Tørning Mølle

Tørning Mølle

Tørningvej 6, Tørning
6500 Vojens
Tlf: 7450 7450 Fax: 7450 7480
Hjemmeside
Åbent: 01.06.-15.08.2010 kl. 13-17. Kultur- og Aktivitetsladen åbent året rundt i forbindelse med de enkelte arrangementer
Entré: 20 kr. - Børn under 12 år kommer gratis ind i følge med voksen

Tidligere vandmølle, hvor der stadig produceres strøm. Ligger i et naturskønt område, med fortidsminder (Tørning Borg), store gamle træer og gode vandremuligheder på afmærkede stier. I Kultur- og Aktivitetsladen kan afvikles forskellige kulturelle arrangementer og på ledige dage Kultur- og Aktivitetsladen lejes til konferenser, kurser, receptioner, mm samt private fester som fødselsdage, bryllupper mmViser 8 events fra/efter 16. sep. 2021

Pris: Entré: 130 kr
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Vandring med naturvejleder Peer Høgsberg fra Tørning Mølle gennem tunneldalen, der danner Haderslev Dam og Hindemade. Vandring fra Tørning Mølle gennem
tunneldalen, der danner Haderslev Dam og
Hindemade. Et skønt naturområde, der
også fortæller om området som en del af
industriens vugge i Danmark. Ved
kraftværket har vi hyret en lokalguide.
Turen byder på en mølle, et kraftværk,
udsigtspunkter og et kildevæld samt en
dyrepark i meget varieret natur. Og hvad
dækker ordet Pamhule Skov over?
Rundturen, der er på ca. 15 km., går
gennem et smukt og meget kuperet terræn.
Naturvejleder Peer Høgsberg går forrest og
sørger for passende stop undervejs.
Medbring passende overtøj, solidt fodtøj,
vand, madpakke mm.
Pris: 130 kr. inkl. guide og lokal snaps.
Vi forventer at være tilbage ved bilerne
omkring kl. 16.
Turledere
Jørgen Møller, tl.f 20803638,
jom@stofanet.dk
Børge Lund, tlf. 6177 2755,
b.lund@me.com
Naturvejleder Peer Høgsberg
Tilmelding på www.dgi.202110502003 senest den 19.september
Tørfisk - 40 års jubilæums koncert

Tørfisk - 40 års jubilæums koncert

Onsdag den 6. oktober 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 330 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spille glæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdags-emner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen - men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.

Til koncerten hører du mange af Tørfisks kendte numre gennem 40 år, men Tørfisk vil også krydre koncerten med nogen af deres nye numre.

Publikum kan glæde sig til en stor ægte musikalsk oplevelse og hvor lattermusklerne også bliver rørt.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter købes/bestilles på 74507450 eller mail klik her
Tyrolerfest

Tyrolerfest

Fredag den 15. oktober 2021, kl. 18.30.
Pris: Entré: VOKSEN 25+ 495 kr
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Arrangør: Staff-booking.dk
Tyrolerfest med live bandet "tirolerband aalburg".husk! lederhosen & dirndl. vi glæder os til årets fest!
Almost Irish - Irsk Folkemusik

Almost Irish - Irsk Folkemusik

Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 220 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Koncerten i 2020 var igen en stor succes, så vi kan igen glæde os til at opleve de 4 musikalske brødre Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob alle med efternavnet Nielsen på Tørning Mølle, når de fortolker den Irske folkemusik. Disse stærkt musikalske brødre blander flerstemmig sang, irske fløjter, guitarer, violin, tenorbanjo, bouzouki, mandolin, kontrabas og rammetrommer sammen til en imponerende helhed og noget af det tætteste man kommer på irsk musik i Danmark. Brødrene finder de gamle irske sange og melodier frem og fortolker dem ind i deres eget univers, men formår samtidig at bibeholde en brændende ægthed og en dyb respekt for traditionen.

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Billetpris: Billetter kr. 220 købes på 7450 7450 eller på hjemmesiden KLIK HER
Pris: Entré: 185 kr børn 75 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Der venter noget af en sjov koncert-oplevelse, når Tørning Mølle ved Hammelev inviterer på "stemmetræningskoncert". Den musikalske kulisse er en rejse fra Sebastians musical "Skatteøen", over iørefaldende klassikere som Tøsedrengenes "Sig du kan li' mig" og Kim Larsens "Papirklip".

Det er Nete Nørgaard-Nielsen, der er vokset op i Hammelev, som vender hjem for en kort stund sammen med et par andre professionelle sangere og musikere for at give koncert i Tørning Mølles dejlige kulturlade.

