byens ældste værts- og spisehus. Tre Kroner byder på traditionel frokost, aftenmenu og sydfyns bedste æggekage, men du er også velkommen til at besøge os og nyde en kop kaffe eller en velskænket fadøl.

Tre Kroner's bygning blev opført i 1686 og er dermed en af Faaborgs ældste bygninger. Dengang hed gaden hed Skibbrosstræde. Siden 1785 har bygningen været ejet af brændevindsbrændere og skippere. Navnet TreKroner kendes fra 1897. Restaurantens navn kommer muligvis af, at på daværende tidspunkt kostede en festmiddag på restauranten TreKroner! Det fortælles, at møblementet i sin tid bestod af sofaer betrukket med grønt plys. På TreKroner mødtes søfolk, håndværkere og borgere til "firbrød" og en "spids," altså lidt brød og en snaps klokken 16, når det var ved at være fyraften.

Tre Kroner består af et restaurantlokale og en lille skænkestue i stueplan.

Spil løs....... Jameaftener tirsdag og torsdag fra kl. 19. Kom ind og spil din egen musik for venner og familie på TreKroners scene og musikinstrumenter.......

Vi synes det er nyt og spændende at få os lokale ind og underholde hinanden med lidt livemusik. Hvis du selv spiller eller kender nogle der gør det, så kom ind og underhold dine venner eller din familie. Hvis i bare er et lille amatørband eller lignende så er i også velkommen til at spille for de gæster der er her eller som kommer ind når i gør det.

Kig ind og prøv en helt ny kreativ mulighed. Restaurant TreKroner råder over Trommer, el-guitar/forstærker, bas/forstærker, PA-anlæg samt diverse akustiske guitarer. Vi har snart karaoke anlæg for dem der kun vil synge.

Ring eventuelt til Jan på tel: 2144-0050 for at høre mere eller bestille et bestemt tidspunkt du vil spille og husk - det er helt gratis at spille på vores instrumenter og at vi står klar med øl, vand, kaffe og kage til fornuftige priser