FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
NaturKulturVarde
Gl. Skovfogedbolig, Sdr. Plantage, Roustvej 1116800 Varde
Tlf: 7522 2250
GPS-info: Lat 55.5952, Lon 8.53298
Den gamle Skovfogedbolig i Sdr. Plantage er hjemsted for NaturKulturVardes administration. I den gamle staldlænge er der indrettet formidlingslokaler, og stakladen kan huse op til 75 gæster under tag og fungerer også som bålhytte
Viser 1 event
fra/efter 26. apr. 2024
10
MAJ
Diverse |
Ekskursion
Vild pizza i brændefyret stenovn - med naturens ingredienser
NaturKulturVarde, kl. 12.30-14.
Brændefyret stenovn, grønt fra naturens køkkenhave og nybagte pizzaer danner ramme om en forrygende dag med sprød pizza i det fri.
Tag familien med på jagt efter verdens bedste pizzasovs med NaturKulturVarde - og bliv inspireret af alle de velsmagende ingredienser, der findes lige for næsen af os i naturen. På dagen får I selv "fingrene i farsen", inden pizzaen bages sprød i den brændefyrede ovn.
Program:
Vi starter dagen med at gå på jagt i naturens egen køkkenhave omkring den Gl. Skovfogedbolig. Naturvejlederen guider jer igennem, hvilke planter der er spiselige, og hvad der er godt at samle ind og ikke mindst; smager det godt?
Efter rundturen deles I op i mindre grupper, og så er det på jagt efter ingredienser til jeres version af "verden bedste pizzasovs"
Når sovsen er lavet, så skal der rulles - dejen rulles ultratyndt, så den bliver knasende sprød. Det hele toppes op med Unika ost fra det lokale Tistrup Mejeri, så mangler vi kun at tilsætte højvarme fra den brændefyrede stenovn - og så er det velbekomme
Program:
Vi starter dagen med at gå på jagt i naturens egen køkkenhave omkring den Gl. Skovfogedbolig. Naturvejlederen guider jer igennem, hvilke planter der er spiselige, og hvad der er godt at samle ind og ikke mindst; smager det godt?
Efter rundturen deles I op i mindre grupper, og så er det på jagt efter ingredienser til jeres version af "verden bedste pizzasovs"
Når sovsen er lavet, så skal der rulles - dejen rulles ultratyndt, så den bliver knasende sprød. Det hele toppes op med Unika ost fra det lokale Tistrup Mejeri, så mangler vi kun at tilsætte højvarme fra den brændefyrede stenovn - og så er det velbekomme