Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
21/12 2015
Haslev Seminarium
Søndergade 12
4690 Haslev
Tlf: 56 37 37 37

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.3263, Lon 11.9609

Seminariets gamle festsal kendes nu under navnet "Kultunariet".


Viser 72 events fra/efter 18. okt. 2019

26. Okt Undervisning

Meditation og fordybelse - lørdagskursus

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 10.
Pris: (Pris: 225 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Meditation og fordybelse - lørdagskursus Alle kan deltage uanset erfaringer med meditation. Meditation er et valg, en relation til livet og en rejse ind i kroppen og sindets krinkelkroge og finurligheder..

Jeg tager udgangspunkt i klassisk meditation og mindfulness. Her gennemgår vi en enkel meditationsform, som du kan bruge hjemme. Vi arbejder opmærksomt med krop, sind og åndedræt. Der vil være små oplæg, øvelser, delvist guidede meditationer og udveksling. Medbring tæppe, tekop og evt. meditationspude. Anette Ring Kjær, 25814600 - Psykomotorisk terapeut, dap. Hold 192256
Vis kort
2. Nov Undervisning

Færdselsrelateret førstehjælp - lørdagskursus

Lørdag den 2. november 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 495 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Underviser: Bjarne Thostrup Mortensen. Færdselsrelateret førstehjælp - lørdagskursus (8 timer)..

Færdselsrelateret førstehjælp kurset er for dig der skal køre bil / MC / traktor. Vi holder kurserne som lørdagskursus og holdes en gang månedligt, dog ikke i sommerferien. Intet kørekort uden førstehjælp. Varighed: 8 timer plus pauserog holdes Kl. 09:00 - 18:00. Forud for bestilling af teoriprøve, skal du have gennemgået og bestået kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Kurset er på 8 timer plus pauser og udgør 3 moduler. HUSK at opgiv cpr.nr. ved tilmeldingen. MODUL 1: Førstehjælp inden ulykken sker(1 time) MODUL 2: Hjerte-lunge-redning (3 timer) MODUL 3: Førstehjælp (4 timer) Der kan udstedes et godkendt førstehjælpsbevis. Underviseren er en godkendt førstehjælpsinstruktør. HUSK TILMELDING! Der delktager max. 16 kursister på et hold. Tag madpakke med! Pris: Kun 495,00 kr. Hold 192102
Vis kort

Åndedræts workshop

Lørdag den 9. november 2019, kl. 10-14.
Pris: (Pris: 500 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Underviser: Jeannette Johnsen. Er lykken en lettere hverdag? Så er det nu, du kan gøre noget selv. Det er meget aktuelt at lytte til sin krop. Kom og lær, hvor meget åndedrættet og de rette værktøj betyder for DIN hverdag og DIN lykke..

Fokus på en optimal vejrtrækning har stor indflydelse på alt i dit liv. Kom og bliv inspireret til at bruge
dit åndedræt til optimering i din træning, dit arbejdsliv - ja i hele dit liv og få værktøj til, hvordan alt
i dit liv kan være LET. Dagen byder på fysisk og psykisk indblik i, hvorfor åndedrættet er så vigtigt. Du vil
opleve, hvor meget mere du og din krop er og få indblik i, hvilke enorme muligheder, der åbner sig op med
større bevidsthed. Du vil lære øvelser og åndedrætsmeditation og få de bedste værktøjer ( fra Access consciousness ® ) med hjem til at give dig en lettere hverdag.
Workshoppen afholdes af Ditte Lykke Larsen, BARS terapeut udd. v/ Access Consciousness, tlf. 24461999 - mail: d.brenholdt@gmail.com og Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, tlf. 29247803 - mail: jeannette@kropsterapeutjj.dk.

Hold: 19106
Vis kort

Access Bars Kursus

Lørdag den 23. november 2019, kl. 09-17.
Pris: (Pris: 2250 kr) Klik her for at tilmelde dig
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Underviser: Jeannette Johnsen. Access Bars kursus - oplev det selv og lær at give en behandling, som afspænder hele krop og sind. Hvad hvis livet bare er at være let og være afspændt i krop og sind?.

