Dato

Museer


Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
6/6 2015
Møstings Hus
Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg
Tlf: 69 13 80 90

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6784, Lon 12.5277
Åbent: Ti.-sø. kl. 11-16. Lukket juli

Møstings Hus har primært fokus på den aktuelle danske samtidskunst, og de 6 udstillinger der præsenteres årligt dækker et bredt spekter af udtryksformer. Bag Frederiksberg Rådhus, lidt tilbagetrukket fra Smallegade, med en lille sø foran.
Offentlig Transport: Metro: Solbjerg station. Buslinier: Linie 14 og 15 kører lige til døren, stoppested bag rådhuset. Linie 18, Frederiksberg Rådhus, derefter 5 minutters gang. Stor parkeringsplads bag rådhuset.


Viser 4 events fra/efter 25. maj 2020

8 Aug Billedkunst

J. V. Martin, kurateret af Anne Neimann Clement: Situationisten fra Øster Tørslev

Lørdag den 8. august til søndag den 20. september 2020, kl. 11.16.
Pris: (Fri entré)
Møstings Hus,
Andebakkesti 5, Frederiksberg
Retrospektiv udstilling bestående af maleri, collage og skulptur der udfolder historien om en i samtiden overset dansk kunstner, J. V. Martin, der nød stor anerkendelse på den europæiske kunstscene..

J. V. Martin fungerede bl.a. som talsmand for Situationistisk Internationale i Skandinavien. J. V. Martins færdedes op gennem 60'erne og 70'erne blandt kultureliten i Paris og var i 1968 en del af Ungdomsoprøret.
I forbindelse med udstillingen i Møstings Hus udvikles et varieret formidlingsmateriale, der vil være med til at udfolde konteksten for udstillingens værker. Hovedsageligt gennem auditiv formidlingen udvides fortællingen om J. V. Martin gennem interviews med bl.a. samarbejdspartneren i det situationistiske projekt, digteren Peter Laugesen.
Udstillingen er kurateret af C.M. Anne Neimann
Vis kort
9 Sep Klassisk

Frederiksberg Festspil i samarbejde med Nordisk Russisk Musikforening

Onsdag den 9. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 100 kr/50 for medlemmer)
Møstings Hus,
Andebakkesti 5, Frederiksberg
Frederiksberg Festspil gæster Nordisk-Russisk Musikforening..

Det nyetablerede og stjernespækkede kammermusikfestival på Frederiksberg, Frederiksberg Festspil ledet af pianisten og initiativtageren Katrine Gislinge løb første gang til stor succes af stablen sommeren 2019.

Denne sommer venter nye, meget spændende initiativer og fabelagtige musikere. Onsdag d. 9.9. gæster de Nordisk Russisk Musikforening med musik af Stravinskij og Tjajkovskij og digte af H.C. Andersen. Fra Det kgl Teater deltager en skuespiller og en danser og de øvrige medvirkende er bl.a.

Lars Bjørnkjær, kapelmester og violinist i Det kgl Kapel, Pål Eide, piano og formand for Nordisk Russisk Musikforening
Vis kort
26 Sep Billedkunst

Al Masson: On Closing Up

Lørdag den 26. september til søndag den 8. november 2020, kl. 11.16.
Pris: (Fri entré)
Møstings Hus,
Andebakkesti 5, Frederiksberg
På udstillingen ON CLOSING UP udfoldes fortællingen om en udfordret kunstner, der udfoldede sit liv og værk i Møsting Hus & på Frederiksberg i slutningen af det 19. århundrede..

Udstillingen er mixed media, bestående af bl.a. maleri, keramik og forskellige installatoriske elementer, der er medskabende for fortællingen om et eksistentielt udfordret kunstnerindivid, der grundet sin seksuelle orientering testede datidens normer og konventioner
Vis kort
14 Nov Billedkunst

Jóhan Martin Christiansen og Hansina Iversen: Speaking in Tounges

Lørdag den 14. november til søndag den 20. december 2020, kl. 11.16.
Pris: (Fri entré)
Møstings Hus,
Andebakkesti 5, Frederiksberg
Med udgangspunkt i hvert sit kunstneriske udtryk og materiale, hhv. maleri og skulptur, vil billedkunstnerne Jóhan Martin Christiansen og Hansina Iversen udfordre hver deres respektive praksis i en fælles værkskabelse til udstillingen i Møstings Hus..

Således er mødet, og den dialog dette forudsætter udstillingens omdrejningspunkt og rejser ganske følsomme, men også kritiske spørgsmål til, hvordan vi håndterer mødet og samtalen i mere kropslig, kulturel og samfundsmæssig forstand. Selve værkskabelsen tager derfor form af en undersøgelse af muligheder og begrænsninger i et konkret samarbejde, samt en udforskning af skæringspunktet mellem maleri og skulptur, fladen og det rumlige. Flere af værkerne produceres inden udstillingsperioden, men vil først tage endeligt form i de intime udstillingsrum , hvor den fælles værksskabelse ender som én samlet totalinstallation
Vis kort