Dato

Museer


Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
1/11 2016
Skive Bibliotek
Østergade 25
7800 Skive
Tlf: 99 15 70 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.5666, Lon 9.02945
Åbent: Alle dage 7 - 22. Med personale: Mandag - fredag kl. 8.30 - 18.00. Lørdag kl. 10.00 - 13.00. Søndag i perioden: 1. okt. - 31. mar. kl. 13.00 - 16.00


Viser 3 events fra/efter 13. nov. 2019

14 Nov Andet

Mød DR's bestyrelsesformand og Salling-direktør Marianne Bedsted

Torsdag den 14. november 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Skive Bibliotek,
Østergade 25, Skive
Marianne vil fortælle om sin opvækst og vejen frem til hvor hun er i dag..

Marianne Bedsted er vokset op i Skive, hvor hendes forældre stadig bor. Opvæksten i Skive har præget hendes syn på mange ting.

I Skive:
  • gør man tingene færdige
  • man cykler til gymnastik og spejder, selv om der er modvind
  • man holder ord og man giver ikke så let op
Hun er kendt som et menneske med et stærkt netværksgen og har altid engageret sig i mange projekter og bestyrelsesarbejde, f.eks. er hun lige nu medlem af bestyrelsen for Aarhus City Forening.

Pris 50 kr. inkl. Kaffe/te med småkage.
Billetter kan købes her på siden eller ved indgangen efter først til mølle princippet.

Foregår i glasgangen på 2. sal

Arrangør: Ældre Sagen i Skive - Sundsøre - Spøttrup og Skive Bibliotek
Vis kort
19 Nov Andet

Din søn er autist! en diagnose der ændrer alt - men ikke autismen

Tirsdag den 19. november 2019, kl. 17.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Skive Bibliotek,
Østergade 25, Skive
Foredrag med Mette Ahrenkiel Dörner..

Autisme, infantil autisme, atypisk autisme, Asperger - betegnelser er der nok af, og antallet af børn og unge der placeres indenfor disse spektre af "gennemgribende udviklingsforstyrrelser" er stigende. At få diagnosen infantil autist er for livet, også for de pårørende, der skal leve med et barn/voksen med autisme på godt og ondt.

Et autentisk foredrag af Mette Ahrenkiel Dörner, hvor hun vil fortælle om sine erfaringer som mor til en nu 20-årig søn med infantil autisme. Mette er uddannet pædagog og lærer og har også stor viden omkring autismespektret gennem sit arbejde med børn og unge. Hun er dog først og fremmest mor, og taler om autismen fra det personlige ståsted - at være forældre til en søn med infantil autisme.

Et foredrag henvendt både til forældre, pårørende og også til de forskellige fagpersoner, der kommer i berøring med børn og unge indenfor autismespektret.

Gratis, men billet påkrævet.

Foregår i Multirummet
Vis kort
3 Dec Foredrag

Foredrag i Skive: "Positivitet der virker! - Privat og på Arbejdet"

Tirsdag den 3. december 2019, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200-250 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Skive Bibliotek,
Østergade 25, Skive
Hvordan bevarer vi glæden og optimismen? Der er god grund til at være negativ: politikerne, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen m.m. Så hvorfor være positiv? Kunne det tænkes, at dem der er positive, klarer sig bedst og også lever længere?.

Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder, og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka'?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd, og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen - Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne, og samtidig får du konkrete metoder, der virker, med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe en billet, inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves, når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark
Vis kort