Hotel Harmonien

Hotel Harmonien

Gåskærgade 19
6100 Haderslev
Tlf: (+45) 74 52 37 20
Hjemmeside

Harmonien er et fredet hotel, hvor mange af Danmarks regenter gennem tiderne har gjort deres visit. Harmonien er i dag også et moderne Kulturhus - med teater - musik og konference faciliteter op til 800 personer.

Harmoniens køkken anvender friske råvarer til såvel a la carte retter som konference menuer og receptioner til store og små selskaber. I teatercafeen er der åbent for lette frokostretter. Der er også en a la carte restaurant med åbent ildsted. Her serveres dejlige danske retterViser 36 events fra/efter 4. aug. 2020

LET IT ROCK - En hyldest til The Beatles

Fredag den 28. august 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 345-375 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Myndighedernes opdaterede anbefalinger pr. 11. marts 2020 betyder, at der ikke kan afvikles arrangementer i Kulturhus Harmonien de kommende 14 dage. Let It Rock, den 14. marts 2020, - er UDSAT TIL DEN 28. AUGUST 2020, KL. 20.00. Vi håber, at du gerne med til arrangementet på den nye dato.

Hvis du vil med til arrangementet på den nye dato, beholder du bare din nuværende billet anvender den. Det er uden betydning, at datoen, der står på billetten, ikke stemmer overens med den faktiske dato for arrangementet. Du beholder den plads i salen, der står på din nuværende billet.

Er du forhindret den 28. august 2020, kan din billet(ter) ombyttes til et gavekort til en kommende MusicalDanmark-forestilling. Ønsker du et gavekort bedes du rette henvendelse til arrangøren, MusicalDanmark på firserne@live.dk senest den 1. maj 2020.

LET IT ROCK - En hyldest til The Beatles
50 års jubilæumskoncert for The Beatles


Efter den store succes med Time Of My Life - Den ultimative 80'er rockhyldest er MusicalDanmark tilbage i 2020 med LET IT ROCK - En hyldest til The Beatles.

I foråret 2020 er det 50 år siden at The Beatles udgav deres sidste mest rockede album, Let It Be. Det er så 50 år siden, at The Beatles blev opløst. Jubilæumskoncerten LET IT ROCK bliver en forrygende hyldest med over 40 uimodståelige evergreens klassiske Beatles hits fra dengang, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning blev til fire storslåede solo kunstnere

Oplev syng med på de største rocknumre fra både Beatles tiden højdepunkter fra de fire Beatlers solokarrierer, bl.a. Get Back, Helter Skelter, The Long And Winding Road, Hey Jude, Back In The USSR, Live And Let Die, Come Together, Imagine, My Sweet Lord, Blackbird, Here Comes The Sun, Give Peace A Chance, Let It Be mange flere.

Så alle kan godt glæde sig til en stor aften, hvor guitarpedalen bliver trykket i bund men hvor der så er plads til latter, glæde måske en tåre på kinden, når LET IT ROCK tager på en storslået tur ned ad Memory Lane. Med en række af de bedste sangere musikere på scenen, bl.a. Jonas Rasmussen m.fl.

Varighed: Ca. 120 min. -

Slesvigske Musikkorps

Torsdag den 10. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 130-170 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
SMUK og Foreningen SMUK Koncertfond præsenterer. Vejen til Genforeningen. Slesvigske Musikkorps / Haderslev Drengekor. Dato flyttet til 10.09.2020 kl. 19.30 (gl. dato 19/3). Dørene åbner kl. 19:00. Varighed: 2 timer og 30 minutter. Nummererede siddepladser "Vejen til Genforeningen". SMUK vil sammen med Haderslev Drengekor og med skuespilleren Ole Sørensen som fortæller, i ord og toner skildre tiden fra den Første Slesvigske Krig i 1848 til Genforeningen i 1920. Kørestolspladser fåes ved henvendelse til Billettens Callcenter tlf. 70 2020 96 eller på service@billetten.dk

Play & Direct

Fredag den 18. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Harmonien, Haderslev. Play & Direct med Kolja Blacher. Koncertintroduktion kl. 19.00. Dirigent og solist: Kolja Blacher. Béla Bartók: Divertimento. Mozart: Violinkoncert nr. 4. Beethoven: Symfoni nr. 8. Kolja Blacher gæster atter Sønderjyllands Symfoniorkester med sit populære og imponerende koncept "Play & Direct", hvor han leder orkestret fra 1. pulten i orkesterværkerne og selv står i front som solist. Der er tale om et inspirerende, velgennemprøvet koncept, hvor turen nu atter går til Sønderjyllands Symfoniorkester. Denne gang med værker af Bartók, Mozart og Beethoven. Varighed: ca. 1,5 time. Koncertsponsor: LINAK
Pris: (Entré: 279 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne. De syv motiver - unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab - jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme. De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder. Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse - at slå et andet menneske ihjel.

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Drabscheferne

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Håber vi ses til en særdeles spændende aften i selskab med to af landets skarpeste drabsefterforskere

Attitude - Nyt foredrag med Thomas Rathsack

Tirsdag den 22. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 259 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortæller Thomas, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og ikke mindst hvorfor den negative attitude er destruktiv. Mød tidligere jægersoldat Thomas Rathsack

Thomas Rathsack kender om nogen betydningen af attitude. Som jægersoldat og humanitær minerydder i verdens brændpunkter samt mental indpisker i de populære tv2-programmer Korpset - gjort af det rette stof har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko.