På sidste kursus oplevede alle deltager lige præcis det. Man kan gå ind i alt i livet med en let og sjov tilgang og få så meget mere ud af sit liv. En af deltagerne sagde om det at give og modtage BARS - " er det virkelig bare så let, at få så meget". Og svaret er enkelt - JA.
Access BARS behandling giver så meget mere lethed og glæde i dit liv. Du kommer helt ned i gear med denne behandling og går derfra med overskud, lethed og indre ro - til at klare ALT der måtte komme. Denne behandlingsform lærer dig, at blive i dig og hos dig selv. Så du ikke bliver fanget i andres energi og dermed bliver drænet.
Så har du lyst til at give dig selv den fantastiske gave, det er at give og modtage BARS - så tilmeld dig til dette kursus.

Access Bars er en behandlingsform, som er udviklet af Access Conciousness. Bars er 32 punkter på hovedet, som - når de berøres blidt - afspænder både krop og sind. Berøring på disse punkter sletter så og sige de holdninger og overbevisninger, som begrænser dig og afholder dig fra at udnytte dit potentiale fuldt ud. Med BARS får du større bevidsthed til at være til stede i nuet, ro og klarhed til at træffe valg, stoppet tankemylder, bedre søvn og meget mindre angst. BARS afhjælper bl.a. også angst, raskløshed, stress og ADHD. På denne dag vil du lære alt om, hvad Access BARS er og hvordan du giver behandling. Samtidig vil du selv modtage 2 behandlinger. Du vil modtage en dansk manual, som vil blive grundig gennemgået. Der vil blive serveret snacks og drikkevarer. Access Bars er udviklet af Access Consciousness, USA.

Underviser: Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, 29247803. Mail: Jeannette@kropsterapeutjj.dk

Hold: 19109
Vis kort
25. Nov Foredrag

Mit liv som Ulf......- foredrag med Ulf Pilgaard

Mandag den 25. november 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 200 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
"Mit liv som Ulf." Et rigtig spændende foredrag af vor folkekære skuespiller Ulf Pilgaard mandag, den 25. november 2019, kl. 19:00 på Kultunariet i Haslev..

Mit liv som Ulf Glæd jer til et fantastisk foredrag med Ulf Pilgaard - hvor mere end 50 års sjov, revy og teater bliver sat sammen Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen. Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet. Billetter koster 250,- kr. pr. stk. Der kan købes drikkevarer i pausen til foredraget. Hold 192805
Vis kort
7. Dec Undervisning

Færdselsrelateret førstehjælp - lørdagskursus

Lørdag den 7. december 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: 495 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Underviser: Bjarne Thostrup Mortensen. Færdselsrelateret førstehjælp - lørdagskursus (8 timer)..

Færdselsrelateret førstehjælp kurset er for dig der skal køre bil / MC / traktor. Vi holder kurserne som lørdagskursus og holdes en gang månedligt, dog ikke i sommerferien. Intet kørekort uden førstehjælp. Varighed: 8 timer plus pauserog holdes Kl. 09:00 - 18:00. Forud for bestilling af teoriprøve, skal du have gennemgået og bestået kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Kurset er på 8 timer plus pauser og udgør 3 moduler. HUSK at opgiv cpr.nr. ved tilmeldingen. MODUL 1: Førstehjælp inden ulykken sker(1 time) MODUL 2: Hjerte-lunge-redning (3 timer) MODUL 3: Førstehjælp (4 timer) Der kan udstedes et godkendt førstehjælpsbevis. Underviseren er en godkendt førstehjælpsinstruktør. HUSK TILMELDING! Der delktager max. 16 kursister på et hold. Tag madpakke med! Pris: Kun 495,00 kr. Hold 192103
Vis kort

Bevægelse og yoga fra top til tå

Torsdag den 2. januar til torsdag den 23. april 2020, 15 kursusdage kl. 11.
Pris: (Pris: 1030 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Underviser: Hanne Thing Mortensen. I god stemning og til rytmiske toner kommer vi hele kroppen igennem..

