Stensbæk Højskole

Stensbæk Højskole

Stensbækvej 29
6510 Gram
Tlf: 91561990
Hjemmeside

Holistisk højskole, der har fokus på bevidsthedsudvikling, kærlighed, kreativitet og bæredygtighed for mennesker og miljøet



Viser 7 events fra/efter 28. sep. 2021

Retreat med Et Kursus i Mirakler

Retreat med Et Kursus i Mirakler

Fredag den 1. til søndag den 3. oktober 2021, kl. 16.
Pris: Entré: 3250 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk Højskole Stensbækvej 29, Gram
Kurset er for dig, der allerede er i gang med bogen eller bare er nysgerrig på, hvad Et Kursus i Mirakler lærer os. Det er ikke nødvendigt, at have bogen for at deltage. Når noget er så smukt skrevet og alligevel så tungt at læse, kan et retreat med lige. "Et mirakel i mit liv er bogen "Et Kursus i Mirakler", fordi den lærer mig, hvordan jeg til hver en tid kan gå fra frygt til Kærlighed" Gitte Koldtoft

Et Kursus i Mirakler er tre bøger skrevet af Helen Schuchman i 1960erne, der nu er samlet til én bog. Den handler om, hvordan du afvikler egoet's mange lag og vender tilbage til den essens, du hele tiden har været - nemlig ren Kærlighed.

Udbytte -

Du styrker din evne til at:

Ændre dine tanker fra frygt til Kærlighed

Tilgive alle for alt

Håndtere svære livsoplevelser som sygdom, afvisninger og andre traumer

Finde tryghed i at du allerede ER Kærlighed

Skabe en hverdag, hvor din eneste virkelige opgave er at udvide den Kærlighed du allerede ER

Kursets indhold:

Vi dykker ned i udvalgte lektioner fra Arbejdsbogen "Et Kursus i Mirakler" som f.eks. lektionen "Jeg er fast besluttet på at se tingene på en anden måde" - og taler om, hvad det betyder, og hvordan det ser ud helt konkret i ens hverdag.

Mange finder bogen vildt inspirerende og kan mærke at budskabet resonerer med sandheden, men synes også teksten er tung og svær at forstå.

På dette retreat får du forklaret metafysikken bag Kurset og får svar på de oftest stillede spørgsmål, så du fremover vil have langt lettere ved at anvende Et Kursus i Mirakler. Med andre ord så er det "Et Kursus i Mirakler" gjort let, underholdende og lavpraktisk.

Undervisningsform:

Der veksles mellem foredrag om Et Kursus i Mirakler, storytelling, små filmklip, meditationsøvelser, walk-and-talks i naturen hvor vi har sparring om temaer fra Et Kursus i Mirakler og gennemgang af udvalgte lektioner fra "Arbejdsbog for studerende".

Hvorfor dette Kursus?

Kurset er for dig, der allerede er i gang med bogen eller bare er nysgerrig på, hvad Et Kursus i Mirakler lærer os. Det er ikke nødvendigt, at have bogen for at deltage. Når noget er så smukt skrevet og alligevel så tungt at læse, kan et retreat med ligesindede hvor vi gør Kurset let tilgængeligt være netop, det du søger.

Jeg glæder mig til at bruge tre dage sammen i smukke og nærende omgivelser!
Healing, indre ro og glæde med æteriske olier

Healing, indre ro og glæde med æteriske olier

Fredag den 1. til søndag den 3. oktober 2021, kl. 16.
Pris: Entré: 3250 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk Højskole Stensbækvej 29, Gram
Find din universelle og indre sandhed gennem naturens visdom Der findes et fælles sprog, en universel sandhed og visdom, hvor alt giver mening på et højere plan, og alle tings sammenhæng bliver synlig. I den fysiske verden er det muligt at opleve denne tilstand gennem naturens intelligens i de æteriske olier, der er som spejl på kroppens, psykens og sindets mulighed for balance.

En forunderlig verden at kigge ind i!

Ønsker du:

Støtte til at slippe blokeringer,

At lytte til det din krop fortæller dig,

Sætte gang i din personlige udvikling,

Mærke dit potentiale,

Støtte din egen og din families sundhed på en naturlig måde,

Eller at udrense din krop?

Så deltag på denne weekend, hvor vi vil tage dig på rejse ind i de mange muligheder olierne giver, og hvor du får mulighed for at sanse oliernes væsen, og få et indblik i deres helt særlige sprog
Sundhed set med en spirituel læges øjne

Sundhed set med en spirituel læges øjne

Tirsdag den 5. oktober 2021, kl. 19-20.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk Højskole Stensbækvej 29, Gram
Foredrag - I foredraget fortæller Maria om, hvorfor du ikke længere kan ignorere sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hun kobler spiritualitet med naturvidenskab, og ud ad det kommer en række smukke betragtninger. Tirsdag d. 5. Oktober kl. 19:00 - 20.30

Sundhed set med en spirituel læges øjne - kom til foredrag med en spirituel læge og få svar!

