Dato

Museer


Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
23/1 2012
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter
Remisevej 1
7330 Brande
Tlf: 9718 0909 Fax: 9718 1009

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.945, Lon 9.1316

I efteråret 2006 blev Brandes nyrestaurerede og storslåede Kultur- & Konferencecenter, RemisenBrande, indviet. Den rustikke og bevaringsværdige erhvervbygning med en fortid som lokomotiv værksted er efter restaureringen blevet et spændende og utraditionelt tilbud til arrangører af kurser, konferencer, møder, selskaber, modeshows, udstillinger og messer. RemisenBrande er velegnet til såvel store som små arrangementer, og centrets fleksible og moderne faciliteter er ideelle, hvis man ønsker at forene konferencer med udstillings- og messe aktiviteter. Der er gode muligheder for udstillinger og messer, da RemisenBrande har et udstillingsareal på ca. 1400 m2. RemisenBrande er også et storslået musikhus med kulturelle oplevelser og tilbud til mennesker i alle aldre. Postadresse: Remisevej 1, 7330 Brande. Email: center@remisenbrande.dk


Viser 25 events fra/efter 28. jan. 2020

30 Jan Auktioner

Lauritz.com Vurderingsarrangement

Torsdag den 30. januar 2020, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Kom og få vurderet dine arvestykker, loppefund og design-klassikere med henblik på auktion, når Lauritz.com fra Herning afholder vurderings-arrangement..
Vis kort
1 Feb Foredrag

KULTURFORUM: I Remisen Brande: Tema: Gadens kunst under blå himmel

Lørdag den 1. februar 2020, kl. 09.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
I forlængelse Kultur- og Bibliotekspolitikkens vedtagelse indbyder Kultur- og Fritidsudvalget til KulturForum for interesserede borgere, kunstnere, erhvervs- og foreningsliv samt relevante medarbejdere to gange årligt. // fri entré - bare kom og vær med!.

Program:

Kl. 9.30-10.00 Kaffe og velkomst v/Helle Mathiasen, kultur- og fritidsudvalgsformand, Ikast-Brande Kommune.

Kl. 10.00-11.00 Oplæg: Hvad gør Gadens Kunst for mennesker, bysamfund og relationer?

Kl. 11.00-12.15 Vandretur til udvalgte kunstværker i Brande v/Bente Jensen, kunstfaglig leder af Kunstpakhuset og formand for Gavlmaleriforeningen MUREN.

Kl. 12.15-13.00 Samtalefrokost.

Kl. 13.00-14.30 Hvordan kan Gadens Kunst benyttes til promovering af kommunen ift. erhvervsliv, turister og nye borgere.

Tre korte cafebordsoplæg med debat v/Kenneth Mikkelsen, direktør for Erhvervsrådet, Mette Gottlieb, turistchef, VisitHerning og Lene Møller Flø, bosætningsguide, Ikast-Brande Kommune.

Kl. 14.30 Nyt fra Kulturområdet med mulighed for spørgsmål og debat

Kl. 15.15 Kaffe-to-go og afslutningsreplik v/Rasmus Byskov-Nielsen, direktør for Børn og Fællesskaber, Ikast-Brande Kommune
Vis kort
2 Feb Shopping

Loppemarked De Lux

Søndag den 2. februar 2020, kl. 09.
Pris: (Entré: 10 kr)
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Så er det atter tid til loppemarked i skønne omgivelser i RemisenBrande. Her sælges alverdens ting og sager. Kom og gå på opdagelse, mærk den gode stemning og gør samtidig et "loppekup". Der vil være mulighed for både nyt tøj til hele familien, nyt brugsk..

Så er det atter tid til loppemarked i skønne omgivelser i RemisenBrande.
Her sælges alverdens ting og sager. Kom og gå på opdagelse, mærk den gode stemning og gør samtidig et "loppekup". Der vil være mulighed for både nyt tøj til hele familien, nyt brugskunst til hjemmet, måske et nyt møbel, kun fantasien sætter grænser
Vis kort
5 Feb Foredrag

Ny dato 05.02.20 // Sømanden, Helmig og Heavy Agger

Onsdag den 5. februar 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 200 kr) Køb/bestil billet
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Et tv-foredrag med DR's Anders Agger - som kommer rundt både i landet og i verden og undervejs leder efter fællesskaber, forskelle, og det levede liv..

Anders Aggers oplevelser bliver som bekendt til de populære udsendelser, hvor han bl.a. kommer ind hos en døende sømand på et hospice i Hvide Sande, møder en krølhåret popsanger fra Aarhus, der går på Hærvejen for at finde sig selv, eller kommer sammen med en gruppe unge, rebelske heavy metal-drenge mod nordvest, der er blevet ældre, bare for at nævne et par stykker.

