Royal Stage

Royal Stage

Milnersvej 39
3400 HillerødViser 31 events fra/efter 12. aug. 2020

Stine Sara - "Livet med Tourette syndrom"

Onsdag den 9. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Royal Stage præsenterer: STINE SARA (Sangerinde, foredragsholder kreativ sjæl). Foredrag: "Livet med Tourette". Stine Sara har en udfordring, hun kommer til at råbe: "Jeg har solgt en ged" eller "Jeg har tisset på din mad" eller "Op i røven". Det er nemlig det Stine Saras tourette gør.
Tourette er en del af Stine Saras liv. Det er som en virkelig opmærksomhedskrævende ven, (en ven hun i øvrigt har navngivet: Leo) der har gjort hende stærk ved modgang
For Stine Sara har Touretten aldrig været forbundet med skam. Jo mere syndromet har indtaget hendes virkelighed, jo mere har Stine Sara haft et behov for at tale om det, dele ud af viden facts for at skabe forståelse rummelighed. Hun vil gerne gøre opmærksom på, at selvom Tourette fylder, kan man godt gå efter sine drømme.
Stine Sara beretter med grin humor om livet med Tourette. Inspireret af Stine Saras ærlige fortælling vil du gå fra foredraget med et smil på læben en sang på hjertet.

Unummrede pladser

Start aftenen med en anretning kl. 18.00 i restauranten
Luk

Martin Bonde Mogensen & Mikael Kyneb - "bliv Klogere På Hvorfor Krop

Onsdag den 16. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Royal Stage præsenterer: MARTIN BONDE MOGENSEN & MIKAEL KYNEB (Founders af Body All Mind kropsterapi). Foredrag: "Bliv klogere på hvorfor kroppen larmer". Vil du gerne blive klogere på sammenhængen mellem din krop dit følelsesliv? Kan vi adskille det fysiske psykiske fra hinanden?

Er der en sammenhæng mellem sitren i fingrene stress? Kan økonomiske problemer have noget med spændinger i lænden at gøre? Kan undertrykte følelser sætte sig som konstante mavesmerter?

Kom til et spændende foredrag hvor Martin Mikael deler ud af deres mere end 20 års erfaring i kropsterapiens verden.

Lær at forstå kroppens signaler hvordan du kan arbejde med din krop, når du møder smerte, sårbarhed, skavanker eller føler dig handlingslammet!

Kroppen taler - så lærer du at lytte efter, hvad kroppen siger, vil du kunne guide dig selv til en større selvforståelse, selvindsigt dermed større livskvalitet!

Martin Bonde Mogensen, f. 1974, har siden 1997 arbejdet som behandler terapeut. Han har udført mere end 25.000 behandlinger er medforfatter til seks bøger om sundhed. Før alt dette var Martin sømand.
Mikael Kyneb, f. 1972, har arbejdet som kropsterapeut fra 2001 til i dag har udført mere end 25.000 behandlinger. Før sin karriere som kropsterapeut var Mikael professionel cykelrytter.
Sammen har Mikael Martn stiftet Body All Mind behandlingssystemet.

Unummrede siddepladser

Start aftenen med en tapas anretning kl. 18.00 i restauranten
Luk

Daria "dasha" Krivonos - "nyt Fra Fremtidsforskeren"

Onsdag den 23. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Royal Stage præsenterer: DARIA "DASHA" KRIVONOS (Fremtidsforsker CEO for instituttet for fremtidsforskning). Foredrag: "Nyt fra fremtidsforskeren". Futurist Daria Krivonos så kaldet "Dasha" kommer fortæller os om fremtidens tendenser. Hvordan ser din fremtid ud?, hvad skal vi lære at forholde os til?, Hvad kan vi være med til at påvirke? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som Dasha vil give sine bud på.

Vi lever i en tid hvor alt omkring os synes at accelerere. Tingene går så stærkt, at vi ikke engang længere har tid til at italesætte vores oplevelse af denne acceleration, i stedet er vi ramt af FOMO lever efter YOLO

Den moderne fremtidige forbruger er ikke længere en statistik eller en demografi, men et komplekst samspil af psykografiske træk i noget vi kalder en 'liquid identity'.

Samtidig er der store strukturelle forandringer undervejs. Den politiske, økonomiske teknologiske dominans oplever et skift i det globale tidevand, tyngdepunktet flyttes mere mere udtalt Øst på. Hvad vil opstå i det vakuum de eventuelt efterlader sig i det 21. århundrede? Hvem er i førersædet? Og hvad betyder en sådan global rebalancering på regionalt nationalt plan? ikke mindst, for dig?

