Støberihallen

Støberihallen

Nordstensvej 1
3400 Hillerød
Tlf: 7232 3272
Hjemmeside

Hillerøds moderne kulturhus og koncertscene. Fleksibel ramme om musikarrangementer, konferencer og møderViser 16 events fra/efter 20. mar. 2019

Brahms Trio fra Moskva

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 16.
Pris: (Entré: 190 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Brahms Trio Moskva. Søndag d. 24. marts 2019 kl. 16.00. Støberihallen. De tre fantastiske, russiske musikere fra Moskva tryllebandt alle, da vi havde dem på besøg i 2017, og nu får vi mulighed for et genhør. Trioen er grundlagt i 1991 i Moskva af pianisten Natalia Rubinstein, og den har høstet stor international anerkendelse. Medlemmerne har studeret på de bedste russiske akademier og følger derved i rækken af musikere med en høj standard inden for den 'russiske' skole. "Brahmstrioens spil udmærker sig ved finhed og udtryksfuldhed i selv den mindste detalje og ved sin klare helhedsopfattelse og musikernes magtfulde personlige energi.". Program. J. Haydn: Trio i G-mol. J. Brahms: Trio i C-mol op. 101. P. Tjajkovskij: Trio i A-mol op. 50: "A la mémoire d'un grande artiste". Medvirkende. Natalia Rubinstein, klaver. Nikolai Sachenko, violin. Kirill Rodin, cello
Luk

Mark le Fêvre - Bøvl!

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 190)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Arrangør: De røde Veste
Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Med "Jyde Man" har han mere end 225.000 følgere på Facebook. "Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre!: Du tænker måske"hvem er du?" Det har du nu endelig chancen for at finde ud af!

Fordi jeg laver mit første onemanshow! Det hedder "BØVL". Prøv og hør, jeg elsker livet! Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt.

Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre. Er jeg sammen med den rigtige? Hvad gør vi med børn? Og hvad har Disney-sange at gøre med indvandrerdebatten? Okay! Det sidste er meget specifikt, men det kommer til at give mening, når du ser showet.

Det hele bliver skide sjovt, og jeg glæder mig ekstremt meget til at give jer et indblik i mit liv. Så køb dig en billet til showet, så vi kan grine sammen af alt vores bøvl og især mit.

Venlig hilsen Mark Le Fêvre"
Luk

Uffe Holm - InstaChamp

Tor. d. 4. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Uffe Holm er tilbage med et nyt Stand-up show i 2019. Og det kan man godt glæde sig til! Med en voldsomt populær profil på de sociale medier, har Uffe markeret sig som en af Danmarks største på Instagram. Uffe er kendt for at stikke næsen frem, når man gør det, bliver man indimellem kørt midtover. F.eks har det betydet at Uffe nu nærmest har cykelhjelm på 24/7.

Med InstaChamp vil du blive vældig underholdt med Uffes liv på de sociale medier - der er nok at tale om. Og der er noget for enhver - hvad enten du tilhører youtube generationen eller bruger mere tid på dramaserier på TV. Den berømte ytringsfrihed bliver så behandlet undervejs, når Uffe tager fat i alle de trolls der sidder bag skærmen gemmer sig har et sygt behov for at sige deres mening. Om alt. Hele tiden.

Og hvad med hele Danmarks Holly?
Holly slipper man ikke for - dog bliver gensynet med Holly ikke et live act - hun går allerede i seng kl 20, men skærmtrolden har forberedt en del til underholdningen.

Hvordan kan en lille pige kan sprede så meget glæde, hvorfor det er så uendeligt vigtigt at gøre gode gerninger? Uffe vil fodre dig med idéer så du går derfra som en anden Johannes - døber.

Kunne man forestille sig at man møder Joe i showet?
Det kunne man sagtens - Joe er jo en vigtig ekspert på Uffes profil på Instagram, så mon ikke han har en masse gode råd at dele ud af - råd som gør livet meget nemmere - man kan vel godt kalde det lifehacks uden at blive beskyldt for at overdrive.

Kort sagt kan du glæde dig til et festfyrværkeri af et stand-up show, som vil tage din humor op i de højere luftlag. Årets mandagsboost kunne man kalde det. Men det gør vi ikke. Vi kalder det InstaChamp.

InstaChamp er showet som du ikke kommer igennem 2019 uden at se.

InstaChamp kommer rundt i Danmark i foråret 2019
Luk

Holtsø & Wittrock - "Det' Altid Nu!"

Lør. d. 27. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 195 kr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Det musikalske makkerpar, Jes Holtsø og Morten. Wittrock, er tilbage efter tre år og udgav deres fjerde. album 'Det Altid Nu' den 1. juni. Holtsø & Wittrock. bevæger sig på albummets ni numre atter en gang i et. Dansksproget soul, rock og bluesunivers.

Holtsø & Wittrock har håndplukket et stærkt hold

musikere til udgivelsen. Jes Holtsøs rå og intense vokal

suppleres på flere numre smukt af to etablerede

vokalkræfter, nemlig Ivan Pedersen og Lei Moe, der

medvirker på kor. Derudover har Holtsø Wittrock allieret

sig med guitaristerne Jens Runge og Knud Møller,

Anders Gaardmand på saxofon og Peter Marott på

trompet samt den prisvindende og anerkendte

amerikanske trommeslager, John Chipman som Morten

Wittrock har stiftet bekendtskab med i Austin, Texas.