Den lille ting, der gør den store forskel

Attituden er den lille ting, der gør den store forskel, som Winston Churchill engang sagde. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet for os alle sammen. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med. Glæd dig til en inspirerende aften, hvor Thomas i sit helt nye foredrag fortæller, hvordan du med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv, når du møder problemer. Selvfølgelig underbygget af Thomas personlige erfaringer og oplevelser.

Thomas Rathsack

I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. I løbet af sin imponerende karriere har Thomas bl.a. været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og været med i en række specialoperationer i forbindelse med, at USA og dets koalitionspartnere gik ind i Afghanistan i 2001. For sin bemærkelsesværdige indsats modtog Thomas Rathsack den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.

Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi Jæger - I krig med eliten, som har solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog. I dag ernærer Thomas sig som succesfuld forfatter og har udover sin biografi udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen Stærk Under Pres, der handler om at præstere under pres og stress. I efteråret 2020 udgiver Thomas sin femte roman.

Vi glæder os til at byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med Thomas Rathsack.

De forbudte sange (5)

Fredag den 25. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 250-270 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
DE FORBUDTE SANGE. Kom med, når Bodil Jørgensen kører hele registeret frem i anledning af 100 års jubilæet for Genforeningen. Udgangspunktet er de sange, der blev censureret ud af Den Blå Sangbog af den tyske besættelsesmagt i årene mellem 1864 og 1920. Med Martin Schacks Trio som medspillere er vi sikret en musikalsk ramme af højeste karat, og sangene fra dengang vil fremtræde i nye, opdaterede udgaver. Medvirkende: Skuespiller: Bodil Jørgensen. Pianist og arrangør: Martin Schack. Trompetist: Jesper Riis. Kontrabassist: Jesper Hindø. Trommeslager: Martin Klausen. Iscenesættelse: Kirsten Marie Andreasen. Producent: Jangmarks Agentur. Spillested: Harmonien, Haderslev. Varighed: ca. 1 time og 45 min. inkl. pause. Pris: A 270,- / B 250,-. Ingen ungdomspris

Hurra

Mandag den 5. oktober 2020, kl. 19.30.
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Jacob Morild's 20-års Jubilæumscabaret.

Mirakolinas Fodbad

Lørdag den 10. oktober 2020, kl. 11.
Pris: (Entré: 120 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Mirakolina elsker alt, der har med vand at gøre. Hun er i sit es, når hun har sine fødder i fodbad, for under vandet bliver hendes fødder til en havfruehale. En dag kommer vandnørden Jacques forbi tiltrukket af hendes sang. Han lejer sig ind hos Mirakolina og opdager ved et tilfælde, at hun er en havfrue. Jacques vil have hende med ud i havet, men mon Mirakolina tør springe ud af havfrueskabet?. Produceret af Dansk Rakkerpak & Faster Cool. Genre Børneteater. Aldersgruppe Mellem 3 og 8 år. Spillested Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Varighed Cirka 35 minutter

Viva La Frida

Onsdag den 14. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 180 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Soloforestilling om Frida Kahlos liv. VIVA LA FRIDA! ser tilbage på Frida Kahlos liv. Lillesøsteren Cristina reflekterer over et liv i Fridas altdominerende skygge.Her er sorgen over tabet af søsteren stor, men samtidig også en befrielse. For efter at have levet et liv bag den feterede og opmærksomhedssøgende søster, står Christina nu på egne ben. Historien begynder til Fridas begravelse, hvor Cristina skal sætte ord på sin søsters liv. Med en bænk, en brun habitjakke og et par støvler formår skuespiller Amira Jasmina Jensen at skabe et helt univers af spænding, hvor man kommer hele følelsesregisteret igennem. Her folder Cristina historien om sin søster ud, og man er opslugt af fortællingen lige fra første til sidste replik. Viva la Frida! er teater i særklasse, der samtidig kaster et anderledes blik på, hvad det er, der gør, at den mexicanske kunstner Frida Kahlo, 65 år efter sin død, stadigvæk kan inspirere og fascinere verden over. Forestillingen er skrevet og skabt af Amira Jasmina Jensen, der med sin kraftfulde præstation finder nye facetter i Kahlo-søstrene og deres historie. Produceret af Scene42. Genre Biografi. Aldersgruppe Fra 14 år. Spillested Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Varighed 50 min. uden pause

Viva La Frida

Torsdag den 15. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 180 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Soloforestilling om Frida Kahlos liv. VIVA LA FRIDA! ser tilbage på Frida Kahlos liv. Lillesøsteren Cristina reflekterer over et liv i Fridas altdominerende skygge.Her er sorgen over tabet af søsteren stor, men samtidig også en befrielse. For efter at have levet et liv bag den feterede og opmærksomhedssøgende søster, står Christina nu på egne ben. Historien begynder til Fridas begravelse, hvor Cristina skal sætte ord på sin søsters liv. Med en bænk, en brun habitjakke og et par støvler formår skuespiller Amira Jasmina Jensen at skabe et helt univers af spænding, hvor man kommer hele følelsesregisteret igennem. Her folder Cristina historien om sin søster ud, og man er opslugt af fortællingen lige fra første til sidste replik. Viva la Frida! er teater i særklasse, der samtidig kaster et anderledes blik på, hvad det er, der gør, at den mexicanske kunstner Frida Kahlo, 65 år efter sin død, stadigvæk kan inspirere og fascinere verden over. Forestillingen er skrevet og skabt af Amira Jasmina Jensen, der med sin kraftfulde præstation finder nye facetter i Kahlo-søstrene og deres historie. Produceret af Scene42. Genre Biografi. Aldersgruppe Fra 14 år. Spillested Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Varighed 50 min. uden pause

Vælg periode

Vælg genre