Oplev Herlev

Printervenlig version

Oplev Herlev er din indgang til aktuelle kultur- og idrætstilbud og arrangementer som kan opleves i Herlev Kommune.

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer

  • Alle genrer
  • Nulstil

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
30/5 2012
Herlev Medborgerhus
Herlevgårdsvej 18-20
2730 Herlev
Tlf: 44 52 58 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7268, Lon 12.4388

Herlev Medborgerhus giver nye muligheder for nye aktiviteter og nye oplevelser


Viser 12 events

fra/efter 17. feb. 2019

19 FEB
Teater | Skuespil

Svend, Knud og Valdemar

Herlev Medborgerhus, kl. 20.

Tir. d. 19. februar 2019, kl. 20.
Arrangør: Herlev Teater
Sted:
24 APR
Diverse | Undervisning

Tysk begynder

Herlev Medborgerhus, 9 kursusdage kl. 18.30-20.

Ons. d. 20. februar til ons. d. 24. april 2019, 9 kursusdage kl. 18.30-20.
Pris: (Pris: 720 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Herlev
Sted:
Underviser: Marchen Merete Kristiansen. Kend din nabo mod syd. For dig, der aldrig har beskæftiget dig med tysk eller har glemt, hvad du tidligere har lært. Vi arbejder med samtale ud fra korte tekster om tyske hverdagsforhold og små skriftlige øvelser. Beregn udgifter til arbejdsbog.

Hold: 915083
23 MAJ
Diverse | Undervisning

Fransk begyndere

Herlev Medborgerhus, 13 kursusdage kl. 17.15-18.45.

Tor. d. 21. februar til tor. d. 23. maj 2019, 13 kursusdage kl. 17.15-18.45.
Pris: (Pris: 1120 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Herlev
Sted:
Underviser: Madame France. Til dig, der aldrig har lært fransk, eller gerne vil starte forfra. Vi arbejder med Mauger I, Cours de langue et de civilisation françaises. Der vil evt. være en champagnesabling undervejs. Man kan altid starte på holdet i løbet af sæsonen. Kontakt underviser Madame France på tlf. nr. 38 19 36 05.

Hold: 915060
24 FEB
Diverse | Andet

Filatelistdag i Herlev Medborgerhus

Herlev Medborgerhus, kl. 10-16.

Søn. d. 24. februar 2019, kl. 10-16.
Pris: (Fri entré)
Sted:
Herlev Frimærkeklub afholder filatelistdag for alle der interessere sig for frimærker, julemærker, poststempler, posthistorie og postkort. PostNord sælger de nyeste danske og svenske frimærker. Medlemmer af frimærkeklubben udstiller forskellige samlinger.
17 MAR
Musik | Jazz

Søndagsjazz: Kim Menzer Jazz & Blues Band

Herlev Medborgerhus, kl. 13.

Søn. d. 17. marts 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre)
Sted:
Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre Frokostanretning til kr. 90,00 kan bestilles senest den 13. marts hos Johnny 44915352 eller på jazz@herlevjazzclub.dk. KIM MENZER JAZZ & BLUES BAND

I vores musik er det først og fremmest blues musik og blues baserede melodier fra den store uopslidelige amerikanske N.O. sang/melodi skat (Armstrong, Geo Lewis, Bechet, Louis Russell, Ellington m. fl.), med de varme Swing Beats og inderlighed i såvel den kollektive musiceren som det improviserede udtryk, der indgår i repertoiret.

Vi opsøger endvidere nyere melodier/sange med trad. jazz potentiale (danske/udenlandske).

Bandet er:

Kim Menzer : trombone/alto sax + mundharmonika + vokal

Morten Carlsen : klarinet + tenor sax + taragot

Nicolai Land : kontrabas

Marko Martinovic : piano

Andreas Fryland : trommer

Menzer har en lang samspils karriere indenfor dansk Jazz og Rock, der går helt tilbage til tredsernes div. trad. og swing bands og senere i så forskellige kendte orkestre som Burnin Red Ivanhoe, Røde Mor, New Orleans delight, Jazz Kompagniet og Peter Nissen Jazzband.

Morten Carlsen har i mange år spillet i guitarist Pierre Dørves div. grupper. Bandets yngste medlemmer Andreas Fryland, Marko Martinovic og Nicolai Land er særdeles kendte i det Københavnske jazz liv.

