AOF Aabenraa

AOF Aabenraa

Ramsherred 25
6200 AabenraaViser 26 events fra/efter 29. jan. 2020

Mød finansminister Nicolai Wammen

Mandag den 24. februar 2020, kl. 17-19.
Pris: (Entré: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
NygadeHuset - Aabenraa Kulturhus Nygade 23A, Aabenraa AOF Aabenraa
Underviser: Nicolai Wammen. Kort før jul indgik regeringen sin første finanslov, som prioriterer klimaindsats, velfærd, uddannelse og dyrere cigaretter men hvad kan borgerne egentlig forvente? Mød op til møde med Danmarks finansminister Nicolai Wammen, når han besøger Aabenraa mandag den 24. februar og fortæller om arbejdet som finansminister. Der vil være et kort oplæg og derefter god plads til spørgsmål, debat og kommentarer til ministeren
AOF vil være vært ved en kop kaffe og et stykke kage, og arrangementet er åbent for alle
Vel mødt!

Hold: 622011903
Luk

Astrologi foredrag med Kaj Larsen

Onsdag den 26. februar 2020, kl. 19-21.
Pris: (Pris: 75 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
AOF Aabenraa, Ramsherred 25, Aabenraa
Underviser: Kaj Larsen. Kærlighed, relationer, ny bevidsthed og ny begyndelse. Vi befinder os i disse år i en periode med store forvandlinger. Vi mærker det hver især på det personlige plan, men også i det store verdensbillede er der gang i store oprydninger og omstruktureringer
Hvad der tidligere er foregået i det skjulte kommer nu for dagens lys, og det skaber mulighed for store transformationer.
Den kraftige sensitive energipåvirkning, der har været fra universet, har fået mange mennesker til at føle sig "forkerte"
Samtidig oplever en del af os udfordringer på kærlighedsområdet og i relationer
I foredraget ses nærmere på, hvilken rolle planeterne Chiron og Neptun har haft i forhold til dette. Der vil også være fokus på de karmiske og sjælelige relationer set i lyset af vores udviklingsprocesser her på Jorden.
Astrologien viser nu, at der fremadrettet vil være fokus på en ny begyndelse
Vi kan således se frem til en helt ny tid med frihed og fred på Jorden i et omfang, som for ganske få år siden var helt urealistisk.
Beskrivelse af foredraget

Hold: 622011905
Luk

MediYoga

Mandag den 9. marts til mandag den 11. maj 2020, 7 kursusdage kl. 09-10.30.
Pris: (Pris: 395 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Aabenraa, Ramsherred 25, Aabenraa
Underviser: Pernelle Berger Liliendal. Dette hold er for dig som kan være ekstra udfordret på bevægeligheden. MediYoga kaldes også medicinsk yoga. Det er terapeutisk yoga udviklet til brug i sundhedsvæsenet i samarbejde med bl.a. Karolinska Instituttet. MediYoga udspringer af den 5000 år gamle Kundalini Yoga og består af målrettede øvelser og meditationer. Der er tale om bevægelser og ikke stræk som er kendt fra mere traditionel hathayoga.
Den kan bl.a. hjælpe dig til større bevægelighed, færre smerter i led og muskler samt mindre stress og uro. Åndedræt, blodtryk, søvn, hjerterytme - og ikke mindst humøret - kan forbedres. Øvelser og meditationer tilpasses den enkelte og holdet vil bestå af få deltagere, for at sikre dig størst udbytte af øvelserne.
Yogaformen er blid og er særlig god for dig med fx:
" Nedsat bevægelsesfunktion
" Kroniske smerter
" Åndedrætsbesvær
" Forhøjet blodtryk
" Let depression
" Stress
" Søvnbesvær
Hold: 622011452
Luk

