Kulturhus Harmonien

Kulturhus Harmonien

Gåskærgade 19
6100 Haderslev
Tlf: 7452 3720 Fax: 7452 4451
Hjemmeside

Harmonien er et fredet hotel, hvor mange af Danmarks regenter gennem tiderne har gjort deres visit. Harmonien er i dag også et moderne Kulturhus - med teater - musik og konference faciliteter op til 800 personer.

Harmoniens køkken anvender friske råvarer til såvel a la carte retter som konference menuer og receptioner til store og små selskaber. I teatercafeen er der åbent for lette frokostretter. Der er også en a la carte restaurant med åbent ildsted. Her serveres dejlige danske retterViser 24 events fra/efter 23. okt. 2019

Haderslev Revy

Torsdag den 24. til søndag den 27. oktober 2019, kl. 19.30-søn kl. 15.
Pris: (Entré: 150 kr)
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
EFTER MANGE ÅRS PAUSE, FÅR HADERSLEV NU IGEN EN REVY.

Tidens tendenser, politisk satire og hvad der ellers rører sig i offentligheden eller i Haderslev by, bliver vendt på hovedet med en gran af ironi og humor.

Kom og få et godt grin, når Haderslev Revy åbner dørene på Hotel Harmonien 24-25-26 oktober kl. 19.30 samt 27. oktober kl. 15.00.

Billetter kan købes på www.forsoegsscenen-haderslev.dk

Ryg

Onsdag den 6. november 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 320-340 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Haderslev Teaterforening. Ryg. En sørgmunter kabaret. Bodil Jørgensen lagde de danske teaterforeninger ned i sæsonen 2015/16 med sin fortolkning af Lulu Zieglers repertoire i kabaretten Den Sidste Turist. Nu er hun aktuel igen med: RYG - en sørgmunter kabaret. Bodil Jørgensen har denne gang kastet sig over Jørgen. Rygs repertoire og tegner et sørgmuntert portræt af det moderne menneske og dets genvordigheder i en tid, hvor alting skal gå så ufatteligt stærkt. Kabaretten er spækket med et væld af monologer og sange, fra Enlig Far til Pyt og Hvad Skal Vi Med Kvinder. Til at akkompagnere og for de nye musikalske arrangementer står pianisten Bjarne Sahl. Som fødselshjælper og "øjne udefra" står Cafe' Livas kunstneriske leder - Jacob. Morild. Medvirkende: Bodil Jørgensen. Pianist: Bjarne Sahl. Instruktion: Jacob Morild. Producent: Cafe Liva

Play and direct med Kolja Blacher

Torsdag den 7. november 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 175 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Harmonien, Haderslev. Play & Direct med Kolja Blacher. (Koncertintroduktion kl. 19.00). Dirigent og solist:Kolja Blacher, violin. Program. Mendelssohn:Hebriderne - ouverture. Tjajkovskij: Violinkoncert. Mendelssohn:Symfoni nr. 4 (Den italienske). Kolja Blacher blev født i Berlin og begyndte at spille violin som 4-årig. Senere tog han til New York og studerede på Juilliard School of Music hos Dorothy DeLay og derefter hos Sandor Vegh i Salzburg. Hans tilknytning til Berliner Philharmonikerne fra 1988 markerede begyndelsen på en bemærkelsesværdig karriere. Han har allerede adskillige gange gæstet Sønderjyllands Symfoniorkester med det, som han selv kalder "Play & Direct" koncerter, hvor han dirigerer orkestret fra koncertmesterpulten. Ved disse koncerter bliver det "Hebriderne" og den 4. symfoni af Mendelssohn, og han er selv solist i Tjajkovskijs elskede violinkoncert. Varighed: Ca. 2 timer

Nikolaj Kirk & Nak og Æd

Onsdag den 13. november 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 259 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Du kender Nikolaj Kirk fra Nak & Æd, hvor han sammen med sin tro følgesvend Jørgen Skouboe Møller afprøver spejderfærdigheder, jagt og kogekunst og samtidig får stillet en god portion eventyrlyst i både Danmark og resten af Verden. Du har nu en sjælden mulighed for at opleve Nikolaj for fuld udblæsning og komme bag om scenerne du kender fra TV.

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse
En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser - lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

Kom bag om kameraet og tættere på:

Arbejdet med Nak & Æd - og hør hvor titlen stammer fra?
Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
Smager en husmår godt?
Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen...

