Ribhouse

Ribhouse

Slotsgade 52
3400 Hillerød
Tlf: 43 52 54 00
Hjemmeside

FamilierestaurantViser 5 events fra/efter 19. jul. 2019

Jazz i Rosenhaven

Lørdag den 20. juli 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ribhouse, Slotsgade 52, Hillerød
Max Lagers New Orleans Stompers.

Endnu et genhør med Max Lager, som på grund af bandets spilleglæde og professionelle optræden "vader" ind i publikum. Spillestilen er den klassiske for New Orleans jazzen med vægten lagt på det enkle og kollektive spil. Orkestret er stærkt inspireret af 1940s og 1950s store navne inden for New Orleans jazzen. Optrådte sidste år med stor succes på Copenhagen Jazz Festival.

Ragnar Tretow: Trompet. Peter Trädgårdh: Basun. Ulf Albrektsson: Klaver og Sang. Anders Rylander: Banjo.
Ored Bergsund: Bas. Lennart Carlson: Trommer. Michael Cinthio: Klarinet og Saxofon.

Sponsor: Blik og Rør v/ Erik Nielsen
Luk

Jazz i Rosenhaven

Lørdag den 27. juli 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ribhouse, Slotsgade 52, Hillerød
Doc Houlind med Gregg Stafford

Doc og "Jazz i Rosenhaven" har til denne koncert hentet et verdensnavn til Rosenhaven - den amerikanske trompetist Gregg Stafford.

Gregg bor i New Orleans hvor han i mange år har arbejdet for at bevare sin berømte hjembys musikalske arv. Han er musiklærer, blev i 1984 leder af The Young Tuxedo Brass Band og har spillet med så kendte navne som Wynton Marsalis og Brian Carrick. I 1990érne spillede han jævnligt i Preservation Hall hvor hans fantastiske trompetspil får tankerne ledt hen mod Louis Armstrong. Dette er et virkeligt scoop, som vi er meget stolte over.

Søren Doc Houlind: Trommer/Sang. Jesper Capion Larsen: Klarinet. Lis Krøyer: Piano. Ebbe Kjærsgaard Hansen: Banjo. Kristian Barfod: Basun. Ole Olsen: Bas. Gregg Staffordd: Trompet.

Sponsor: Louis Nielsen
Luk

Jazz i Rosenhaven

Lørdag den 3. august 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ribhouse, Slotsgade 52, Hillerød
Doc Houlind med Sarah Spencer

Til denne koncert præsenterer vi endnu et scoop- tenorsaxofonisten og sangeren Sarah Spencer. Trods sin forholdsvis unge alder har Sarah Spencer længe været et kendt ansigt på den internationale traditionelle jazz scene. Sarah spiller flere instrumenter, og er desuden en glimrende blues sangerinde, men er dog mest kendt for sit spil på tenorsaxofonen.Hendes forbillede er Emanuel Paul, der bedst huskes for sine mange år i Kid Thomas' band.
Sarah Spencer's spil lader ingen tvivl om hendes store kærlighed for den "ægte" New Orleans jazz.

Søren Doc Houlind: Trommer/sang. Jesper Capion Larsen: Klarinet. Lis Krøyer: Piano. Sarah Spencer: Saxofon/ Klarinet. Ebbe Kjærsgaard Hansenbbe : Bas. Jørgen Munksgaard: Trompet. PeterGöetz: Basun.

Sponsor: Estate Hillerød
Luk

Basement Jazzband

Lørdag den 10. august 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Ribhouse, Slotsgade 52, Hillerød
Arrangør: Jazz i Rosenhaven
Basement Jazzband

Basement jazzband står for traditionel jazz med et bredt repertoire af jazzklassikere og evergreens. Bandet, der så dagens lys i 1994, og som derfor i år kan fejre 25 års jubilæum, er en populær gæst i Rosenhaven. En af grundene til bandets popularitet er den stramme disiplinerede og swingende Dixie stil.

Sven Levandowsky: Trommer/Orkesterleder. Jørgen Villumsen: Bas. Jan Duelund: Banjo/ Sang. Martin Landgren: Piano/Sang. Jens Bodholt: Basun. Mogens Eghjort: Trompet. Lasse Karlsson: Klarinet
Luk

Jazz i Rosenhaven

Lørdag den 17. august 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ribhouse, Slotsgade 52, Hillerød
Papa Piders Jazzband

Et af Sveriges mest populære jazzband, som har rødder helt tilbage til 60érne, og de har hver gang de optræder i Rosenhaven fået vores gæster "helt op på tæerne". De er nærmest uundværlige. Bandet er tidligere belønnet både med juryens og publikoms pris som Sveriges bedste jazzband, og det er man ikke i tvivl om, når man hører dem,

Papa Pider vækker pragtfulde minder om Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber,

Sverker Nyström: Klarinet/Saxophone/Sang. Claes Noreborg: Bas/Sang. Klas Nilsson: Trompet/Sang. Bo Lindgren: trommer. Anders Hultman: Banjo/Sang. Pider Åvall: Basun/Sang.

Sponsor: Sydbank
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her