FrederiksborgCentret

FrederiksborgCentret

Milnersvej 39
3400 Hillerød
Tlf: 4820 9120 Fax: 4825 4419
Hjemmeside

FrederiksborgCentret er et sports-, messe- og konferencecenter, hvor der jævnligt afholdes koncerter, opera, musicals og teaterforestillinger. Mødelokalerne og de tre haller kan rumme events, kurser, messer og konferencer med op til 2000 personer. Tilhørende restaurant, festsal, café, svømme-, badminton-, bordtennis-, kampsportshal samt tenniscenter. Baner til volleyball, basketball, indendørs fodbold og håndbold. Har kapacitet til at bespise mødedeltagere, udstillere, busgrupper og individuelle gæsterViser 19 events fra/efter 20. jan. 2019

Sy & Strik Messe Januar 2019

Fre. d. 18. til søn. d. 20. januar 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: Billet fredag 18.01 80 kr, Billet lørdag 19.01 80 kr, Billet søndag 20.01 80 kr) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
SY & STRIK Messen byder på et bredt udvalg af udstillere, workshops, sceneprogram og miniseminarer. Lad dig friste af de mange gode produkter og få tips og opskrifter med hjem. OBS - en workshop billet til 100 kr. er inklusiv indgang til messen. Messen for de kreative, der elsker at hækle, strikke, sy, patchworke og væve.

Det er igen blevet populært at dyrke håndarbejde - en fjerdedel af alle kvinder over 15 år i Danmark syr, broderer, strikker eller hækler. Tallet er steget voldsomt de sidste 10 år, hvor trangen til at have noget i hænderne er genopstået, og antallet af de håndarbejdsglade er stadig stigende.

Vi har brug for at afstresse i vores travle hverdag og håndarbejde er blevet en måde at stresse af på og komme i kontakt med sig selv, - strikning er f.eks blevet kaldt det nye yoga, og man kan deltage i kurser, der underviser i mindful hækling.
Når det er sagt, stræber mange kreative også hardcore på at være med i forreste række, når der vælges stoffer, garn eller værktøj til deres yndlings hobby.

Læs mere om SY & STRIK med mere .... på vores Facebook side
Luk

Umahro Cadogan

Man. d. 4. februar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Kan man spise (og leve) sig rask, selvom der er sygdom? Nogle gange er svaret ja. Andre gange kan man ikke blive helt rask, men i hvert fald få det meget bedre gennem ændret kost levevis, selvom man er syg. Lær hvordan du selv kan påvirke helbred sygdom, ved at ændre på kost, motion levevis

Umahro har spist sig selv rask hjælper folk med at bruge mad livsstil som medicin hver eneste uge. Så han er om nogen, den der har et godt bud på, hvad der virker.

Umahro er kendt som madens sundhedens mastermind.

Gennem de sidste 20 år har han hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 forløb om sundhed holdt foredrag for undervist mange flere i ind- udland.

Umahro er ernæringseksperten i TV2?s programserie: "Kan man spise sig rask?" som starter op igen til januar 2019.

Han var vært i temaprogrammet: "Sandheden om sukker" på DR2 forfatter til bestseller koge- sundhedsbøger, der er solgt i flere hundredetusinde eksemplarer, bl.a.: "Køkkenrevolution"-serien "Alle kvinders sundhedsbibel".

Hans motto er: "Food Can Change Your Life".

Evt restpladser sælges i indgangen
Luk

Copenhagen Phil & Vadym Kholodenko

Tor. d. 7. februar 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 190 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Brahms og Prokofiev, en stor og succesfuld 3. symfoni og en populær 3. klaverkoncert, hvor solist og orkester smelter sammen til en opvisning i opfindsom virtuositet. Den unge ukrainske pianist Vadym Kholodenko er e?n af de mest talentfulde pianister i sin generation, og han har allerede modtaget adskillige priser. Efter pausen spilles Brahms' 3. symfoni, - en symfoni, der har haft fortjent succes siden sin uropførelse i 1883. På dirigentpodiet er Copenhagen Phils afholdte æresdirigent Lan Shui
Luk

FAST LOVE - a tribute to George Michael

Lør. d. 9. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 365,00 dkk - 650,00 dkk) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Forbered dig på en uforglemmelig aften, når vi hylder en af tidens største pop-musikere. Oplev alle klassikerne fra Wham! George Michaels fantastiske solohits, med sange som Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside mange flere, når det verdensomspændende show 'Fast Love - A Tribute to George Michael' kan opleves i Arena Nord. Du tror ikke dine egne øjne, men det er næsten som at se George Michael stå på scenen, med et fantastisk band, kor show i ryggen, vil Fast Love showet blæse dig bagover af begejstring.

Evt restpladser sælges i indgangen
Luk

Sjov og aktiv vinterferie

Man. d. 11. til fre. d. 15. februar 2019, kl. 09.
Pris: (Pris: Barn 7-14 år 995 kr) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Kom til sjov og aktiv vinterferie. svømmeundervisning - snorkling - selvforsvar - badminton - funktionel træning - yoga og meget mere. I uge 7 fra 11.-15. februar inviterer vi alle børn og unge i alderen 7-14 år til at tilbringe en sjov og aktiv vinterferieuge i FrederiksborgCentret.