Danmarkspremiere: Sonne og Stegelmann

Mandag den 16. marts 2020, kl. 19-20.
Pris: (Entré: 130 kr) Klik her for at tilmelde dig
Folkehjem Aabenraa Haderslevvej 7, Aabenraa AOF Aabenraa
Underviser: Nikolaj Sonne Jakob Stegelmann. Mød tænkehat og journalist Nikolaj Sonne, kendt fra. So ein Ding. , og redaktør og tv-vært fra. Troldspejlet. , Jakob Stegelmann, når de to på venskabelig vis dyster på nørdede anekdoter der i tid og emner strækker sig helt fra 70'erne til i dag
Hvem er det, der har en forkærlighed for at gå ud foran selvkørende biler? Hvem af dem ville rejse tusinder af kilometer for at se stumfilm?
Tag med på en rejse i medienørdernes verden, når Nikolaj Sonne og Jakob Stegelmann for allerførste gang danner makkerpar, hvor de giver et sjældent indblik i deres underfundige verden og fortæller om, hvad der driver dem, og hvor langt de vil gå for at realisere en idé.
Nikolaj Sonne er uddannet journalist og var fra 2009-2018 vært på tech-programmet
So ein Ding
på DR2. Han er kendt som hele Danmarks teknologiske tænkehat, når han med smittende passion og store nysgerrighed udforsker teknologiens både mørke og lyse sider
Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og kulturformidling. Han har siden 1989 været vært på programmet
Troldspejlet
, hvor han gør seerne klogere på tegnefilm, computerspil, science fiction og meget andet. Senest er Troldspejlet og Co. for voksne fans gået i luften på DR2.
[url|https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=dj5kgy8rya|Køb din billet her]

Hold: 622011904
Luk

Astrologikursus med Kaj Larsen

Onsdag den 18. til onsdag den 25. marts 2020, 2 kursusdage kl. 19-21.
Pris: (Pris: 640 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
AOF Aabenraa, Ramsherred 25, Aabenraa
Underviser: Kaj Larsen. Kærlighed og relationer - ven/veninde- eller partnerforhold. Hvad sker der, når to personer mødes? Skal det være et venskabsforhold eller kan det blive til et partnerskabsforhold. Astrologien kan beskrive mulighederne og så er det op til jer hver især, hvad fremtiden skal indeholde.
Formålet med dette kursus er at tilbyde en bedre forståelse af dig selv i forhold til din ven/veninde eller partner. Jeres planetforbindelser giver en beskrivelse af det, I kan lære ved at være sammen.
Planeten, der er afgørende at få klarhed over, er Neptun, da den kan lægge et slør, som er vigtigt at forstå. Merkur, Venus og Mars giver indsigt i jeres kommunikation, syn på kærlighed og værdier, samt handlekraften i jeres relation. De karmiske forbindelser belyses bedst igennem Saturn, Chiron og Pluto.
Som udgangspunkt for kurset anvendes jeres eget "partnerskabshoroskop" på ca. 12-14 sider, og et tydningshæfte på ca. 10 sider. Materialet laves forud for kurset. Der forventes ingen viden om astrologi, da materialet indeholder alt det grundlæggende om astrologi.
Kursusdeltagelse: Du kan deltage enten alene eller sammen med din relation/partner.
(Oplysning om kurset se teksten

Hold: 622010904
Luk

Yin Flow

Torsdag den 26. marts til torsdag den 28. maj 2020, 8 kursusdage kl. 09-10.30.
Pris: (Pris: 690 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arena Aabenraa Hjelmallé 3, Aabenraa AOF Aabenraa
Underviser: Sigrid Kjerstin Petersen. Yin er lange dybe stræk, hvor du har god tid til at mærke efter og slappe af, mens du blir guidet til at være med det der er, at være med NUET. Vi arbejder med at blødgøre fascia (bindevævet). Fascia er længere tid om at ændre sig end f.eks muskelvæv, hvorfor det er nødvendigt at være i strækkene længere tid (3-5 min.) Til gengæld får du også en dyb effekt, som du mærker ved at spændinger og fastlåsthed i kroppen løsnes.
I yin flow kombineres ovennævnte lange stræk med flow bevægelser og muskelarbejde, hvorved du opnår at få bearbejdet din krop i dybden, såvel som på overfladen.
I denne unikke form for yoga skabes der dermed balance i din krop fysisk, såvel som mentalt. Medbring yoga-måtte, pude og tæppe
God fornøjelse
Hold: 622010514
Luk

