Hotel Harmonien

Hotel Harmonien

Gåskærgade 19
6100 Haderslev
Tlf: (+45) 74 52 37 20
Hjemmeside

Harmonien er et fredet hotel, hvor mange af Danmarks regenter gennem tiderne har gjort deres visit. Harmonien er i dag også et moderne Kulturhus - med teater - musik og konference faciliteter op til 800 personer.

Harmoniens køkken anvender friske råvarer til såvel a la carte retter som konference menuer og receptioner til store og små selskaber. I teatercafeen er der åbent for lette frokostretter. Der er også en a la carte restaurant med åbent ildsted. Her serveres dejlige danske retterViser 10 events fra/efter 9. apr. 2020

Slesvigske Musikkorps

Fredag den 29. maj 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 125 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Publikum kan glæde sig til en koncert, hvor hovedvægten er lagt på trompeten, men hvor kornetten, flygelhornet og piccolotrompeten også fylder. Programmet bliver ganske varieret. Dog er første halvdel præget af klassisk musik. I anden del kan publikum blandt andet nyde stykket "Song & Dance", som også var det Sidsel Lund spillede til nytårskoncerten

Operaen Grænsemageren

Onsdag den 17. juni 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Grænsemageren. Den 17/6 2020 kl. 19:30 - Dørene åbner kl. 19:00. Varighed: 2 timer. I anledning af 100-året for afstemningerne i 1920 opfører Opera på Grænsen i et samarbejde med Sønderjyllands Symfoniorkester den helt nye opera »Grænsemageren« i et nutidigt sprog, med en fængslende musik samt en tidssvarende dramatisk fortælling på ca. 110 minutter. »Grænsemageren« opføres som en opera i fuld skala med tre akter i henholdsvis to og tre billeder, ni solister, stort operakor, fuldt symfoniorkester og professionel regi. Udgangspunktet er de historiske begivenheder, startende i Berlin og Aabenraa, november 1918, over perioden op til afstemningerne i 1920, påskekrisen og festdagene i juli 1920 ved Dybbøl. Medvirkende: Sønderjyllands Symfoniorkester - Grænselandskoret - Dirigent: Søren K. Hansen - Instruktør: Jens Krogsgaard - Scenograf: Jens Klastrup. Sangere: Berit Barfred-Christensen, Morten Frank Larsen, Jens Søndergaard, Signe Asmussen, Chr. Damsgaard, Iben Silberg,. Stine Elbæk Gomard, Per Bach Nissen & Anders Christensen
Pris: (Entré: 345-375 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Myndighedernes opdaterede anbefalinger pr. 11. marts 2020 betyder, at der ikke kan afvikles arrangementer i Kulturhus Harmonien de kommende 14 dage. Let It Rock, den 14. marts 2020, - er UDSAT TIL DEN 28. AUGUST 2020, KL. 20.00. Vi håber, at du gerne med til arrangementet på den nye dato.

Hvis du vil med til arrangementet på den nye dato, beholder du bare din nuværende billet anvender den. Det er uden betydning, at datoen, der står på billetten, ikke stemmer overens med den faktiske dato for arrangementet. Du beholder den plads i salen, der står på din nuværende billet.

Er du forhindret den 28. august 2020, kan din billet(ter) ombyttes til et gavekort til en kommende MusicalDanmark-forestilling. Ønsker du et gavekort bedes du rette henvendelse til arrangøren, MusicalDanmark på firserne@live.dk senest den 1. maj 2020.

LET IT ROCK - En hyldest til The Beatles
50 års jubilæumskoncert for The Beatles


Efter den store succes med Time Of My Life - Den ultimative 80'er rockhyldest er MusicalDanmark tilbage i 2020 med LET IT ROCK - En hyldest til The Beatles.

I foråret 2020 er det 50 år siden at The Beatles udgav deres sidste mest rockede album, Let It Be. Det er så 50 år siden, at The Beatles blev opløst. Jubilæumskoncerten LET IT ROCK bliver en forrygende hyldest med over 40 uimodståelige evergreens klassiske Beatles hits fra dengang, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning blev til fire storslåede solo kunstnere

Oplev syng med på de største rocknumre fra både Beatles tiden højdepunkter fra de fire Beatlers solokarrierer, bl.a. Get Back, Helter Skelter, The Long And Winding Road, Hey Jude, Back In The USSR, Live And Let Die, Come Together, Imagine, My Sweet Lord, Blackbird, Here Comes The Sun, Give Peace A Chance, Let It Be mange flere.

Så alle kan godt glæde sig til en stor aften, hvor guitarpedalen bliver trykket i bund men hvor der så er plads til latter, glæde måske en tåre på kinden, når LET IT ROCK tager på en storslået tur ned ad Memory Lane. Med en række af de bedste sangere musikere på scenen, bl.a. Jonas Rasmussen m.fl.