Aftenens foredrag er et lavpraktisk medieforedrag, hvor publikum må stille spørgsmål undervejs, mens Anders Agger fortæller hvordan han arbejder, når han producerer til DR1 og DR2. Han fører tilhørerne ind i kulissen til de seneste seersucceser som bl.a. "Indefra", og fortæller om hvordan der kan opstå tvivl og etiske overvejelser, når man kommer tæt på. Han fortæller med både humor og selvironi om de unikke oplevelser han får, når han kommer rundt, både geografisk og i livets udkanter, og laver tv-reportager

Overskuddet fra aftenens arrangement går ubeskåret til Soroptimist International Brandes jubilæumsfond, der støtter kvinder og piger i lokale, nationale og internationale projekter.
Fonden uddeles i september 2020 i forbindelse med Soroptimist International Brandes 20 års jubilæum.

UNUMMEREREDE PLADSER I REMISEN - KOM I GOD TID

pris: 200
Vis kort
18 Feb Andet

Mikkel Beha

Tirsdag den 18. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 265 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Foredrag med Mikkel Beha. Den 18. februar kl. 20:00 - Dørene åbner kl. 19:00. Mikkel Beha Erichsen og familien er netop blevet færdig med optagelserne til sidste del af TV 2-programmet "Kurs mod nord"..

De vendte hjem til Danmark med skibet Wallenberg i september, efter at de havde været på en lang og kold ekspedition til den norske øgruppe Svalbard i Ishavet. Hele familien, inklusiv barnebarnet Hugo, har været samlet på Wallenberg under deres seneste sejltur, som er gået over al forventning. Igen er det din musikforening der sikrer dig denne oplevelse
Vis kort
20 Feb Andet/Ukendt

Herreværelset

Torsdag den 20. februar 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 175 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Herreværelset er en musikalsk duo med tidligere udenrigsminister Villy Søvndal, vokal og guitar med Jens Hjort på violin..

En aften med melodier og sange med håb og længsel og ikke mindst tilværelsens underfundighed krydret med Villys lune fortællinger om livet, også det politiske som tidligere udenrigsminister. Overskuddet går ubeskåret til Nagi Gompa Nunnery i Nepal
Vis kort
28 Feb Rock/Pop

Creedence Tribute

Fredag den 28. februar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 285 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Creedence Tribute den 28. februar kl. 20:00 - Dørene åbner kl. 19:00. Ståpladser Med mega-hits som "Proud Mary", "Bad Moon Rising" og mange flere, går Creedence Tribute på scenen med et kæmpe repertoire som i tidens løb har solgt i milliontal verden over..

Bandet går på scenen med yderst grundighed og præcision for øje, hvilket har gjort kopi-bandet til en helt speciel en af slagsen, med stor respekt for originalerne
Vis kort
6 Mar Andet/Ukendt

Marie Carmen Koppel

Fredag den 6. marts 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 180 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Marie Carmen Koppel Med band. Den 6. marts kl. 20:00 - Dørene åbner kl. 19:00. Unummererde siddepladser. Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år turneret danmark tyndt. Hun har udgivet 8 albums i eget navn senest albummet "Honestly"..

Sange om kærlighed, sorg og smerte med en snert af melankoli, sniger sig ind i Marie univers af Gospel, soul og R&B, og får de små nakkehår til at rejse sig. Man går aldrig uberørt fra en koncert med Marie Carmen Koppel. Arrangør: RemisenBrande
Vis kort

Lions Ældrearrangement

Søndag den 8. marts 2020, kl. 14.
Pris: (Entré: 20 kr)
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Med det formål at give byens plejehjemsbeboere og øvrige ældre et afbræk i dagligdagen, og komme en tur i byen, inviterer Lions Bran til en gang festlig underholdning og lidt kaffe og kage, til et hyggeligt arrangement i RemisenBrande hvert år i marts må..

Med det formål at give byens plejehjemsbeboere og øvrige ældre et afbræk i dagligdagen, og komme en tur i byen, inviterer Lions Brande til en gang festlig underholdning og lidt kaffe og kage, til et hyggeligt arrangement i RemisenBrande.
Billetter sælges på et senere tidspunkt i Kvickly Brande
Vis kort
14 Mar Andet

Expat Fair - International Village

Lørdag den 14. marts 2020, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
RemisenBrande, Kultur- & Konferencecenter,
Remisevej 1, Brande
Expats, Repats, Newcomers. kom og se, hvad Brande kan byde på - få en snak med nøglepersoner fra byens organisationer, hør indlæg om det at være ny i byen, hyggelig get-together, små konkurrencer og meget andet..
Vis kort