Unummrede siddepladser

Start aftenen med en anretning kl. 18.00 i restauranten
Luk

Copenhagen Phil, dirigent Lan Shui

Torsdag den 24. september 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 190 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Copenhagen Phil, æresdirigent Lan Shui. og de meget unge troldmænd! Torsdag 24. september 2020 kl. 19.30. Royal Stage, Hillerød. To af Skandinaviens helt store talenter i den yngre musikergeneration er solister i Brahms' dobbeltkoncert for violin og cello. 20-årige svenske violinist Johan Dalene og 23-årige danske cellist Jonathan Swensen mødes i en koncert, der viser, at de to unge musikere er både blændende virtuoser og modne musikere. Koncerten dirigeres af Lan Shui, Copenhagen Phils æreschefdirigent. Shui guider solister og orkester gennem koncerten fra Brahms' univers til varmen og letheden i Sibelius' populære 2. symfoni. Program. Brahms: Dobbeltkoncert for violin, cello og orkester, A-dur op. 102. Sibelius: Symfoni nr. 2, D-dur op. 43. Medvirkende. Copenhagen Phil. Lan Shui, dirigent. Johan Dalene, violin. Jonathan Swensen, cello
Luk

Waqas - "Kreativitet og integration giver kreation"

Onsdag den 7. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Royal Stage præsenterer: WAQAS (Musiker). Foredrag: "Kreativitet integration giver kreation". Waqas er kendt fra bandet Outlandish, der er et af Danmarks største musikalske eksportnavne! Med udgangspunkt i sin opvækst i Outlandishs karriere tager Waqas fat om de problemer udfordringer, som opstår, når man som flersproget prøver at finde balancen mellem to kulturer, der på papiret virker som hinandens modsætninger.

Han fortæller om sin skolegang, der på godt ondt, har formet ham. Hvor han blev tabt på gulvet af nogle lærere løftet inspireret af andre.

En fortælling om at gå imod strømmen om at arbejde hårdt for at nå sine mål drømme tiltrods for det kulturelle baglands modvilje elementer i samfundets fordomme. Vigtigheden i at have sine forældres ubetinget støtte anerkendelse hele vejen.

Integration, kultur, identitet, motivation succes er emner som Waqas giver sit personlige besyv på. Han formår at kombinere det hele med humor hans personlige fortællinger!

Et foredrag der skærer helt ind til benet, hvor andre ville pakke det ind i høflige fraser, får i en unplugged Waqas A. Qadri!

Unummrede siddepladser

Start aftenen med en anretning kl. 18.00 i restauranten
Luk

Hillerød Kunstdage 2020 - Gæstebillet 2 personer

Fredag den 9. oktober 2020, kl. 13.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
FrederiksborgCentret Milnersvej 39, Hillerød Royal Stage
Billetten kan kun indløses fredag.
Luk

Martin Kremmer - "Lær at "hacke" dig til et bedre liv"

Onsdag den 14. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Royal Stage præsenterer: MARTIN KREMMER (Stifter af Danish Biohacker Community). Foredrag: "Lær at "hacke" dig til et bedre liv". Hvad er biohacking? Måske har du hørt ordet ved ikke rigtig hvad det er, Måske forbinder du Biohacking med folk der lader elektroniske-dimser indoperere i deres krop eller måske er du bare supernysgerrig på hvordan man med simple, harmløse "Hacks" kan optimere sin krop sin sundhed.

Martin Kremmer er til daglig Digital Architect & Design Sprint Master for EY Global Markets. Han har levet et liv i overhalingsbanen med mange rejser stort pres.

I 2012 skete der noget der fik Martin til at interessere sig for biohacking har siden da været en af Danmarks førende eksperter inden for området.

Han vil i dette foredrag fortælle om hvordan man ved hjælp af simple "Hacks" kan optimere sin sundhed markant blive CEO for sit eget helbred.

Vi er alle forskellig derfor giver et ikke mening at følge tidens trends velmenende gode råd. Man skal ind kigge på sig selv derfra blive klogere på hvad der er optimalt for DIG.

Unummrede siddepladser

Start aftenen med en anretning kl. 18.00 i restauranten
Luk

Vi fejrer Kim Larsens fødselsdag

Fredag den 23. oktober 2020, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Unummrede pladser. Kom syng med når René&Værsgo spiller Kim Larsens bedste hits. Start aftenen med middag kl. 18.00 i koncertsalen.
Luk

UltiBass Hillerød

Lørdag den 24. oktober 2020, kl. 17.
Pris: (Entré: 370-1525 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Arrangementet er flyttet til den 24.10.2020. Den 3. april 2020 kommer "basarms festen" med stort line up til ROYAL STAGE. Se frem til de fede numre fra 90'erne frem til i dag, fra både danske internationale kunstnere. Oplev bland andet: DJ Aligator
ItaloBrothers
Evi Goffin ex. original sanger fra Lasgo
KATO
Faustix
Lokale DJ's
Og meget andet...
Fra kl. 17.00 vil dørene åbne til ROYAL STAGE forhal med en lokal DJ bag pulten. Der vil være foodtrucks ude foran, drinks i baren områder, hvor der kan varmes op til det store event. Dørene ind til "festen" åbner kl. 19.00, hvor det første navn vil gå på kort efter.

Tilkøb 8 mands bord inkl. 1 fl. bobler, er IKKE inkl. billet. Billet skal købes separat.

OBS! Aldersgrænse fra 16 år.
Udskænkning af alkohol til gæster over 18 år.
Fremvisning af ID må påregnes
Luk

Rigoletto

Torsdag den 29. oktober 2020, kl. 19.30.
Royal Stage, Milnersvej 39, Hillerød
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her