Månen

Månen

Bispebroen 3
6100 Haderslev
Tlf: 7434 7835
Hjemmeside

Haderslevs nye musikstedViser 10 events fra/efter 17. okt. 2017

Frokostjazz med Brassflavour

Lør. d. 21. oktober 2017, kl. 13.
Pris: (Entré: 80 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Plystæppet er rullet ud, og trommerne er stillet op derpå. Lamperne kaster et varmt, dæmpet lys over scenen. En svag summen høres fra hornene, der stemmer i baglokalet. Og så sker det! En frokostjazz med Brassflavour skal til at begynde Om kort tid vil livlige melodier blande sig med fede Grooves, larmende horn og riffs med bid i. Resultatet er en spændingsfyldt eftermiddag med varieret musik indenfor traditionel jazz. Musik, som på intet tidspunkt mister intensiteten og det gode drive, og som ofte får folk op af stolene og ud på gulvet. Brassflavour er fra Esbjerg, og er en del af det spirende musikmiljø i Midtjylland. De blev dannet i foråret 2008.

Brassflavour er et ambitiøst tradorkester, som spiller fed musik, hvori der lægges vægt på den gode melodi og det fede arrangement. Inspirationskilderne er hovedsageligt New Orleans musik. Brassflavour har spillet på bl.a. Silkeborg Riverboat Jazzfestival og Copenhagen Jazzfestival, samt en masse andre spillesteder og jazzklubber. Og ikke at glemme Haderslev Jazzclub i januar 2011.

Dato og klokkeslæt: 21. oktober 2017 kl. 13

Link til sociale medier: www.haderslevjazzclub.dk og Facebook.

Pris: 30 kr. for medlemmer og 80 kr. for ikke medlemmer

Michelle Birkeballe

Tor. d. 26. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 170 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Triple koncert med. Michelle Birkballe Holtsø Wittrock Bechmann Sidenius En fantastisk aften med levende musik fra hjertet. oplev Michelle Birkballe solo og kom helt tæt på den hæse sangerinde, efterfulgt af Holtsø Wittrock der har taget den Amerikanske trommeslager John Chipman med (John har bl.a. spillet med The Band of Heathens, Marcia Ball og Delbert McClinton + mange andre). De vil sammen spille numre fra det kommende album, samt det bedste fra de gamle. Og det 3. navn denne aften er Bechmann Sidenius med Eva Skipper på Bas. Som vil spille Blues fortolkninger med et nyt snit og en ægthed, der peger i retning af højt til loftet, masser af "texas space" og en kærlig, men rå energy. Hele Aftenen bliver rundet af med en fælles optræden af hele holdet. Arrangør: Aktivitetshuset Haderslev Michelle Birkballe Holtsø Wittrock Bechmann Sidenius

Steffen Schackinger m. band

Fre. d. 3. november 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 170 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Dato: 03. november 2017 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00. Klassisk præcision møder kompromisløs rock på nyt album fra en af verdens bedste guitarister Steffen Schackinger tilhører den absolutte guitarelite, og på sit nye album "Fire Dance" tager han sin instrumentale guitarmusik til nye højder. Med millioner af visninger på youtube, et verdensomspændende tour-CV og international anerkendelse som en af de absolut bedste guitarister har Steffen Schackinger for længst cementeret sit navn på musikscenen som en guitarvirtuos i særklasse. Hans andet soloalbum, Fire Dance er ingen undtagelse. Her kombinerer han præcision og timing fra sin klassiske baggrund med rockens kompromisløshed i et hudløst ærligt udtryk. "Guitaren er min måde at udtrykke mig på, ligesom en sanger bruger sin stemme og en maler bruger sin pensel. Strengene er ikke begrænset af sprog," fortæller Steffen Schackinger. Forgængeren til den nye plade var med til at sikre ham en 15.plads på Guitar on the Edge?s prestigefyldte top 50 over verdens bedste guitarister i 2010. Og siden har han spillet clinics overalt i Europa og Asien. Men nu er den tidligere Merzy-guitarist igen klar til at turnere. De første koncerter i dette forår er nu spillede og har efterladt publikum i en tilstand af totalt overgivelse. Arrangør: Aktivitetshuset Haderslev
Pris: (Entré: 80 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Dagens orkester kommer fra Kiel og nærmeste omegn herunder Hamborg. Swinging Feetwarmers Jazzband er et af de bands, man hurtigt støder på, hvis man i Tyskland søger efter et band med stor musikalitet, humor og spilleglæde Bandet opstod i 1990, hvor klarinettisten (og orkesterlederen) samlede 7 musikere, og Swinging Feetwarmers Jazzband var en realitet. De har nu i 20 år turneret over hele Tyskland og lejlighedsvis også i Danmark.

Dato og klokkeslæt: lørdag den 4. november 2017, kl. 13.

Pris: 30,- for medlemmer og 80,- for ikke-medlemmer.

