Kulturhus Bispen

Kulturhus Bispen

Bispebroen 3
6100 Haderslev
Tlf: 74 34 77 77
Hjemmeside

Kulturhus Bispen rummer mange muligheder, herunder koncerterViser 2 events fra/efter 19. jul. 2018

Die Herren

Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 199 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Dato: 06. oktober 2018 kl. 21.00. Dørene åbnes kl. 20.00. For 9. gang fylde Die Herren Månen i Haderslev med deres fantastiske fortolkning af U2 fremragende numre som alle kan synge med på. Varighed: 3. Arrangør: Sydjysk Bilsyn Haderslev For 9. gang fylder Die Herren Månen med deres fantastiske fortolkning af U2 fremragende numre som alle kan synge med på

Hjalmar Larsen

Fre. d. 1. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 175,- kr. + gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Bispen Bispebroen 3, Haderslev
Kom til koncert med Hjalmar Larsen, hvor Kulturhus Bispen bliver et af stederne på hans forårstur. Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Den unge fynbo Hjalmer, er en sådan slags.

Som et lyn fra en klar himmel, bragede den unge sanger døren ind med debut singlen "Hjem Til En Anden", og kort tid efter var han bekræftet til at spille på både Spot Festival og Smukfest. Senere samme år udkom Hjalmer med debut EP'en "Skabt Til At Være Ung" efterfulgt af en landsdækkende tourné.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Med Hjalmers egne ord, er musikken:

"Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken."

Vælg periode

Vælg genre