Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
1/7 2020
Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev
Herlev Hovedgade 172
2730 Herlev
Tlf: 44 92 44 85
Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Mandag, tirsdag, torsdag kl. 10-13 og onsdag kl. 15-18

Formand:
Erik B. Nielsen.Åben anonym og gratis rådgivning Selvhjælps- og netværksgrupper om bl.a. sorg, arbejdsløshed, skilsmisse, pårørende til alvorligt syge. Samtalegrupper for børn om sorg. Café for kræftpatienter og pårørende. E-mail: lene@frivilligcenterherlev.dk


Viser 2 events

fra/efter 1. dec. 2022

Julehygge for par med demens inde på livet
8 DEC
Diverse | Andet

Julehygge for par med demens inde på livet

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 17-20.

Torsdag den 8. december 2022, kl. 17-20.
Pris: Entré: 175 kr Køb/bestil billet
Sted:
Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev inviterer par som har demens inde på livet til en hyggelig julemiddag med underholdning. Steen Svanholm som har mere end 30års erfaring, kommer og optræder med underholdende juleindslag, sjov snak og humor. Steen underholder med egne sange samt kendte julesange som alle kan synge med på.

Efterfølgende nyder vi en dejlig julemiddag i stil med vores populære Candleight Dinner. Vores frivillige værter sørger for at støtte, hygge og værne om jer, så kan få en tryg og hyggeligaften med ligesindede par.

Bemærk at enkeltpersoner desværre kun kan deltage hvis arrangementet ikke bliver fyldt op af par
Utraditionel syng sammen koncert - Herlev
16 MAR
Diverse | Foredrag

Utraditionel syng sammen koncert - Herlev

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev, kl. 19-21.

Torsdag den 16. marts 2023, kl. 19-21.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Sted:
Landsforeningen for efterladte efter selvmord inviterer til 'Syng-sammen' - arrangement med pianisten og komponisten Frans Bak og psykolog Ane Christensen. "Sange til min mor - sange og samtale om sorg og kærlighed". Kom til koncert og få samtidig få en snak om det at miste et menneske, man holder af og savner. For sange om kærlighed og selvmord - koblet med fællessang og samtale - kan være forløsende, når man har mistet en pårørende.

Pianisten og komponisten Frans Baks mor begik selvmord, da han var 18 år gammel.

'Der var ingen begravelse, og der blev hverken talt om hende eller hendes død efterfølgende. Det var barskt og forfærdeligt. Dengang havde jeg hverken mod til at åbne munden eller stille spørgsmål,' husker Frans Bak, der i en alder af 60 år begyndte at give sorgen og savnet et musikalsk og kreativt udtryk. Han skriver simpelthen sange til den mor, der forlod ham alt for tidligt.

'Tankerne, følelserne og sangene har været inde i mig i alle årene. Så da jeg først gik i gang med at komponere, blev det en stor forløsning for mig', siger han.

Sammen med psykolog Ane Christensen tager Frans Bak nu rundt og spiller koncerter: Arrangementer, der først og fremmest er målrettet mennesker, der har været i berøring med selvmord.

I løbet af aftenen vil deltagerne komme til at lytte til en håndfuld stemningsfulde sange, som Frans Bak har skrevet om at miste sin mor alt for tidligt til selvmord. Alle er velkomne til at synge eller nynne med.

I pausen åbner vi op for en snak om at miste til selvmord og får hørt og talt med andre i samme situation. Snakken ledes af psykolog Ane Christensen.

'Håbet er, at vi vil kunne åbne vores sind, og lade sangen give os vinger. Der vil også være mulighed for bare at lytte og være til stede. For når vi synger sammen, hører vi sammen,' slutter Frans Bak.

Velkommen til en aften i eftertænksomhedens tegn; en aften hvor alle er velkomne - og tag gerne en ven med!

Deltagerpris: 50 kr. for medlemmer, 100 kr. for ikke medlemmer, inkl. kaffe/te og kage.

Se mere på https://www.sangetilminmor.dk/

Link til: Utraditionel syng sammen koncert - Herlev - Efterladte.dk