Entre:
Kr. 50,00 for medlemmer
Kr. 100,00 for andre

Frokostanretning til kr. 90,00 kan bestilles senest den 13. marts hos Johnny 44915352 eller på jazz@herlevjazzclub.dk
5 APR
Musik | Rock/Pop

Forårsfest i Herlev Medborgerhus Med Toben Lendager & The Roosters

Herlev Medborgerhus, kl. 20.

Fre. d. 5. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: kr.180)
Sted:
Velkommen til Forårsfest i Herlev Medborgerhus Kom og dans til Torben Lendager & Roosters Der kan bestilles spisning, så man spiser før musikken går på. mail@rickyskoekken.dk Hvis du har bestilt spisning er der ankomst fra kl.17.30 / 18.00.
14 APR
Musik | Jazz

Søndagsjazz

Herlev Medborgerhus, kl. 13.

Søn. d. 14. april 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre)
Sted:
Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre Madbestilling 90,00 kr. senest den 10. april på 44 915352 eller jazz@herlevjazzclub.dk. SIX FOOT STOMPERS

Selvom SIX FOOT STOMPERS set i jazzhistoriens skær er et "ungt" orkester, har alle seks musikere en lang musikalsk fortid, ikke blot inden for traditionel jazz, men også swing, big band musik, skifflemusik, rockmusik samt Dansk, Irsk og Skotsk folkemusik.

Sammen repræsenterer orkestret således en musikstil, der har sine rødder i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz tilsat de krydderier, inspiration fra andre stilarter giver. Repertoiret er bredt, og indeholder, ud over kendte jazz- og swingnumre, evergreens samt andre melodier, der knytter sig til særlige lejligheder. Alt i alt et orkester der spiller glad swinging traditionel jazz.

Bandets medlemmer: Mogens Eghjort, trompet- Jens Brandt, klarinet- Gunnar Bay, trombone og vocal. Torben Junker Larsen, banjo - Lars Nielsen, bas - Torben Kousholt Mikkelsen, trommer.

Entre:
Kr. 50,00 for medlemmer
Kr. 100,00 for andre

Madbestilling 90,00 kr. senest den 10. april på

44 915352 eller jazz@herlevjazzclub.dk
8 MAJ
Diverse | Foredrag

Foredrag: Glade Børn og Voksne i Herlev

Herlev Medborgerhus, kl. 19-21.30.

Ons. d. 8. maj 2019, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 200-250 kr)
Sted:
Foredraget, der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi, det kræver. Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi, som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad du ønsker, skal du få.
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Den perfekte forælder?
Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker - ja listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed, - heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer, som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er også velkomne.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg
Som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i over 25 år undervist i dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Mine Cd'er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fagpersoner i hele verden. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 børn, en teenager og to voksne. Jeg har de sidste 3 år boet i Californien, men er for nyligt for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne
15 SEP
Musik | Jazz

Søndagsjazz: Peruna Jazz Men

Herlev Medborgerhus, kl. 13.

Søn. d. 15. september 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre)
Sted:
PERUNA JAZZ MEN Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre Madbestilling senest den 11.september kr.90,00 for buffet på 44915352 eller jazz@herlevjazzclub.dk. Mellem alle de danske bands som har dyrket jazzens rødder i New Orleans er Peruna Jazzmen nok det allermest originale. Her bydes på traditionel jazz med klassikere som Jelly Roll Morton, King Oliver og Louis Armstrong spillede for snart hundrede år siden. Klangen er buldrende, humøret højt og rytmen bastant.

Lyden er virkelig autentisk, og musikerne mestrer deres håndværk, for Peruna Jazzmen er det længstlevende danske tradband. De begyndte i 1959 på initiativ af basunisten Arne Højbjerg, der stadig er kapelmesteren.

Allerede året efter kom klarinetisten Claus Forchhammer med, og i 1970'erne sluttede blandt andre den kendte radiovært Mik Schack sig til bandet. Han spiller på vaskebræt - og er i øvrigt ophavsmand til den uforglemmeligt bramfri bemærkning om, at "bare ordet "tradjazz" får folk til at se ud som om de har lugtet til en gammel ost..."!

Entre:
Kr. 50,00 for medlemmer
Kr. 100,00 for andre

Madbestilling buffet kr. 90.00 senest den 11.september på 44 91 53 52 eller jazz@herlevjazzclub.dk
13 OKT
Musik | Jazz

Søndagsjazz: Papa Piders Jazzband

Herlev Medborgerhus, kl. 13.