Der bliver også mulighed for tilhørerne at synge med. For i koncerten er et indslag med en underholdende stemmetræning, og den munder ud i fælles sang.

Vi oplever ofte, at der er tilhørere, der siger: Uha nej, det er slet ikke mig at synge, fortæller Nete Nørgaard-Nielsen. Men det viser sig altid, at det er det. Det er kun et spørgsmål om at komme i gang og finde ud af, hvor meget ens stemme faktisk kan. Og opleve glæden ved at synge - og fællesskabet ved synge sammen med mange andre.

Sopran Nete Nørgaard - Nielsen, og Thomas Gammelgaard, der synger og spiller klaver. Desuden er bassisten Jesper Falkensteen også med

Tag din mor og kæreste i den ene hånd og børnene i den anden og lad os mødes til liflige toner og skøn musik på sangens vinger.

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin, en øl eller vand. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Billetter voksne kr. 185 og børn kr. 75 bestilles på 7450 7450 eller mail KLIK HER
Julekoncert med Mark & Christoffer

Julekoncert med Mark & Christoffer

Tirsdag den 23. november 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: 235 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier, når Mark & Christoffer giver julekoncert på Tørning Mølle. Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits sørger duoen for, at du går hjem med et kæmpe smil på læberne og i julehumør. Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten ny og vedkommende - og samtidig fuld af tradition.

Mark og Christoffer - to sangstemmer - to guitarer

Den sønderjyske duo Mark & Christoffer blev dannet i Sønderborg i 1998 og har gennem årene underholdt til stort set alle typer arrangementer og uanset hvor er opskriften den samme: to sangstemmer, to westernguitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

Inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, Lennon/McCartney og James Taylor har Mark & Christoffer fundet deres egen stil og har de senere år haft stor succes med deres egne julekoncerter, hvor duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter.

Christoffer Brodersen (f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.

Mark Dixon (f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year".

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Billetter bestilles/købes på 74507450 eller mail KLIK HER
Julemesse på Tørning Mølle

Julemesse på Tørning Mølle

Lørdag den 27. og søndag den 28. november 2021, Fra 10 til 16.
Pris: Entré: 40 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
For 35 gang afholder vi julemesse med kreativ stand i Møllerens Bolig hvor børn og voksne kan få ideer til at lave egne ting og julegaver. Vi er Sønderjyllands ældste julemesse med 50 stande i Møllerens Bolig, telt og Kultur- og Aktivitetsladen. Der sælge. Det sker:
Kl. 10:30 lørdag vækker vi julemanden i Møllen.
Julemanden uddeler godteposer til børn i følge med voksen. ( Rygtet siger den er stor og god!)
Julemanden træffes under hele julemessen.
Publikum vælger flotteste stand - 2x3 fl. Vojensvin udloddes.
Flotte gaver fra udstillerne udloddes på indgangsbilletten.
I FARS-BAR kan nydes varme drikke (Glüwein, romtoddy), fadøl, grillpølser mm.
Staldcafeen byder på gløgg og æbleskiver, kaffe og kage, øl vand mm.
I Møllerens Bolig finder du en kreativt juleworkshop hvor alle også børn kan prøve selv at lave pynt og gaver.
TAG MED JULEMANDEN I "KANEN". Børn kan GRATIS blive fotograferet sammen med Julemanden på en kane på scenen i laden.
Børn kan deltage i "NISSEJAGTEN" og deltage i lodtrækningen om et gavekort på 300 kr. til legetøjsbutik
Pris: Entré: 165 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tørning Mølle Tørningvej 6, Tørning, Vojens
"The Quiggs" er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg vender tilbage til Tørning Mølle. Stephen Quigg er en veletableret folkesanger, der har levet af musikken i over 40 år. Stephen er opvokset på den skotske vestkyst hvor humoristisk sans og traditionel musik blæste ind i blodet som saltvandsprøjt i en tidlig alder. Stephen har i alle årene optrådt solo men indgik desuden i den legendariske skotske folkemusik gruppe "The McCalmans". Gruppen gæstede Danmark igennem mange år, helt op til bandets ophør i 2010. Herefter vedligeholdt Stephen forbindelsen til Danmark og har i de senere år optrådt sammen med sin hustru, Pernille Quigg, som også er folkesanger og sangskriver. Pernille Quigg er, som fornavnet afslører, pæredansk. Hun er opvokset i en lille landsby i det østjyske landskab, hvor de gamle stadig husker en vis sangfugl i naboens æbletræ. Siden da begav hun sig først til Irland i musikkens fodspor og senere hen til Skotland, hvor kærlighed og musik går op i ren harmoni.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter kr. 165 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER.

Vælg periode

Vælg genre