Varighed: Ca. 120 min. -

Slesvigske Musikkorps

Torsdag den 10. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 130-170 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
SMUK og Foreningen SMUK Koncertfond præsenterer. Vejen til Genforeningen. Slesvigske Musikkorps / Haderslev Drengekor. Dato flyttet til 10.09.2020 kl. 19.30 (gl. dato 19/3). Dørene åbner kl. 19:00. Varighed: 2 timer og 30 minutter. Nummererede siddepladser "Vejen til Genforeningen". SMUK vil sammen med Haderslev Drengekor og med skuespilleren Ole Sørensen som fortæller, i ord og toner skildre tiden fra den Første Slesvigske Krig i 1848 til Genforeningen i 1920. Kørestolspladser fåes ved henvendelse til Billettens Callcenter tlf. 70 2020 96 eller på service@billetten.dk
Pris: (Entré: 279 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne. De syv motiver - unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab - jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme. De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder. Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse - at slå et andet menneske ihjel.

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Drabscheferne

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Håber vi ses til en særdeles spændende aften i selskab med to af landets skarpeste drabsefterforskere

Attitude - Nyt foredrag med Thomas Rathsack

Tirsdag den 22. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 259 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortæller Thomas, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og ikke mindst hvorfor den negative attitude er destruktiv. Mød tidligere jægersoldat Thomas Rathsack

Thomas Rathsack kender om nogen betydningen af attitude. Som jægersoldat og humanitær minerydder i verdens brændpunkter samt mental indpisker i de populære tv2-programmer Korpset - gjort af det rette stof har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko.

Den lille ting, der gør den store forskel

Attituden er den lille ting, der gør den store forskel, som Winston Churchill engang sagde. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet for os alle sammen. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med. Glæd dig til en inspirerende aften, hvor Thomas i sit helt nye foredrag fortæller, hvordan du med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv, når du møder problemer. Selvfølgelig underbygget af Thomas personlige erfaringer og oplevelser.

Thomas Rathsack

I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. I løbet af sin imponerende karriere har Thomas bl.a. været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og været med i en række specialoperationer i forbindelse med, at USA og dets koalitionspartnere gik ind i Afghanistan i 2001. For sin bemærkelsesværdige indsats modtog Thomas Rathsack den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.

Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi Jæger - I krig med eliten, som har solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog. I dag ernærer Thomas sig som succesfuld forfatter og har udover sin biografi udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen Stærk Under Pres, der handler om at præstere under pres og stress. I efteråret 2020 udgiver Thomas sin femte roman.

Vi glæder os til at byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med Thomas Rathsack.

In The Air Tonight - En hyldest til Phil Collins

Fredag den 13. november 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
IN THE AIR TONIGHT - En hyldest til Phil Collins. MusicalDanmark byder velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Der sker med hyldestkoncerten, IN THE AIR TONIGHT

IN THE AIR TONIGHT vil blive en medrivende nærværende musikalsk hyldest, som musikalsk vil spænde over 50 år: Fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. I alt over 30 uimod¬ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can't Hurry Love naturligvis titelnummeret.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op fik jobbet. Fem år senere blev han så gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er - historie

Phil Collins står i dag som en af de mest succes¬fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson Paul McCartney

På scenen i IN THE AIR TONIGHT er der syv professionelle skuespillere musikere, bl.a. Jonas Rasmussen Lene Nørrelykke. Niels Rahbech er kapelmester koncerten er produceret af MusicalDanmark fra Aarhus

Julekoncert med Søs Fenger

Torsdag den 19. november 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 320 kr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Julekoncert med Søs Fenger i Kulturhus Harmonien. Nummererede siddepladser. Alle pladser 295 + gebyr. Arrangør: Vibjerg Entertainment.

Julekoncert Med Ann-mette Elten

Lørdag den 21. november 2020, kl. 16-17.15.
Pris: (Entré: 195 kr) Køb/bestil billet
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
Kom godt igang med den travle julemåneden. Ann-Mette synger sine favoritter blandt julesange og salmer samt de helt store opera-klassikere - kort sagt en julekoncert med hygge og højtidelighed. Kom godt igang med den travle julemåned...

Ann-Mette synger sine favoritter blandt julesange og salmer samt de helt store opera-klassikere - kort sagt en julekoncert med hygge og højtidelighed.

Mange der indtil nu, har oplevet Ann-Mette Elten synge opera, er blevet overraskede og overvældede. Luften ligefrem sitrer, når hun med en usædvanlig varm og en følelsesfuld indlevelse fortolker for eksempel Puccini's "O Mio Babbino Caro" og Schubert's "Ave Maria". Ligesom den danske julehygge for alvor breder sig, når Anne-Mette giver nyt liv til vores mest elskede julesalmer.

En julekoncert med Ann-Mette Elten er ikke noget, man lige glemmer, hvilket gør, at mange år efter år vender tilbage for at opleve koncertens helt særlige julestemning.

Så læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Hotel Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev
The Greatest Love of All. A tribute to Whitney Houston starring Belinda Davis. Uden tilknytning til Whitney Houston Estate. www.facebook.com/kulturisyd: https://www.facebook.com/kulturisyd.

Vælg periode

Vælg genre