FrederiksborgCentret

FrederiksborgCentret

Milnersvej 39
3400 Hillerød
Tlf: 4820 9120 Fax: 4825 4419
Hjemmeside

FrederiksborgCentret er et sports-, messe- og konferencecenter, hvor der jævnligt afholdes koncerter, opera, musicals og teaterforestillinger. Mødelokalerne og de tre haller kan rumme events, kurser, messer og konferencer med op til 2000 personer. Tilhørende restaurant, festsal, café, svømme-, badminton-, bordtennis-, kampsportshal samt tenniscenter. Baner til volleyball, basketball, indendørs fodbold og håndbold. Har kapacitet til at bespise mødedeltagere, udstillere, busgrupper og individuelle gæsterViser 6 events fra/efter 4. aug. 2020

H2O Ugen

Mandag den 3. til fredag den 7. august 2020, kl. 09.
Pris: (Pris: Gratis billetter) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Arrangør: Royal Stage
I sidste uge af sommerferien, uge 32, inviterer vi igen børn og unge til at tilbringe en sjov og aktiv uge sammen med masser af andre. Der vil være fokus på VAND. Vi skal i svømmehallen, i badesøen, på stranden, spille gardengames, lave stjerneløb i skoven mm. Torsdag er lang dag hvor vi bl.a laver vores eget kongespil og slutter dagen med poolparty.

Der vil være 8-16 aktiviteter mellem kl. 9-15.

Tilmeldingen inkluderer morgenmad, frokost, eftermiddagsfrugt, t-shirt og en drikkedunk

Der er 50 pladser på campen.

I Royal Stage forholder vi os til de officielle udmeldinger fra regeringen og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger
Luk

H2O Svøm - 4 mandage

Mandag den 10. august 2020, kl. 15.
Pris: (Pris: Gratis billetter) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Arrangør: Royal Stage
På H2O svøm bliver du udfordret i forskellige aktiviteter i vand såsom svømning, actionsvøm, crosfitt, watfit og snorkelsvømning. Er vejret til det prøver i også vores nye badesø. Vi vil desuden lægge vægt på førstehjælp samt livredning og selvredning. Det foregår hver mandag i august - den 10., 17., 24., og 31. fra kl. 15-17.

H2O svøm er for børn i alderen 7-15 år.

Tilmeldingen inkluderer en drikkedunk, t-shirt samt et diplom når forløbet er afsluttet.

Der er plads til 30 børn.

I Royal Stage forholder vi os til de officielle udmeldinger fra regeringen og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger
Luk

Foredrag i Hillerød: "Glade Børn og Voksne"

Mandag den 28. september 2020, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 300 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Foredraget, der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi, det kræver. Sådan sikrer du dig selv et godt liv og dit barn den bedst mulige opvækst

Du får konkrete værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke dit barn og skabe en god og tryg hverdag og opvækst. Alle børn har fortjent en god barndom. Samtidig får du meget konkrete teknikker til selv at få det overskud og den energi, som er en forudsætning for at give dit barn en barndom fyldt med glæde.
Hvad du ønsker, skal du få.
Hvad ville du ønske for dit barn og dig selv? Mere glæde, mere selvværd, mere selvtillid, mere ro, mere trivsel, mere..? Du får idéer og metoder til det hele.

Den perfekte forælder?
Som forældre gør vi altid det bedste, vi kan for vores børn. Men det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn. Derfor er det nogle gange nemmere end andre. Nogle gange lader vi os styre af omstændighederne, andre gange er det os, der styrer verden.
Skilsmisse, arbejde, arbejdsløshed, vrede, irritation, ulykker - ja, listen over alt det, der påvirker os i negativ retning, er lang - og så er overskuddet til den "perfekte" børneopdragelse måske ikke så stort, som vi ville ønske. Oveni er der alle de påvirkninger, dit barn bliver udsat for fra andre børn og voksne.
Lykke, trivsel, glæde, kærlighed - heldigvis er der også rigtig meget godt. Lær på dette foredrag at styrke det gode og tackle det mindre gode.

Hvad handler foredraget om?
Først og fremmest handler det om alle de helt almindelige udfordringer, som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. mobning, stressede morgener, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, sengetidsproblemer og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er i kernefamilie eller er eneforsørger eller weekend forælder. Foredraget er først og fremmest for forældre, men alle andre er også velkomne.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Hvem er jeg
Som en af Danmarks mest brugte foredragsholdere har jeg i over 25 år undervist i dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere. De sidste 7 år har jeg indgående beskæftiget mig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Mine Cd'er for børn er indtil videre oversat til 9 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fagpersoner i hele verden. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en videregående uddannelse fra Århus Universitet i pædagogik. Jeg er far til 3 voksne børn. Jeg har i 3 år boet i Californien, men er for en periode flyttet tilbage til Danmark. Du har derfor nu mulighed for at høre om mine erfaringer og viden om at skabe optimale vilkår for dig selv og for dit barns opvækst. Foredraget har tidligere været holdt kun med fokus på børnene, men er nu udvidet med ½ time til at omfatte både børn og voksne
Luk

Rune Klan Live 2020 - Håbefuld

Onsdag den 30. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 340-665 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Arrangementet er flyttet til den 30.09.2020 kl. 20:00. Rune Klan - 'Håbefuld'. Rune Klan er HÅBEFULD byder på ny tur i sit magiske univers - med noget på hjerte! Senest han ramte de danske scener med showet Barnløs, blev han kaldt 'modig, original, fantastisk, genial, rørende overraskende'. Den efterhånden velkendte unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme, tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune hans publikum. Det er en på opleveren - vi må godt lege med!

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst. Med afsæt i personlige oplevelser verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020
Luk

Hillerød Kunstdage 2020 - Gæstebillet 2 personer

Fredag den 9. oktober 2020, kl. 13.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Arrangør: Royal Stage
Billetten kan kun indløses fredag.
Luk

JAGT, Vildt & Våben 2021

Fredag den 9. til søndag den 11. april 2021, kl. 13.
Pris: (Entré: Voksen billet 100 kr, Gruppebillet 85 kr) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, Hillerød
Arrangør: Royal Stage
Sjællands største jagtmesse i ROYAL STAGE slår dørene op til 3 dage i jagtens tegn med lerdueskydning, våben, grej, optik, jagthunde, beklædning, jagtrejser, foredrag og masser af gode tilbud. Spar kr. 25 ved at købe billetten online.

Fredag 13 -19
Lørdag 10-17
Søndag 10 -17
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her