Slesvigske Musikhus

Slesvigske Musikhus

Louisevej 7 A
6100 Haderslev
HjemmesideViser 2 events fra/efter 25. apr. 2019

Pris: (Entré: 50,00 - studerende og skoleelever kr. 35,00)
Slesvigske Musikhus Louisevej 7 A, Haderslev
Tenoren Jens Olav Heckmann og pianisten Anita Hyldgård Samsing har til denne koncert sammensat et program med værker af Mendelsohn-Bartholdy, Johannes Brahms og Robert Schumann.

Klassisk For Fred

Tor. d. 2. maj 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 100)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Slesvigske Musikhus Louisevej 7 A, Haderslev
For femte år i træk indbyder Corde di gioia til Klassisk for fred. Åbningstaler er Henrik Simonsen, jurist, konfliktrådgiver i Center for Konfliktløsning og konfliktmægler i Mægling i Børnehøjde og Råd til Ret under KFUM's Sociale Arbejde. For femte år i træk indbyder Corde di gioia til Klassisk for fred. Åbningstaler er Henrik Simonsen, jurist, konfliktrådgiver i Center for Konfliktløsning og konfliktmægler i Mægling i Børnehøjde og Råd til Ret under KFUM's Sociale Arbejde.

Henrik Simonsen taler over emnet "Konflikthåndtering - fra den lille konflikt i familien til den internationale konflikt mellem stater".

Musikalsk bliver det en festlig koncert med værker af Tchaikovsky, Mozart, Saint-Saëns m.fl. Derudover gæsteoptræden af eurytmister fra eurytmiensemblet "Ildfuglen" fra Århus og et helt specielt indslag bliver spillet af tre tyske slagtøjsstuderende fra konservatoriet i Osnabrück: En sats af Nebojša Jovan Živkovic "Uneven Souls", som er et værk om den bosnisk-serbiske krig for slagtøj og marimba.

Medvirkende:

Corde di gioia: Maria, Anna og Giuly Johannsen
Institut für Musik der Hochschule Osnabrück: Maximilian Luwak Kühnel, Moritz Luzner og Fabian Hartwich
Ensemblet "Ildfuglen": Bente Møller, Sanne Ibsen og Jeanne Bruun

Malerinden Joan Riis udstiller sine blomstermalerier i foyeren

Entre': 100 kr. går ubeskåret til Læger uden Grænser. Billetter købes ved indgangen fra kl 18:30 kontant eller Mobile Pay

Vælg periode

Vælg genre