Støberihallen

Støberihallen

Nordstensvej 1
3400 Hillerød
Tlf: 7232 3272
Hjemmeside

Hillerøds moderne kulturhus og koncertscene. Fleksibel ramme om musikarrangementer, konferencer og møderViser 23 events fra/efter 17. jan. 2019

Funkyjazz

Ons. d. 14. november 2018 til ons. d. 23. januar 2019, 6 kursusdage kl. 19.40.
Pris: (Pris: 540 kr) Klik her for at tilmelde dig
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Underviser: Lisbet Eldrup Mortensen. I denne time skal vi danse, svede og grine (uden børn!), imens vi arbejder med koreografier inden for funkyjazz. Vi skal blandt andet lære nogle af grundelementerne i jazzdans og kombinere dem med mere nutidig "funky" musik i en lækker koreografi. Timen starter typisk med opvarmning/isolationsøvelser, jazztrin/teknik og derefter koreografi. Vi slutter timen af med stræk på gulv. Timen er for alle, der er glade for at danse og trinnene vil blive grundigt gennemgået. Jeg regner med, at vi kan lære én koreografi i løbet et par undervisningsgange. Det vil dog blive afstemt efter deltagernes forudsætninger:-) Holdet er for voksne uden babyer, da tempoet og koncentrationen er noget højere end på holdet, hvorbaby ermed. Vil du gerne gå til dans sammen med din baby, så kig på mit hold "Dans med din baby - lækker latin", der starter et nyt hold d. 9. nov.: :https://www.saltofamilieaktiviteter.dk/hold-og-tilmelding/?classId=329f34b9-3c9f-4265-b78f-a95f007e8bbf Vi ses til dans - jeg glæder mig! De bedste dansehilsener Lisbet. Hold 18077
Luk

Vinterjazz Sophisticated Ladies

Søn. d. 20. januar 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 200 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
VINTERJAZZ. Sophisticated Ladies og Christina Dahl. Søndag d. 20. januar 2019 kl. 16.00. Støberihallen. En koncert med Sophisticated Ladies feat. Christina Dahl er en særlig oplevelse. Alvor, humor, engagement og musikalsk overskud er centrale elementer i en musikalsk rejse, der bringer både smil og tårer frem. Det musikalske materiale - det være sig Ellington, Abdullah Ibrahim, spirituals, danske sange eller egne kompositioner - bliver behandlet både kraftfuldt og nænsomt i lydhørhed over for nuet. Medvirkende. Marie Schmidt, piano. Helle Marstrand, bas. Benita Haastrup, trommer. Christina Dahl, tenorsax
Luk

Talkshowet "Den Muntre Sofa"

Tor. d. 24. januar 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 140 kr.)
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Underholdende Talkshow med kendte og lokale gæster. Komiker Rikke Elster inviterer til en munter snak i sofaen, hvor alt kan ske. Gæsterne er Jens Werner, Nick Hækkerup, Kasper Nielsen og Kim Wilsborg. Billetto.dk.
Luk

Gospelworkshop og koncert

Lør. d. 26. januar 2019, kl. 09.30.
Pris: (Entré: 299)
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Heldagsworkshop for hhv. mænd og kvinder. De dygtige dirigenter Claes Wegener og Sofie Hermind favner nybegyndere såvel som øvede, og når dagen er omme, går de to kor på scenen til Gospelkoret Corallernes jubilæumskoncert. Læs alt på corallerne.dk. Gospelkoret Corallerne fejrer deres 10 års jubilæum med et brag af et event: en heldagsworkshop for henholdsvis mænd og kvinder afsluttende med en fantastisk koncert!

ONLY MEN ALOUD
Uanset om din sangerfaring tager afsæt i ølbrøl til landskamp i Parken, i store personlige øjeblikke under bruseren eller direkte fra kor, så kom og vær med! Claes Wegener er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og er en formidabel sanger og dirigent. Han er kendt for sin store passion for gospeltraditionen, for sin nuancerede, musikalske og mesterlige tekniske tilgang til undervisning i sang. Det bliver sjovt, kammeratligt og udfordrende!

