De røde Veste

De røde Veste

Ørnevej 14
3400 Hillerød
Tlf: 30377817

Musikforeningen De røde VesteViser 3 events fra/efter 15. nov. 2018

Sko/torp

Lør. d. 17. november 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 270)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød De røde Veste
En akustisk aften hvor Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal maler emotionelle billeder, med sig har de Morten Woods der hjælper til på både guitar og vokal. Det der venter publikum har de genskabt på Albummet "After Hours" fra 2016, det har det været følelsen fra de utallige akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster. 'After Hours' er lyden af de sene aftentimer - de stunder, hvor man for alvor reflekterer.

Men vi skal også høre et bredt udvalg af de mange gode sange som vi alle kender så godt. Det bliver en helt forrygende aften i Nordsjællands mest intime koncertsal
Luk

Die Herren - RockU2

Fre. d. 28. december 2018, kl. 21.
Pris: (Entré: 250)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød De røde Veste
Det er nu en fasttømret tradition at Die Herren gæster Støberihallen og Musikforeningen De røde Veste for at slutte et koncertår genkendeligt og sikkert med et brag af en koncert. Altid velspillende og selvfølgelig bliver det Die Herrens bedste koncert overhovedet, det lover orkestret - de 4 der spiller driftsikkert og næsten som det var U2 der stod på scenen -

Det bliver et brag af en koncert, som du bør sikre dig billet til i god tid, der bliver sikkert udsolgt langt tid før jul!

Køb billetten på www.derodeveste.dk
Luk

Mark le Fêvre - Bøvl!

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 190)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød De røde Veste
Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Med "Jyde Man" har han mere end 225.000 følgere på Facebook. "Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre!: Du tænker måske"hvem er du?" Det har du nu endelig chancen for at finde ud af!

Fordi jeg laver mit første onemanshow! Det hedder "BØVL". Prøv og hør, jeg elsker livet! Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt.

Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre. Er jeg sammen med den rigtige? Hvad gør vi med børn? Og hvad har Disney-sange at gøre med indvandrerdebatten? Okay! Det sidste er meget specifikt, men det kommer til at give mening, når du ser showet.

Det hele bliver skide sjovt, og jeg glæder mig ekstremt meget til at give jer et indblik i mit liv. Så køb dig en billet til showet, så vi kan grine sammen af alt vores bøvl og især mit.

Venlig hilsen Mark Le Fêvre"
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her