Kræftforeningen Tidslerne
Ådalsparken 29
6710 Esbjerg V
Tlf: 86 11 32 44 - 40 15 90 11
Yderligere information: Hjemmeside
Ret info
Sidst rettet
3/6 2022





Tidslerne er en forening for nysgerrige, aktive cancerpatienter. Patienter, som selv vil have indflydelse på egen situation, og som gerne vil vide mere om de muligheder der findes indenfor såvel komplementær som konventionel behandling. I Tidslerne arbejder vi for en positiv og åben dialog mellem alternativ/komplementær behandling og det etablerede sundhedssystem - kun hvis der skabes åbenhed og gensidig forståelse, kan vi som patienter få den bedste behandling. Vores primære formål er at varetage patienternes interesser og sætte disse i centrum. Gruppen af patienter er ingen ensartet eller homogen gruppe, men præget af mangfoldighed. Foreningen arbejder da også ud fra den værdi, at det enkelte menneske er fysisk, psykisk og åndeligt unikt. Dette betyder, at hver enkelt må finde sin egen vej. Hvad der virker og er godt for den ene patient, behøver ikke at virke eller være godt for den anden patient

Viser 1-10 ud af 14 fra/efter 1. maj 2024
Qigong - ude i det grønne - på Engen, Fruens Bøge v/ Sara Papis på 3 mandage.
Ude under åben himmel, vil Sara, som er certificeret Qigong Instruktør, give en intro i Qigong og føre os igennem skønne Øvelserne. De er stående og omfatter rolige bevægelser, stræk, visualiseringer og åndedrætsøvelser. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Mandag den 6. maj 2024, kl. 16.30-17.30. Entré: 100 kr
Engen ved Fruens Bøge , Skovalleen, Odense SV
Dagskursus - Workshop ang. søvn v/Janni Due Lassen.
Vi vil arbejde med søvnen fra flere forskellige vinkler ved brug af åndedræt, mindfulness og hypnose. Du vil derefter kunne lave øvelserne derhjemme. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Lørdag den 11. maj 2024, kl. 11-16. Entré: 300 kr
Kulturhuset Rejsestalden , Hovedgaden 29A, Jægerspris
TidselCafé Bornholm - Skovbad med Camilla Uhrskov Jordal.
Denne måneds TidselCafé byder på skovbad med Camilla Uhrskov Jordal. Et skovbad er en stille vandring over en kort distance med små øvelser og meditationer undervejs. Vi mødes ved Flagermusehuset i Rø Plantage. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Tirsdag den 14. maj 2024, kl. 19-21. Entré: 100 kr
Flagermusehuset i Rø Plantage , Sigtevej 14, Rø, Gudhjem
Foredrag - Min rejse til rask igen - Budwig-kuren, kost og kosttilskud v/Peter Køpke, Odense.
Peter Køpke holder foredrag om rejsen, fra han som 60-årig fik konstateret prostatakræft og om de ændringer, der virkede for ham og som gør, at han i dag er rask. Peter fortæller hvordan Budwig kuren tilberedes. Foredraget er åbent for alle. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Onsdag den 22. maj 2024, kl. 19-20.30. Entré: 100 kr
Seniorhus Odense , Toldbodgade 5, Odense C
Yoga og Saunagus - velvære for krop og sind.
Kom til en hyggelig eftermiddag med selvforkælelse hos Sussi i YogaOasen. Nyd en afslappende yoga og en skøn saunagus, med mulighed for at hoppe i det kolde kar. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fredag den 24. maj 2024, kl. 17-20. Entré: 100 kr
YogaSussi, Holbæk , Skætterivej 29, Holbæk
3-dages selvhjælpskursus - Lær at tage ansvar for dit liv.
"Lær at tage ansvar for dit liv i tanke, ord og handling, for krop, sind og ånd". Ved hjælp af metoden "Art of Transformation" vil du lære at transformere din modstand mod forandring og arbejde mere bevidst med at opnå dine mål og ønsker. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fredag den 5. til søndag den 7. juli 2024, kl. 15. Entré: 500 kr
Stenstruplund Kursuscenter , Jernbanevej 2, Stenstrup
3-dages Selvhjælpskursus - Kursus for par - Tapping, tankefeltterapi TFT/EFT v/Lars Mygind.
Kursus for Par - Slip dit ubehag med Tapping, tankefeltterapi (TFT)/EFT. Grundkurset er for alle, og du får et værktøj, som nemt og effektivt giver gode resultater. Få et værktøj der lige her og nu kan lindre eller fjerne ubehag på kort tid. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Fredag den 2. til søndag den 4. august 2024, kl. 14-15. Entré: 700 kr
Stenstruplund Kursuscenter , Jernbanevej 2, Stenstrup
Ramt af kræft - hvad nu? v/Bernt Lassen.
Bernt fortæller sin personlige rejse med en kræftdiagnose og de valg, der er forbundet med et Nej Tak til konventionel behandling. Bernt er ikke imod konventionel behandling, men vælger livskvalitet frem for en forventning om længere levetid. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Torsdag den 22. august 2024, kl. 19-21. Entré: 100 kr
Borgernes Hus , Østre Stationsvej 15, Odense C
Forkælelsesaften i Dronning Dorotheas Badestue.
Kreds Kolding inviterer til en dejlig forkælelsesaften i Dronning Dorotheas Badstue. Arkitekturen og indretningen er inspireret af 1500-tallet. Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Mandag den 9. september 2024, kl. 17-21. Entré: 200 kr
Dronning Dorotheas Badstue , Hospitalsgade 16, Kolding
Foredrag - Antiinflammatorisk kost og livsstil v/Frede Damgaard.
Kan der med periodisk faste og kostens specielle sammensætning leves bedre med kræft eller gøres noget ved inflammationer i kroppen, dvs. lidelser i bevægeapparatet, eller som sænker immunforsvaret? Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne. Læs mere.
Køb/bestil billet
Mandag den 16. september 2024, kl. 19-21.30. Entré: 150 kr
Sindal Bibliotek , Torvegade 15, Sindal

Næste side