Børnene møder i FrederiksborgCentret alle dage mellem 8-9, hvor der er morgenmad og bliver afhentet mellem 15-16 og prøver alle aktiviteter i løbet af ugen i et aktivt program.
Husk badetøj med hver dag og indendørssko.

Pris 995,-. Du får morgenmad og frokost, shirt og en overraskelse eller to
Luk

Hillerød Øl dag

Lør. d. 23. februar 2019, kl. 11.
Pris: (Entré: Entré 75 kr, Pakke 335 kr, Smagsprøver 10 stk. 100 kr) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
En dag for alle øleskere! Kom og hils på de forskellige bryghuse og håndbryggere og hør deres historier. FrederiksborgCentret og Danske Ølentusiaster lokalafdeling Hillerød glæder sig til, at byde for 4. gang velkommen til Hillerød Øl dag den 23. februar.

Fyldt med skønne smagsprøver, dejlig mad og god stemning.
Entré er inklusiv et smageglas.
Pakke er inklusiv entré, et smageglas, 15 smagsprøver, 1 stk. fadøl, 1 stk. pulled burger.
Smagsprøve 10,-/stk. minimum køb er 10 stk
Luk

Grand Prix Galla - Disco Tango

Tor. d. 28. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 385,00 dkk - 650,00 dkk) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Publikum kan se frem til at opleve et gensyn med alle de bedste grandprix-hits fra både ind- udland, når det storslåede gallashow kommer til Aalborg. Fly on the Wings of Love, Waterloo, Euphoria, Congra-tulations, Lige Der Hvor Hjertet Slår, Vi Maler Byen Rød mange flere af de bedste sange fra de sidste 40 år kan opleves i et spektakulært show.

Showet fejrer 40-året for Danmarks deltagelse i det internationale Melodi Grand Prix, hvilket selvfølgelig gøres i allerbedste grandprix-stil med musik, gode historier, masser af konfetti en imponerende scenografi.

Herligheden leveres af den rutinerede grandprix-vært Annette Heick sammen med en række gæstesolister som Lonnie Devantier, Bryan Rice, Søren Poppe en hemmelig gæst.

Konferencier aftenen igennem DJ efter showet er Henrik Milling, som så altid er at finde bag pulten ved de officielle Grand Prix afterparties.

Et stort orkester en gruppe talentfulde dansere vil skabe den helt rette grandprix-stemning, når Dan-marks største Grand Prix-hyldest løber af stablen sætter gang i en fest i fællessangens tegn

Evt restpladser sælges i indgangen
Luk

Emil fra Lønneberg

Søn. d. 10. marts 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 225 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Familieteater. Søndag d. 10. marts 2019 kl. 16.00. FrederiksborgCentret. EEEEEmil!! Stakkels Emil er igen kommet galt af sted. Han er fuld af gode, velmente ideer - men det ender tit galt. I denne nye teaterversion af EMIL FRA LØNNEBERG er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen, når Ida hejses op i flagstangen, når Kommandusen falder i Emils ulvefælde, og når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer. Alle ulykkerne til trods, synes både lillesøster Ida og gårdskarlen Alfred, at Emil er god nok. Astrid Lindgrens uforglemmelige fortælling bliver her sat ind i en legende og musikalsk ramme. Produceret af Folketeatret. Medvirkende. Michael Slebsager. Peder Holm Johansen. Jesper Riefensthal m. fl. Anders Ortman, kapelmester. Bestil menu i FrederiksborgCentret efter forestillingen
Luk

Kleopatra - Den Jyske Opera

Fre. d. 15. marts 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 375 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Kleopatra - opera af August Enna. Fredag d. 15. marts 2019 kl. 19.30. FrederiksborgCentret. Boks: Gratis introduktion til forestillingen kl. 18.45. Den Jyske Operas nye chef, Philipp Kochheim, har kastet sig ud i et projekt kaldet 'Den danske serie', der vil give nyt liv til sjældent opførte operaer skrevet af danske komponister, - operaer som var succeser i deres samtid, men som er gået i glemmebogen. Operaen lægger ud med "Kleopatra" skrevet af August Enna i 1894. Enna var en mester i musikalsk drama og strålende orkesterklang. Prins Harmaki vil myrde Kleopatra og genvinde magten over Ægypten, men efter mødet med hende kan han ikke gennemføre sit forehavende. Komplottet afsløres, og i stedet er det prinsen, der bliver dræbt. Medvirkende. Den Jyske Operas solister og kor. Copenhagen Phil, dirigent Joachim Gustafsson. Producent. Den Jyske Opera. Der er mulighed for menu i FrederiksborgCentret før forestilling
Luk

Mit liv som Elkjær

Man. d. 18. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 270,00 dkk - 415,00 dkk) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980'erne vel nok den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas. I dette show tager han tilhørerne med på en tour de force gennem 1980'er-landsholdets gennembrud storhedstid, men han fortæller så ærligt direkte om presset, forventningerne, opture nedture i sit liv som træner, klubejer, forretningsmand, tv-direktør fodboldkommentator - alt sammen krydret med det velkendte glimt i øjet.

De fleste voksne danskere har en idé om, hvad Elkjær er for én - men måske får tilhørerne revideret den opfattelse efter mødet med Preben, der i showet interviewes af journalist forfatter Peter Sloth.

Varighed incl. pause spørgsmål: ca. 1? time.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen "Mit liv som Elkjær" der udkom i november 2012

Evt restpladser sælges i indgangen
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her