Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
14/3 2016
Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev
Herlev Hovedgade 172
2730 Herlev
Tlf: 44 92 44 85

Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Mandag, tirsdag, torsdag kl. 10-13 og onsdag kl. 15-18

Formand:
Erik B. Nielsen.Åben anonym og gratis rådgivning Selvhjælps- og netværksgrupper om bl.a. sorg, arbejdsløshed, skilsmisse, pårørende til alvorligt syge. Samtalegrupper for børn om sorg. Café for kræftpatienter og pårørende. E-mail: lene@frivilligcenterherlev.dk


Viser 2 events

fra/efter 18. jun. 2019

20 JUN
Diverse | Foredrag

Karruselmanden Og Om Livshistoriefortælling

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 16.45-19.

Tor. d. 20. juni 2019, kl. 16.45-19.
Pris: (Entré: 30.00 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Frivilligcenter Herlev & Projekt Livshistoriefortælling inviterer til en aften med historiefortælling & debat. Frivilligcenter Herlev & Projekt Livshistoriefortælling inviterer til en aften med historiefortælling & debat. Vi starter første del af arrangementet med fortælleren Susan Ørum, der allerede har rørt og begejstret publikum landet over med fortællingen "Pingvinreglementet". Susan Ørum fortæller sin nye historie "Karruselmanden" - som er endnu en semi-selvbiografisk fortælling, inspireret af Susan Ørums eget liv.

PROGRAM

Kl. 16.45 - 17.00: Dørene åbnes & publikum ankommer

Kl. 17.00 - 17.10: Velkommen - og kort om projekt Livshistoriefortælling

Kl. 17.10 - 18.00: Susan Ørum fortæller Karruselmanden

Kl. 18.00 - 18.15: Pause med lidt at spise og drikke

Kl. 18.15 - 19.00: Spørgsmål og debat med Susan Ørum, projektmedarbejder Lykke Lindby, samt deltagere i projekt Livshistoriefortælling

Bemærk: Billetter koster kun 30 kr. hvilket inkluderer let forplejning.

OM KARRUSELMANDEN
Tag med tilbage til ultimo 1960'erne og følg de to små piger Tusse & Trylles liv sammen med deres farmor og faster Båtte i den rørende, sjove og barske fortælling "Karruselmanden". Både i - og udenfor - farmors hus drejer alting rundt på de rigtige og de helt forkerte måder. "Karruselmanden" er ikke for børn, og der kan blive brug for et lommetørklæde! :-)

"Karruselmanden" er en skæv - dysfunktionel - familiekrønike med visse krimiagtige aspekter. Hvad er hemmeligheden bag Trylles postkort? Kan Tusse komme helskindet gennem livet med borebilledrys i håret? Og hvem er egentlig Karruselmanden?

Skrevet og fortalt af: Susan Ørum.
Instrueret af: Maja Clementsen.
Varighed: 50 minutter.

OM PROJEKT LIVSHISTORIEFORTÆLLING
Gennem det seneste år har i alt 13 deltagere og 6 frivillige medvirket i projektet, hvor man i en gruppe har mødtes og fortalt hinanden om store og små oplevelser i livet. Kom og hør, hvad deltagerne har fået ud af at være med og bliv klogere på, om Livshistoriefortælling kunne også kunne være noget for dig :-)
10 OKT
Diverse | Undervisning

Vejen Til Guldet- Fundraisingkursus

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 17-21.

Tor. d. 10. oktober 2019, kl. 17-21.
Pris: (Pris: 50.00 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Torsdag d. 10.10 kl. 17.00-21.00. Kurset tager udgangspunkt i de mest basale og grundlæggende opgaver i fundraising. Vi kigger på, hvor I finder de forskellige puljer og fonde, I kan søge - store som små. Torsdag d. 10.10 kl. 17.00-21.00

Kurset tager udgangspunkt i de mest basale og grundlæggende opgaver i fundraising. Vi kigger på, hvor I finder de forskellige puljer og fonde, I kan søge - store som små.

Vi arbejder med, hvilke gode råd, når man skal skrive en ansøgning uanset om det er en mindre eller en større ansøgning.

Vi har et særligt fokus på, hvordan I kan tænke budgettet for jeres forening, så I har helt overblik over, hvad I kan søge penge til som forening eller frivillig gruppe.

Så har vi også fokus på de formelle krav til jeres forening, hvis I skal søge penge. Sidst taler vi om, hvordan man kan skaffe ressourcer til sine aktiviteter som ikke er ved traditionelle pulje- eller fondsansøgninger.

Underviser Lea Gry von Cotta Schønberg er leder og fundraiser i Frivilligcenter Halsnæs samt medejer og stifter af Konsulenthuset Kontingens. Lea har mere end 15 års erfaring med fundraising - herunder EU fundraising i foreningslivet. Lea faciliterer blandt andet workshops og underviser i fundraising, organisations- og projektudvikling i den frivillige sektor. Lea er uddannet i Politisk Kommunikation og Ledelse fra KU/CBS med speciale i civilsamfundets samarbejde med kommuner, stat, erhvervsliv og boligsociale organisationer