Om Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go' morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

Vi glæder os til en fantastisk underholdende aften på Harmonien!
Pris: (Entré: 259 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
I direkte forlængelse af Rane Willerslevs spritnye bog fra april i år glæder vi os til et ligeså nyt foredrag, der tager pulsen på de forandringer, kollaps og opløsningstendenser, der lige nu sker for snuden af os. Lige netop nu kastes vi rundt i en accelererende forandringsproces, hvis horisont vi formentlig knap nok kan skimte konturerne af endnu. Vi ved bare, at det bliver vildt. Det er allerede vildt! Vi oplever kollaps på kollaps, og at meget af dét, vi ved og gør i dag, helt sikkert ikke bliver dét, vi gør og har brug for at vide i morgen. Eller i overmorgen.

Rygrad og Rummelighed
På denne aften vil Rane Willerslev på sædvanlig underholdende og skarp vis ud fra to kernebegreber beskrive, hvad han tænker, der skal til for at vi kommer helskindet gennem en opløsningstid, hvor gamle former konstant skal gentænkes.

Det skal ifølge Rane ske på et fundament af solid, dyb faglighed. RYGRAD. Men også med en villighed til som samfund at møde verden med RUMMELIGHED og en vilje til at lade sin verden kollapse i mødet.

Eller som han selv udtrykker det, bør vovemod og mere røv i bukserne i høj grad være en del af et nyt dannelsesbegreb.

"Og så skal vi indimellem bevæge os derud, hvor vi vitterlig ikke ved,

om vi kan bunde. For fanden, det er jo for enden af badebro-

en, det sker. Vejen derud er vigtig, men den er bare optakten.

Det er springet ned i dybet, der er forløsningen."

Rane Willerslev

Om Rane Willerslev - Antropolog, forfatter, professor og tidligere pelsjæger
Rane Willerslev har siden 90'erne gennemført en række ekspeditioner til Sibirien. I begyndelsen sammen med sin tvillingebror, evolutionsbiologen Eske Willerslev, og senere på egen hånd. Hans feltarbejde resulterede bl.a. i udgivelsen af phd-afhandlingen, Soul Hunters, på California University Press - om jukagirernes åndetro. Han er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub og modtog i 2006 Det Frie Forskningsråds eliteforskerpris. Rane har været ansat som professor i antropologi på Århus Universitet, fungeret som leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgård Museum og som direktør for Det Kulturhistoriske Museum i Oslo ved Oslo Universitet. Rane Willerslev er i øvrigt en ivrig samfundsdebattør.

Bogkøb
Der vil være mulighed for at købe Rane Willerslevs bøger "Tænk vildt" og "Rygrad og rummelighed" både i forsalg og på selve aftenen

The Billy Joel Songbook

Onsdag den 27. november 2019, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Www.facebook.com/kulturisyd: https://www.facebook.com/kulturisyd.

God jul Cirkeline

Torsdag den 12. december 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: 80 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Haderslev Teaterforening. God jul Cirkeline. Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege. Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften. Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste. God jul, Cirkeline er den oplagte førstegangsoplevelse for debuterende børn i teatret. Producent Teater Next. Forfatter Hanne Hastrup

God jul, Cirkeline

Torsdag den 12. december 2019, kl. 18.
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev

SMUK julesang og messingklang

Onsdag den 18. december 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 125 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Årets julekoncert i Haderslev. Oplev SMUK - Slesvigske Musikkorps i musikalsk samarbejde med Haderslev Domkirkes Pigekor. Sammen sørger kor og orkester for den helt rette julestemning.

SMUK Nytårskoncert 2020

Fredag den 10. januar 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 220-260 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Solister: Amin Jensen og Julie Berthelsen. Dirigent: Michelle Rakers. Koncertdato: 10.01.2020 - 13.01.2020 kl. 20.00. Nummereret siddeplads. Handicap med Ledsager kan købe billetter på Bispen i Haderslev eller ved Billettens Callcenter på tlf.: 70 2020 96. SMUK inviterer endnu engang til nytårsfest. Der er lagt op til skønsang, et godt grin og underholdning af bedste karat, når SMUK byder på nytårskoncert med ingen ringere end Julie Berthelsen og Amin Jensen som solister. Varighed: 2 timer og 15 minutter

Vælg periode

Vælg genre