Det sker i Herning Kommune

Fodslaw Herning

Kontakt
Fmd. Esther Smedegaard, Højvænget 7
7400 Herning
Tlf.: 2851 6537
Yderligere information: Hjemmeside

Fodslaw Herning er en vandreforening. Vi har motionsture hele året. Turene er mellem 7 og 10 km og starter forskellige steder i Herning og omegn og tempoet tilpasses den enkelte. I løbet af maj måned arrangerer vi majmotion (ture på 5 og 10 km). Foreningen arrangerer også længere vandreture på op til 20 km. Alle er velkommen. Nyt! Nyt! Formiddagsture på 5 -6 km i lige uger hele året

Motions/vandretur fra Isenbjerg

TidLør. d. 22. september 2018, kl. 13.30.
StedIsenbjerg
Adresse Ikast
Arrangør Fodslaw Herning.
PrisGratis

Kom ud og oplev den smukke tur sammen med andre vandreglade mennesker. Motion er sundt for fysikken og psyken. Vi går 7 - 10 km i et tempo, der er afpasset de fremmødte. Pause midtvejs. Turen føres af Karsten Behr. Samkørsel fra Markedspladsen kl. 13.00.

 

Motionstur/vandretur i Jynderup Plantage

TidTir. d. 2. oktober 2018, kl. 10.
StedRind Kirke
Adresse Rind Kirkevej 22, Lind, Herning
Arrangør Fodslaw Herning.
PrisGratis

Kom ud at gå en tur i fællesskab med andre glade mennesker på en vandretur, der styrker både fysikken og psyken. Turen er på 5-6 km og tempoet tilpasses de fremmødte. Turleder er John W. Sørensen. Der er samkørsel fra Markedspladsen kl 09.30.

 

Motionstur

TidTir. d. 16. oktober 2018, kl. 10.
StedHolmparken
Adresse Herning
Arrangør Fodslaw Herning.
PrisGratis

Kom ud at gå en tur i fællesskab med andre glade mennesker på en vandretur, der styrker både fysikken og psyken. Vi mødes ved Dyrlægehuset. Turen er på 5-6 km og tempoet tilpasses de fremmødte. Turleder er John W. Sørensen.

 

Motionstur

TidTir. d. 30. oktober 2018, kl. 10.
StedSejlklubbens p-plads
Adresse Skivevej, sunds, Sunds
Arrangør Fodslaw Herning.
PrisGratis

Kom ud at gå en tur i fællesskab med andre glade mennesker på en vandretur, der styrker både fysikken og psyken. Vi går søen rundt. Turen er på ca.5 km og tempoet tilpasses de fremmødte. Turleder er Winnie Kranker. Samkørsel fra Markedspladsen kl 09.30.

 

Motionstur i Løvbakkerne

TidTir. d. 13. november 2018, kl. 10.
StedGullestrup Kirke
Adresse Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Arrangør Fodslaw Herning.
PrisGratis

Kom ud at gå en tur i fællesskab med andre glade mennesker på en vandretur, der styrker både fysikken og psyken. Turen er på 5 - 6 km og tempoet tilpasses de fremmødte. Turleder er Hanne Andersen. Samkørsel fra Markedspladsen kl 09.30.

 

Motionstur i Harreskoven

TidTir. d. 27. november 2018, kl. 10.
StedHarreskoven
Adresse Harreskovvej, Kibæk
Arrangør Fodslaw Herning.
PrisGratis

Kom ud at gå en tur i fællesskab med andre glade mennesker på en vandretur, der styrker både fysikken og psyken. Turen er på 5 - 6 km og tempoet tilpasses de fremmødte. Turleder er Benny. Samkørsel fra Markedspladsen kl 09.30.

 

Motionstur i Gjellerup

TidTir. d. 11. december 2018, kl. 10.
StedGjellerup Kirke
Adresse Kirkebyvej 1, Gjellerup, Herning
Arrangør Fodslaw Herning.
PrisGratis

Kom ud at gå en tur i fællesskab med andre glade mennesker på en vandretur, der styrker både fysikken og psyken. Turen er på 5 - 6 km og tempoet tilpasses de fremmødte. Turleder er Anna og Ole Nielsen. Samkørsel fra Markedspladsen kl 09.30.

 

Søg arrangementer

Byråd og udvalg
Musik
Erhverv
Natur og miljø
Film
Sport
For børn
Teater
Foredrag
Udstilling
Motion
Diverse