Hvad er en spirituel læge?

Hvad har spiritualitet og sundhed med hinanden at gøre?

Hvordan påvirker tanker og følelser den fysiske krop?

Måske du har gået med de samme spørgsmål bevidst eller ubevidst.

Du har måske også været udfordret på dit helbred og forsøgt med kostændringer, mere bevægelse og dyre tilskud, men er alligevel ikke nået i mål. Du har nemlig endnu ikke har fået øje på den vigtigste faktor - dit sind og om du lever et liv i overensstemmelse med din allerinderste kerne. Din sjæl.

I foredraget fortæller Maria om, hvorfor du ikke længere kan ignorere sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hun kobler spiritualitet med naturvidenskab, og ud ad det kommer en række smukke betragtninger. Om livet i alle sine afskygninger. Maria garanterer, at du går hjem med en masse inspiration og værktøjer til at lave et grundigt eftersyn af dit liv på alle planer.

I foredraget er indvævet sange skrevet af Maria og Marie Zabel i fællesskab. De fremføres akustisk af Marie Zabel undervejs. Budskaberne understøtter på smukkeste vis foredragets pointer.

Velkommen til et foredrag skrevet og kommunikeret direkte fra hjertet.

Om Maria Pinderup Langbak

Jeg er en spirituel holistisk arbejdende læge.

Jeg har en baggrund som speciallæge i almen medicin, akupunktør og heilpraktiker. Derved har jeg tilegnet mig en bred vifte af kompetencer, som jeg på bedste vis forsøger at integrere til gavn for de mennesker, som søger min hjælp.

Min ambition er at være brobygger mellem det konventionelle system og de mere komplementære behandlingsformer. Begge har uden tvivl deres berettigelse og anvendt korrekt kan man opnå fantastiske resultater.

Jeg er drevet af at inspirere folk til at tage ansvar for deres eget liv. På alle planer. Herved opnås et sundt, balanceret og meningsfyldt liv.

I hjertet af Århus driver jeg en privat lægeklinik under navnet Naturlægen.com. Ligeledes er jeg skribent på Naturli bladet, holder foredrag, workshops og meget mere.

Om Marie Zabel

Marie er indehaver af "Yoga og Hjerterum". Oprindelig er Marie uddannet ergoterapeut, men har de seneste år koncentreret sig om arbejdet med at skabe balance mellem krop, sind og sjæl i en kombination af bevægelse/yoga, meditation, lyd og essentielle oliers kraft.

Marie er både uddannet i MediYoga og Kundalini Yoga og har bl.a taget uddannelse i Gonghealing/lyd i udlandet. Marie er "freelance musiker". Musik og sang har altid været en kæmpe passion som Marie i dag har forenet og kombineret i en smuk samklang med passionen for, at åbne hjerter og bringe mennesker i balance.

Tirsdag d. 5. Oktober kl. 19:00 - 20.30

Du kan læse om vores Corona Retningslinjer her
Bliv bevidst om dit livsformål

Bliv bevidst om dit livsformål

Fredag den 15. til søndag den 17. oktober 2021, kl. 16.
Pris: Entré: 3250 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk Højskole Stensbækvej 29, Gram
Kurset indeholder blandt andet: - Guidet rejse til livet mellem livene, hvor du kan undersøge, hvorfor din sjæl har valgt netop denne inkarnation - Progression til fremtiden, hvor du kan blive klogere på dine muligheder - Shamanistisk trommerejse. En shamanistisk og hypnotisk rejse ind i dig selv

Er du i tvivl om dit livsformål?

Har du svært ved at vælge en retning i livet?

Vil du gerne blive mere sikker på, hvad der er din rette hylde?

Ønsker du mere kraft og styrke til at følge din livsvej?

Kunne du blive bedre til at træffe beslutninger i hverdagen?

Er du nysgerrig på hypnoterapi og shamanisme?

Så er dette weekendkursus lavet til dig!

Kurset indeholder blandt andet:

Guidet rejse til livet mellem livene, hvor du kan undersøge, hvorfor din sjæl har valgt netop denne inkarnation

Progression til fremtiden, hvor du kan blive klogere på dine muligheder

Shamanistisk trommerejse, hvor du kan møde dit kraftdyr og hente hjælp og styrke til at følge din livsvej (udendørs hvis vejret tillader det)

Simple teknikker, som du selv kan bruge til at træffe bedre valg i hverdagen

Undervisning i selvhypnose og bekræftelser, så du kan omkode din underbevidsthed til at støtte dig i dine livsvalg

Indkvartering i naturskønne omgivelser på Stensbæk Højskole

Lækker vegetarisk mad af friske råvarer

Fælles morgenmeditation for alle på højskolen

Om underviseren

Rie Jespersen er moderne shaman og hypnoterapeut og har desuden en akademisk baggrund som antropolog med speciale i intuition og rationalitet. Når Rie ikke underviser på Stensbæk Højskole, tilbyder hun sessioner med hypnoterapi, healing og guidekontakt (spirituel vejledning) i Risskov ved Århus. Rie Jespersen arrangerer også ture og rejser med energiarbejde til kraftsteder i naturen, blandt andet til De Bosniske Pyramider, som hun har skrevet en bog om.