LADIES IN RED
Sofie Hermind, som er uddannet sanger fra det Rytmiske Musikkonservatorium, er en vanvittig dygtig dirigent. Hun leverer kompetent og energisk undervisning og inspiration - med enormt drive og humor. Sofie tager de kvindelige deltagere med på en fornøjelig og tryg sangrejse, hvor alle uanset sangerfaring er velkomne!

JUBILÆUMSKONCERT KL. 19
Dagen slutter med at de to workshopskor går på scenen til jubilæumskoncerten om aftenen, hvor også Gospelkoret CORALLERNE, fantastiske solister og musikere optræder. Det bliver en fest!

Du kan læse hele programmet på www.corallerne.dk

BILLETSALG TIL WORKSHOP SLUTTER 21. JANUAR! SKYND DIG AT SIKRE DIG EN BILLET! (Ledige billetter efter denne dato koster 399,-)

Billetsalg:
Workshop for damerne:
https://billetto.dk/e/ladies-in-red-gospel-workshop-for-kvinder-med-sofie-hermind-billetter-324556

Workshop for herrerne:
https://billetto.dk/e/only-men-aloud-gospel-workshop-for-maend-med-claes-wegener-billetter-324555

Jubilæumskoncerten:
https://billetto.dk/e/corallernes-10-ars-jubilaeums-koncert-billetter-324557
Luk

Allan Olsen Solo

Lør. d. 2. februar 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 300)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.

Til vinter 2019 vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-baggage, og begiver sig afsted som rejsendei det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene. Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ'r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder.
Allan Olsen's seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en success, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne:
Berlingske: "...Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsen's nye, revsende plade..."
Ekstra Bladet: "...Olsen er svær at hamle op med..."
Vi er stolte og glade over at Allan Olsen endnu en gang vil lægge vejen forbi Hillerød og Støberihallen
Luk

Ruben Søltoft - Ting Fra Min Mund

Tor. d. 7. februar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Ruben Søltoft: TING FRA MIN MUND. I efteråret 2018 er komiker Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow - den kærkomne efterfølger til debutsuccesen Mit Hoved fra 2015. Dengang imponerede Ruben publikum anmeldere med personlige anekdoter, charmerende selvkritik skarpe punchlines. Nu er han på banen igen, du kan se frem til endnu et indblik i komikerens excentriske verden.

I showet Ting Fra Min Mund får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre man møder i 2018. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser pinlige erfaringer, i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben så anderledes, akavet forbandet følsom. Alle disse personlige træk berører Ruben i det kommende show - hvor du skal forvente det uventede, når han går på scenen. Han er ældre, men stadig lidt af en pjatrøv!

Til Rubens onemanshow-debut væltede publikum ind til udsolgte sale landet over, hver aften beviste Ruben sit værd gav tusindvis af comedyfans en privat guidet rundtur på øverste etage. En turné som i sidste ende udløste en nominering som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Om det nye show siger Ruben selv: "Jeg har rigtig store forventninger jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme hele landet rundt kilde publikum med ord!" Han tilføjer: "Showet kommer til at vare cirka 80 minutter inklusive grinepauser. Mine egne grinepauser. Jeg tror virkelig, det bliver sjovt!"

Dørene åbner 1 time før showstart.

Se mere på
Luk

Svend, Knud og Valdemar

Tor. d. 21. februar 2019, kl. 19.
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Luk

Vestre Jazzværk

Fre. d. 22. februar 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 150)
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Arrangør: Jazz i Rosenhaven
Vestre Jazzværk læner sig ikke op ad bestemte forbilleder og stilarter. Inspirationen hentes fra flere forskellige kilder i den klassiske jazz. Jazzklassikerne tilsættes en god portion af de seks musikeres personlighed og erfaring gennem 30-40 år som aktive jazzmusikere, og det kommer der pågående, veltilberedt og swingende traditionel jazz ud af.