Nøgleordene er bl.a.: Styrke - stræk - smidighed - konditionstræning - balance og afspænding, hvilket giver en ideel træningsform, der belønner dig med kropsligt velvære og ny energi i dagligdagen. Påklædning: Løstsiddende tøj. Husk tæppe. Hold 201218
Vis kort

Yoga - hensyntagende

Torsdag den 2. januar til torsdag den 23. april 2020, 15 kursusdage kl. 24.45.
Pris: (Pris: 1030 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Underviser: Hanne Thing Mortensen. Yoga - hensyntagende hold Kurset er tilrettelagt for mennesker med f.eks. dårlig ryg, gigtproblemer, luftvejsproblemer, kredsløbsproblemer og arbejdsskader..

Kom og mærk, hvorddan yoga giver balance, når du træner både krop, åndedræt og koncentration samtidig. Dine led smidiggøres og muskler, åndedræt og krefdskløb stimuleres og hjertet aflastes. Du lærer din krop og psyke bedre at kende. Træningen slutter hver gang med afspænding. Kan dyrkes af mænd og kvinder i alle aldre. Medbring tæppe til afspænding Dette er et hensyntagende hold og vi er derfor kun max. 7 deltagere på holdet. Hold 201217
Vis kort

Yoga for kvinder

Torsdag den 2. januar til torsdag den 23. april 2020, 15 kursusdage kl. 9.15.
Pris: (Pris: 1030 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Underviser: Hanne Thing Mortensen. Yoga for kvinder Yoga er p.t. verdens hurtigst voksende motionsform, og det er der rigtig mange grunde til..

De fleste mennesker lever et hektisk liv, med travlhed, sociale medier, store forventninger og pres fra alle sider, både os selv og andre. Vi glemmer fuldstændig at trække vejret og mærke kroppen og vi ignorerer alle kroppens signaler til os, så vi lever med at være kronisk trætte, uoplagte, får svækket immunforsvar, for højt blodtryk og ondt i ryggen. Kort sagt vores livskvalitet er under pres. Og her kommer yogaens mange kvaliteter os til undsætning. For, når du er på yogamåtten, så genvinder du din kropsbevidsthed og bliver bedre til at reagere på kroppens signaler, inden de sætter sig som sygdom eller smerter. Yoga er derfor - udover at være harmoniserende og vitaliserende - også forebyggende og helbredende. Yoga styrker, smidiggør og balancerer hele vores væsen, og ved regelmæssig praksis, kan skavanker som dårlig ryg, hovedpine, spændinger, søvnbesvær, stress og andre livsstilsygdomme forebygges og afhjælpes. Så vil du gøre nogetgodt ved dig selv, så meld dig til holdet. Hver time afsluttes med en kropsscanning, hvor du og din krop bliver helt afspændt. Påklædning: Løstsiddende tøj. Husk tæppe. Hold 201216
Vis kort
2. Jan Undervisning

Lær at spille på Keyboard

Torsdag den 2. januar til torsdag den 30. april 2020, 16 kursusdage kl. 8.30.
Pris: (Pris: 1270 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: LOF Haslev
Haslev Seminarium,
Søndergade 12, Haslev
Underviser: Jonas Jæger Jensen. Lær at spille keyboarder for dig, som aldrig har spillet keyboard før, eller som har brug for at opfriske gamle kundskaber. Gennem vores undervisning lærer du alt, du behøver for at kunne spille keyboard godt..

1/2times undervisning hver uge (excl. ferier og fridage). 1 undervisningslektion = 30 minutter. Du vil blive undervist af en af vore bedste undervisere som er uddannet fra Det danske Musikkonservatorium. Undervisningstidspunkt aftales med underviseren Jonas Jæger telf: 30 63 20 98. Hold 201626
Vis kort