Besøg os på vores hjemmeside og på vores Facebook-side

Byttemarked på Bispen

Lør. d. 11. november 2017, kl. 11-16.
Pris: (Fri entré)
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Find dine ting frem fra gemmerne, som du gerne vil give væk. Find de ting på markedet du kan bruge og tag dem med hjem Udover at bytte tøj og ting, så sparer vi verden, for CO2. Tøjindustrien, er Kun overgået af olieindustrien i forurening!

Vi bytter tøj, sko, legetøj, pynt, bøger, køkkenartikler og andre småting. Ting du kan bære

Frokostjazz med All Time Jazzband

Lør. d. 18. november 2017, kl. 11 & 13.
Pris: (Entré: 80 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Når All-time Jazz Band går på scenen, kan man forvente en gang utraditionel traditionel jazz. Bandet består af en gang garvede musikere, der har rødderne i mange forskellige genrer af musikken, og det smitter af De traditionelle numre har fået et strøg af big-band arrangement, swing, flerstemmig sang, folkemusik og blues.

Man kan ikke undgå at lade foden vippe i takt og nynne med på et bredt repertoire af swingende og melodiøse numre.

Dato og klokkeslæt: lørdag den 18. november kl. 13 og Street Parade i gågaden ca. kl. 11

Link til sociale medier: www.haderslevjazzclub.dk og Facebook

Pris: 30,- for medlemmer og 80,- for ikke-medlemmer

Frokostjazz med Dixie for You

Lør. d. 25. november 2017, kl. 13.
Pris: (Entré: 80 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Grundstammen i Dixie For You er 5 etablerede og erfarne jazzmusikere fra henholdsvis Danmark og Sverige. Bandet har spillet på de fleste danske og svenske jazzfestivaler, klubber og koncertscener Stilen er melodisk, traditionel jazz med indslag fra New Orleans, dixieland og evergreens fra The American Songbook.

Dixie For You har en underholdende stil med melodispil, som varierer mellem trombone og klarinet, mange sangnumre og spændende solopræstationer.

Kort sagt, alt det der swinger og passer til lejligheden.

Dato og klokkeslæt: lørdag den 25. november kl. 13.

Link til sociale medier: www.haderslevjazzclub.dk og Facebook.

Pris: 30,- for medlemmer og 80,- for ikke medlemmer

Frokostjazz med Neanders

Lør. d. 2. december 2017, kl. 13.
Pris: (Entré: 80 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Neanders blev startet i 1978 i Aabenraa og har spillet over hele landet i klubber og til festivals. Bandet har ligeledes turneret i Malaysia, England og Tyskland samt efter invitation spillet på French Quarter Festival i New Orleans I 2008 kunne bandet fejre 30 års jubilæum.

Stilen var fra starten den ældre jazzmusik, og der blev hentet megen inspiration fra bl.a. Kid Ory, George Lewis, Louis Armstrong og Sidney Bechet. I løbet af årene er repertoiret blevet udvidet med mange forskellige genrer, men hovedvægten er stadig lagt på den gode gamle jazz.

Dato og klokkeslæt: lørdag den 2. december 2017 kl. 13

Link til sociale medier: www.haderslevjazzclub.dk og Facebook.

Pris: 30,- for medlemmer og 80,- for ikke medlemmer

Mark og Christoffer

Søn. d. 10. december 2017, kl. 15.30.
Pris: (Entré: 145 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Aktivitetshuset præsenterer. Mark og Christoffer. Duoen Mark og Christoffer er blevet kaldt "Det bedste der er kommet ud af Sønderjylland siden spegepølsen" De to gutter begyndte at spille sammen i gymnasiet og udviklede efterfølgende deres musikalske håndværk. Mark Dixon på The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year". Christoffer Brodersen uddannede sig ved Det Danske Musicalakademi i Fredericia og i sidste sæson spillede han hovedrollen som soldaten Chris i NørregadeTeatrets "Miss Saigon". Når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Tiden bliver skruet tilbage og sangene rører ved en. Den særlige kemi mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor omfavner og smitter publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk. Gennem årene har Mark og Christoffer fundet og finpudset deres egen stil, inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, James. Taylor, John Denver, The Beatles m.fl. Til koncerten vil man opleve fortryllende fortolkninger af kendte juleklassikere som ?Have. Yourself a Merry Little Christmas?, ?En rose så jeg skyde? og ?Last Christmas?. Arrangør: Aktivitetshuset Haderslev

Die Herren

Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 199 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Månen Bispebroen 3, Haderslev
Dato: 06. oktober 2018 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20.00. For 9. gang fylde Die Herren Månen i Haderslev med deres fantastiske fortolkning af U2 fremragende numre som alle kan synge med på Varighed: 3. Arrangør: Sydjysk Bilsyn Haderslev For 9. gang fylder Die Herren Månen med deres fantastiske fortolkning af U2 fremragende numre som alle kan synge med på

Vælg periode

Vælg genre