"Rie sætter en tryg og tillidsvækkende ramme for undervisningen, og formidler med ro og kærligt nærvær øvelserne, både i præsentationen af øvelserne samt i hendes guidance. Jeg oplever en meget ren energi i Ries nærvær, samt at man som deltager bliver mødt med rummelighed og nænsom respekt. Jeg har kun gode ting at sige, og vil anbefale Rie til alle, som har lyst til at prøve det som hun tilbyder."

Vibeke, deltager på kursus med Rie Jespersen
Yoga og Stilhed

Yoga og Stilhed

Fredag den 15. til mandag den 18. oktober 2021, kl. 15.30.
Pris: Entré: 4700 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk Højskole Stensbækvej 29, Gram
Stilleretreat i efteråret Yoga kurset er for dig, der kender til yoga og meditation og gerne vil prøve, at være i stilhed gennem længere tid. Det er noget helt specielt, at være sammen i stilhed. Det bliver nogle dage, hvor du får mulighed for at komme i en dybere kontakt med sig selv gennem yoga, meditation og masser af fred og ro. Vi vil også arbejde med lyd/mantra.

Kurset tilrettelægges efter yogaens forskrifter, hvor vi står tidligt op, og laver yoga og meditation før morgenmad. Der er mulighed for urtete tidligt om morgenen før yoga.

Der er et kort oplæg fredag kl. 17.30 og herefter indtræder stilheden. Vi bryder stilheden igen fredag før frokost.

Gåture om formiddagen, i de fredfyldte omgivelser, kan enten være alene eller i gruppen.

Hvis vejret er til det, vil vi meditere i haven, efter formiddagsgåturen.

OBS !

Hvis kurset har din interesse, så tilmeld dig snarest, der er kun 10 pladser og princippet først til mølle gælder. Tilmeldingen er gældende, når depositum er betalt
Drømmetydning - din indre og ydre balance

Drømmetydning - din indre og ydre balance

Fredag den 22. oktober 2021, kl. 16-23.59.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk Højskole Stensbækvej 29, Gram
3-dags kursus - Lær at samarbejde balanceret med dit højere Selv omkring dine drømme på en enkel og jordnær måde, som vil skabe mere harmoni og healing i dit liv. Fredag d. 22. oktober kl. 16:00, til søndag d. 24. oktober kl. 16:00

Drømmetydning - din indre og ydre balance

Frank Lorentzen er drømmetyder, musiker, healer og forfatter.

Han har skrevet bøgerne "Drømme & Energifelt" samt "Bevidsthedens Udstråling". Derudover har han udgive 10 musik cd'er med afspændende og meditativ musik. Se evt. filmen af Lars Muhl om Frank Lorentzen her.

Drømmene er selv i 2021 en overset indre kilde til personlig og spirituel udvikling samt balance i det indre og ydre. Drømmene foregår i et symbolsprog, som kan læres som alle andre sprog. Forståelsen af symbolsproget danner grundlaget for drømmetydningen. I min verden burde alle børn lære dette sprog i skoleårene, da det vil give dem et langt rigere liv i både det indre og ydre. Lær hvordan du kan følge med i dit liv, selv når du sover.

På weekendkurset vil vi tyde drømme, arbejde med drømmeteknikker til forståelse af drømmene. Vi vil meditere på drømmene. Deltagerne vil blive sat grundig ind i de 3 hovedområder som drømmene arbejder i: Skyggen, Anima - Animus samt visdommen. Deltagerne vil lære at lave et auragram.

Du kan læse om vores Corona Retningslinjer her
Olieworkshop med Christine Eilvig

Olieworkshop med Christine Eilvig

Søndag den 31. oktober 2021, kl. 13-15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Stensbæk Højskole Stensbækvej 29, Gram
Hør, hvordan du kan højne din livsoplevelse ved brugen af essentielle olier. Christine Eilvig gennemgår, hvad essentielle olier er. Hvorfor de er magiske og ikke mindst, hvordan du kan anvende dem i din hverdag som et naturligt hjemmeapotek, en terapeutisk selvudviklingsproces eller et hjemmespa. Søndag d. 31.10. 21 kl. 13.00 - 15.00

Olieworkshop

Foredraget er for dig, der er interesseret i en langt mere naturlig tilgang til dine udfordringer inden for både krop, sind og ånd. Der vil være rig mulighed for at dufte, prøve og smage de mange forskellige olier.

Christine Eilvig er forfatter til adskillige bøger og har undervist i spiritualitet og selvudvikling igennem flere år. I de seneste år har hun fokuseret på de essentielle olier og den ordløse terapi, som de bringer med sig.

Der vil efter foredraget blive serveret kaffe/the og lidt sødt

Vælg periode

Vælg genre