Kulturhus Bispen

Kulturhus Bispen

Bispebroen 3
6100 Haderslev
Tlf: 74 34 77 77
Hjemmeside

Kulturhus Bispen rummer mange muligheder, herunder koncerterViser 7 events fra/efter 21. nov. 2018

Tivoliprinsesse, millionær og krokone

Ons. d. 21. november 2018, kl. 14-16.
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Annemarie Hessellund Beanland,Lystrup fik et lyst sind i vuggegave og en barndom som tivoliprinsesse. Rejste landet rundt om sommeren og boede i herskabsvilla om vinteren, som voksen i England, Tyskland og USA - senere millionær og krokone.

Barselscafe - Slyngeworkshop omkring rygbæring

Fre. d. 23. november 2018, kl. 09.30.
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Lær hvordan du bruger din vikle, ringslynge eller bæresele, så du kan få dine hænder fri, men samtidig tilgodese dit barns behov for nærvær og tryghed. Der er fokus på sikkerhed og ergonomi, når vi kaster os ud i rygbæringens svære kunst. Medbring gerne dit eget bæreredskab til workshoppen.

Der vil være mulighed for forfriskninger til workshoppen.

Til dette arrangement skal der kun købes billet til mor

Dejlig juleunderholdning

Ons. d. 28. november 2018, kl. 14-16.
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Lise Nees, der kommer med dejlig juleunderholdning, er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium som klassisk sanger. Lisa Nees har haft flere hovedroller på de københavnske storscener og har turneret i både ind- og udland.
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Christa Hansen, Haderslev vil sætte os ind i forskellige juleskikke i vor landsdel efterfulgt af underholdning af børnekoret fra den Kristne Friskole.

Livet bag murerne

Man. d. 7. januar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 85 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Tidligere indsat Jeanette og fængselsbetjent Pernille fortæller om livet i et fængsel. Indgang åbner kl. 18.30. Varighed: 2 timer Arr: Haderslev Soroptimistklub Indgang åbner kl. 18.30.

Hjalmar Larsen

Fre. d. 1. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 175,- kr. + gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kom til koncert med Hjalmar Larsen, hvor Kulturhus Bispen bliver et af stederne på hans forårstur. Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Den unge fynbo Hjalmer, er en sådan slags.

Som et lyn fra en klar himmel, bragede den unge sanger døren ind med debut singlen "Hjem Til En Anden", og kort tid efter var han bekræftet til at spille på både Spot Festival og Smukfest. Senere samme år udkom Hjalmer med debut EP'en "Skabt Til At Være Ung" efterfulgt af en landsdækkende tourné.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Med Hjalmers egne ord, er musikken:

"Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken."

Koncert med Mirja Klippel

Fre. d. 15. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 90 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kulturhuset Bispen præsenterer: Koncert med Marja Klippel. Dato: 15.02.2019 kl. 20.00 - Dørene åbnes kl. 19.00. Unummereret siddeplads. Prisvindende sangskriver synger om kærlighed, krig og afsavn Årets Sangskriver - det var den ærefulde pris, som juryen ved Danish Music Awards Folk i 2016 valgte at tildele den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel. Klippel, der har base i København, fik prisen på baggrund af sin debut EP, Lift Your Lion, som hun udgav i 2016 sammen med den anerkendte danske guitarist, Alex Jønsson. Klippel synger om skovene, søerne og dyrene. Om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed og om aldrig helt at høre til. ''For det meste er jeg som en søvngænger i et mørkt rum, der fumler mig vej hen til lyskontakten'', siger Klippel. ''Jeg skriver for at få verden til at give mening. Om mennesker, deres følelser og handlinger ''og konsekvenser. Min egen historie og fremtid.''. Med musikken som hjem og verden som baghave, har Mirja Klippel i de senere år har turneret i blandt andet Tyskland, Finland og Danmark. I øjeblikket arbejder Klippel på sit fuldlængde debutalbum, River of Silver, som udkommer i oktober 2018

Vælg periode

Vælg genre