Søn. d. 13. oktober 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre)
Sted:
PAPA PIDERS JAZZBAND Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre Madbestilling kr. 90,00 på 44915352 senest den 9.oktober. Papa Pider's Jazz Band grundades redan 1961 i Göteborg i Sverige. Efter många framgångsrika år tog bandet en lång paus 1983 och återkom ordentligt spelsugna och utvilade 2009.

Papa Piders har deltagit i ett flertal festivaler t ex Internationales Dixieland Festival in Dresden 2017, Jazzfestivalen i Dissen, Makarska Autumn Leaves International Jazzfestival 2018, Jazzfestivalen i Haderslev, Fredikstads Jazzfestival, Jonstrup Jazzfestival m m.

Från originalorkestern återstår två musiker.

Bo Lindgren, trumslagare och kapellmästare

Pider Åvall, trombon och sång.

De övriga är handplockade ur den svenska tradjazzeliten:

Klas Nilsson, trumpet och sång

Sverker Nyström, klarinett, saxofon och sång

Anders Hultman, banjo, sång och presentationer

Claes Nordborg, bas och sång.

Entre:
Kr. 50,00 for medlemmer
Kr. 100,00 for andre

Madbestilling kr. 90,00 på 44915352 senest den 9.oktober
10 NOV
Musik | Jazz

Søndagsjazz: Søren Sørensens Swingcats

Herlev Medborgerhus, kl. 13.

Søn. d. 10. november 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre)
Sted:
Søren Sørensens swingcats Madbestilling (buffet) kr. 90,00 senest den 6. november på jazz@herlevjazzclub.dk eller 44 91 53 52. Swing Cats blev dannet af tenorsaxofonisten Søren Sørensen i 1976. Hans ønske var at skabe et band med et bredere repertoire end andre jazzbands. Inspirationen kom fra Jump og Blues, men også New Orleans Jazz, Boogie Woogie, Swing, Rhythm and Blues og Rock'n'Roll var vigtige inspirationskilder...

Besætning:

Søren Sørensen - tenorsax

Peter Sørensen - el bas

Søren Kirk - trompet

Niels Holleufer - el guitar

Claus Lauesen - trommer

Entre:
Kr. 50,00 for medlemmer
Kr. 100,00 for andre

Madbestilling (buffet) kr. 90,00 senest den 6. november på jazz@herlevjazzclub.dk eller 44 91 53 52
15 DEC
Musik | Jazz

Søndagsjazz: Peoria Jazzband

Herlev Medborgerhus, kl. 13.

Søn. d. 15. december 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Kr. 50,00 for medlemmer, Kr. 100,00 for andre)
Sted:
Entre: Kr. 50,00 for medlemmer Kr. 100,00 for andre Madbestilling (buffet) kr. 90,00 senest den 6. november på jazz@herlevjazzclub.dk eller 44 91 53 52. Peoria Jazzband är en Göteborgsgrupp som bildades redan 1960 - bandet har således hållit igång i 58 år! Orkestern etablerade sig tidigt som en av Sveriges allra främsta inom genren traditionell jazz, ibland kallad "Happy Jazz", och man har också blivit ett mycket välkänt namn runt om i Europa och i USA. Totalt har orkestern vid det här laget turnérat i fjorton länder. Det senaste tillskottet i den skaran är Kina där bandet turnérade under våren 2005.

Peoria Jazzbands musik spänner över ett brett register; från New Orleans revival och Dixieland till swing, plus ett och annat inslag av västindiska rytmer. Förutom välkända "standardlåtar" av Louis Armstrong, Fats Waller, Duke Ellington m fl, letar Peoria Jazzband gärna fram spännande, men mindre känt material.

Vokalisten Rosemarie Simonsen ger musiken en särskild "touch".

Peoria Jazzband har följande medlemmar:

Martin Barkstedt , trumpet, flygelhorn

Johan Johansson , klarinett, altsax

Magnus Bylund , trombon

Sture Svarén , banjo, gitarr

Sven Flood , bas, bastuba

Gunnar Dalblad , trummor

Rosemarie Simonsen , vokal

Entre:
Kr. 50,00 for medlemmer
Kr. 100,00 for andre

Madbestilling (buffet) kr. 90,00 senest den 6. november på jazz@herlevjazzclub.dk eller 44 91 53 52