Ølbrygning

Lørdag den 28. marts 2020, kl. 09-16.30.
Pris: (Pris: 1150 kr) Klik her for at tilmelde dig
Stubbæk Skole Skolegade 1 - 3, Stubbæk, Aabenraa AOF Aabenraa
Underviser: Jørgen Sonne Kristensen. Lær at lave dit eget øl. På dette kursus lærer du det helt fra bunden, og du kan endda få "smagsprøver" med hjem. Tidligere brygger på Ørbæk Bryggeri og Fur Bryghus, Jørgen Sonne Kristensen, underviser i ølbrygningens finesser
Du og en makker vil arbejde sammen to og to, på et 20 liters mikro-bryganlæg.
Ved hjælp af både teori og praksis i løbet af dagen, bliver du klogere på ingredienserne humle, malt, gær og vand, og hvordan de bruges og kombineres i ølbrygningen
Til slut tager du dit nybryggede øl med hjem og gærer det færdigt
Du får også instruktion i at flaske dit øl.
Prisen inkluderer en ølsmagning med øl fra Jørgens egen produktion, samt kaffe og sandwiches, og endvidere vil du få 10 liter øl med hjem.

Hold: 622010701
Luk

Guitar-Elguitar-Elbas

Torsdag den 16. april til torsdag den 25. juni 2020, 10 kursusdage kl. 17-20.
Pris: (Pris: 1400 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Aabenraa, Ramsherred 25, Aabenraa
Underviser: Jesper Meyer. Guitar - begyndere og viderekomne. Der kan f.eks. tages udgangspunkt i børnesange, pop, blues, rock eller klassisk guitar. Der er mulighed for at lære akkorder, rytmeguitar, noder, melodispil, fingerpicking og klassisk guitar m.m.
Undervisningen bliver tilpasset den enkeltes niveau og interesser.
Elguitar - begyndere og viderekomne.
Der kan f.eks. tages udgangspunkt i pop, blues, rock eller jazz.
Der er mulighed for at lære akkorder, barreakkorder, rytmeguitar, noder og melodispil, fingerpicking, riffs, licks og improvisation m.m. Undervisningen bliver tilpasset den enkeltes niveau og interesser.
Elbas - begyndere og viderekomne.
Der kan f.eks. tages udgangspunkt i pop, blues, rock eller jazz.
Der er mulighed for at lære grundlæggende basspil, noder, grooves, walkingbas og improvisation m.m.
Undervisningen bliver tilpasset den enkeltes niveau og interesser.
Kontakt underviser Jesper på 30225189 for at aftale tidspunkt.

Hold: 622011312
Luk

MediYoga

Mandag den 18. maj til mandag den 6. juli 2020, 7 kursusdage kl. 09-10.30.
Pris: (Pris: 395 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Aabenraa, Ramsherred 25, Aabenraa
Underviser: Pernelle Berger Liliendal. Dette hold er for dig som kan være ekstra udfordret på bevægeligheden. MediYoga kaldes også medicinsk yoga. Det er terapeutisk yoga udviklet til brug i sundhedsvæsenet i samarbejde med bl.a. Karolinska Instituttet. MediYoga udspringer af den 5000 år gamle Kundalini Yoga og består af målrettede øvelser og meditationer. Der er tale om bevægelser og ikke stræk som er kendt fra mere traditionel hathayoga.
Den kan bl.a. hjælpe dig til større bevægelighed, færre smerter i led og muskler samt mindre stress og uro. Åndedræt, blodtryk, søvn, hjerterytme - og ikke mindst humøret - kan forbedres. Øvelser og meditationer tilpasses den enkelte og holdet vil bestå af få deltagere, for at sikre dig størst udbytte af øvelserne.
Yogaformen er blid og er særlig god for dig med fx:
" Nedsat bevægelsesfunktion
" Kroniske smerter
" Åndedrætsbesvær
" Forhøjet blodtryk
" Let depression
" Stress
" Søvnbesvær
Hold: 622011453
Luk

Sommer-yoga

Tirsdag den 19. maj til tirsdag den 16. juni 2020, 5 kursusdage kl. 16.30-18.10.
Pris: (Pris: 450 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Aabenraa, Ramsherred 25, Aabenraa
Underviser: Karen Brande. Dynamisk kropstræningssystem, der tilgodeser både krop og sind med vægt på styrke. og smidighed især i ben, ryg og skuldre, kropsholdning og kropsbevidsthed. Der afsluttes med total afspænding af nervesystemet. Hold: 622010506
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her