Haderslev Teaterforening

Haderslev Teaterforening

Eskærhøjvej 5
6100 Haderslev
Tlf: 74 53 61 17
HjemmesideViser 4 events fra/efter 26. jan. 2020

Elverhøj

Torsdag den 20. februar 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 320-340 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev Haderslev Teaterforening
Haderslev Teaterforening. Elverhøj. Nu kaster Figaros sig over et klenodie i dansk teaterhistorie, nemlig nationalforestillingen Elverhøj. Originalplottet lyder således: Grev Walkendorf har ladet to børn bytte for egen vindings skyld. Han udgiver sin spæde broderdatter for at være Elisabet Munk. Og en bondekone får mod en net sum penge den lille Elisabet i sin varetægt, men en aften forlader hun den lille ved elverhøjen. Mor Karen kommer forbi stedet, hun tager barnet med sig hjem, og i den fattige hytte opdrages nu den adelsfødte. Elisabet Munk, der nu kaldes Agnete. Hun vokser op til at være en smuk jomfru, og rygterne på egnen sætter hende i forbindelse med elverfolket. Ved elverhøjen har hun mødt den ædle ridder Ebbesen, der kommer til at elske hende. Men han skal - mod sin vilje - holde bryllup med jomfru Munk på Højstrup (altså med det forbyttede barn). Kong Chr. 4 har befalet det! Uventet kommer kongen til Tryggevælde og hører om sagnet, der siger, at han ikke tør gå over åen og ind i Elverkongens rige. Men kongen går over åen med ordene: "Vel er jeg ikke Cæsar og vel er dette ikke Rubicons bølger, men dog siger jeg: Jacta est alea.". Figaros opdaterede udgave af Elverhøj får stort set samme dramatiske forløb, men den revideres kraftigt og ud over de allerede indlagte sange tilsættes der mere musik og komik. Og så kan det heller ikke undgås, at en forbryderbande blander sig, ikke blot i ouverturen til Elverhøj, men i selve handlingsforløbet. I denne festforestilling spilles, synges og danses alle roller i fuld scenografi, lys og kostumer af: Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Rasmus Krogsgaard,. Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen
Luk

Firmafesten

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 250-270 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev Haderslev Teaterforening
Haderslev Teaterforening. Firmafesten. En firmafest, der mildest talt stikker af! En stærkt underholdende karikaturtegning af alle dem (vi tror) vi kender.
Luk

Hvor var du mor?

Onsdag den 18. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 180-200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev Haderslev Teaterforening
Haderslev Teaterforening. Hvor var du mor?. Teaterdokumentat om at overleve massive omsorgssvigt, vælge livet på trods og om at vinde selvværdet tilbage gennem en fysisk kamp.
Luk

Uproar!

Torsdag den 26. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 180-200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Kulturhus Harmonien Gåskærgade 19, Haderslev Haderslev Teaterforening
Haderslev Teaterforening. UPROAR! Inspireret af to vigtige revolutioner - en politisk og en kunstnerisk - vil. Livingstones Kabinet starte en verdensrevolution.
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her