Selvfølgelig kan man danse til Vestre Jazzværks musik. Man kan også nøjes med at lytte, vippe diskret med foden og nyde de gode melodier, som mange kender. Det kan være vanskeligt at holde humøret nede, når orkestret spiller.

Melodierne og orkestret hører til de eviggrønne. Som halvstore drenge i 50'erne og 60'erne lyttede orkestrets musikere til datidens kendte jazzorkestre på grammofon, i radioen og i jazzklubberne. Det blev deres musik. Den er de tro imod, og selv om orkestret hele tiden er i udvikling, holder det stadig snuden sikkert i sporet, og Vestre Jazzværk har i mange år nydt international anerkendelse som et af de mest professionelle og velspillende inden for den genre. Ikke kun i Danmark, men også i en lang række andre lande, som Vestre Jazzværk har gæstet, siden det blev "født" i Danmarks ældste by, Ribe, for snart 40 år siden. I 1989 blev orkestret hædret som æresborgere i jazzens fødeby New Orleans.

Siden midten af 70erne har Vestre Jazzværk været et af de mest veletablerede og velspillende danske bands inden for den traditionelle jazz. Inspirationen fås fra flere forskellige kilder i den klassiske jazz, som tilsættes en god portion af de 6 musikeres personlighed og erfaring gennem 30-40 år som aktive musikere.
Vestre Jazzværk har turneret over det meste af Europa og USA og som et særligt scoop har de spillet på den eneste dampdrevne hjuldamper på Mississippi ved Riverboat Shuffle
Luk

Svend, Knud og Valdermar

Lør. d. 23. februar 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 225 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers. Lørdag d. 23. februar 2019 kl. 16.00. Støberihallen "Svend, Knud og Valdemar" eller "Slaget på Grathe Hede" er et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem afsnit med indlagte sange. En teatertrup forsøger at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede. Alt går galt, blandt andet fordi skuespillerne ikke kan enes. Teaterstykket havde premiere i 1887 og har siden gået sin sejrsgang. DR-udgaven fra Riddersalen i 1970 huskes og elskes sikkert af mange. Opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera kaster sig over denne perle og giver den en opdatering med ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical. Det bliver garanteret underholdende. Produceret af Figaros og Den Ny Opera. Medvirkende. Lisbeth Kjærulff, sopran. Hans Dueholm, baryton. Kristian Jensen, skuespiller og sanger. Allan Dahl Hansen, pianist mm. Rasmus Krogsgaard, Knud Lavards ånd
Luk

Carl Nielsen Kvintet

Søn. d. 24. februar 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 190 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Carl Nielsen Kvintetten. Søndag d. 24. februar 2019 kl. 16.00. Støberihallen. De fem unge musikere fra Carl Nielsen Kvintetten startede samarbejdet i 2006 og har siden spillet utallige koncerter på diverse festivaler i Danmark. I foråret 2014 vandt de 2. prisen ved P2's kammermusikkonkurrence, og i 2015 vandt de 1. pris plus prisen for bedste opførelse af et værk af Carl Nielsen i Den Internationale Carl Nielsen Kammermusikkonkurrence. Som individuelle musikere har de rakt langt ud over landets grænser og høstet roser for deres spil. De bliver ved med at holde fast i en kontrolleret, men yderst livlig stil og er ikke bange for at komme langt ud over scenekanten. Medvirkende. Kenny Aaberg Larsen, fløjte. Daniel Bogorad, obo. Nicolai Eghorst, klarinet. Christian Vinther, horn. Magnus Koch Jensen, fagot. Program. Carl Nielsen: Maskerade, ouverture og Hanedans. Dansk Rhapsodi over diverse temaer. Jens Jørgen Jersild: Serenade for blæserkvintet: At spille i skoven. Sjostakovitj: Festive ouverture. Stravinskij: Ildfuglen, suite
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her