Nummeret "Postkort" er en duet med hele Danmarks

countrydronning Ester Brohus, der en sjælden gang er

blevet overtalt til at synge på dansk.

Det er originalmusik og stilen er blues, rock og soul.

Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og

en gnist der rækker ud over scenekanten, er han godt

hjulpet på vej af Morten Wittrock, som med en unik

kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den

mest erfarne lytter nyt stof til øregangen. Sammen står

Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock for en

inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet,

som leder tankerne hen på den bedste indenfor blues,

rock og soul, som får enhver til at glemme både tid og

rum. Det er en konstellation, der skal opleves - og det

er musik, du kan mærke.

Morten Wittrock. Har været professionel musiker siden

sit 18. år. Og er i Danmark kendt for sin unikke måde at

spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække

indspillet og produceret utal af cd'er i Danmark og USA.

Og har flere gange været nomineret til en Danish Music

Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old

Time Country Music Hall of Fame's Award: Årets

Rockabilly Album i USA.

Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden da

Morten af Danmarks Radio fik til opgave at

akkompagnere Jes under DR's Talent 2009. Hvor Jes

gik hele vejen til finalen. De 2 har arbejdet sammen

siden
Luk

RokokoPosten - Grænseoverskridende humor

Tir. d. 7. maj 2019, kl. 19.30.
Pris: (Pris: 200 kr) Klik her for at tilmelde dig
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Arrangør: LOF Øresund
Underviser: Zenia Larsen og Mikkel Andersson. Er alting tilladt? God satire kan prikke til tabuer, men kan man gøre grin med alting? RokokoPosten fortæller om deres egne erfaringer med grænseoverskridende humor ogbruger deres egne artikler som eksempler på god satire inden for journalistik og kommunikation. Her præsenterer de deres virkemidlerog inspirerer publikum til selv at prøve kræfter med satiren. Hold b24010
Luk

Julius og Peter Mygind: Vi bor sammen!

Ons. d. 15. maj 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: Standard billet 200 kr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Familien Mygind bor sammen - alle sammen! Men 4 generationer under samme tag - hvordan kan det lade sig gøre?. Kom til foredrag i SALTO og hør Peter Mygind og hans søn Julius fortælle. SALTO inviterer til endnu en aften med fokus på familieliv - og inspiration til måske at rykke lidt rundt på ens egne familiebrikker for at få en hverdag med børn, der er mindre stressende, sjovere og med mere nærvær og overskud.

"Vi vil tale om, hvordan vi løser konflikter, lærer at sætte grænser, passer på hinanden, ved sygdom o.s.v. Og hvordan vi holder fester, passer haven og ja i det hele taget er der for hinanden. Det er en meget meningsfuld måde at bo på, men af og til også udfordrende.

Kom og lyt på 2 mennesker der taler fra hjertet - og stil alle de spørgsmål I måtte ha' på hjertet. Vi glæder os til at komme til Hillerød!"

SALTOs café har åbent fra kl. 17. Vi sælger lækker øko-kaffe, te, kage, vand og vin (kontant eller MobilePay). Aftensmad og sandwich kan bestilles.
Vi har også åbent en times tid efter foredraget
Luk

Anden Bringer Ud - Klassisk Stand-up (19.00) Extra

Tor. d. 16. maj 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 28-400 kr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
EFTER LYN-UDSALG af showet til September har vi fået mulighed for at booke Anders Matthesen til et ekstra show allerede i Maj måned. Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

I Støberihallen kommer man helt tæt på Anders Matthesen. Det er en intim scene der står i kontrast til de mange andre store steder Anders optræder. Der er derfor lagt hele to shows ind samme aften kl. 19 og 21.30 så flere får mulighed for at opleve Anden helt tæt på. Der er unummererede siddepladser - Først til mølle for de bedste pladser men alle pladser her er gode. Ved tilkøb af teatermenu hos B-hageriet reserveres også god plads til showet. Kom i god tid da der varmes op med Anders Musik fra Blodhævn, Ternet Ninja og alle de andre gode sange inden start.

Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. "De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig.

Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige stand-up aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af at 'møde folk hvor de er'. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gange undervejs på turnéen.

VIGTIGT! Der må absolut ikke filmes eller tages billeder under showet. Anders Matthesen stiller gerne op efter showet til billeder, autografer mm.

Teatermenu udbydes i samarbejde med byens hyggeligste cafe/restaurant B-hageriet som ligger 100 m fra Støberihallen. Menuen annonceres i god tid inden og kommer til at ligge prismæssigt omkring de 195 måske plus 50. Men læg allerede nu pladsreservation i kurven sammen med billetkøb. Der er kun 50 pladser. Menuen betales direkte hos B-hageriet på dagen. Reservationen koster kr. 25 og giver samtidig gode pladsreservationer til showet, så I roligt kan afslutte middagen

TEATERMENUEN er udsolgt til denne forestilling - der er stadig pladser til den sene forestilling, hvor der serveres teatermenu på B-hageriet i tidsrummet kl. 19-21. Forestillingen er 21.30 og der er musik og åben bar i Støberihallen fra kl. 20.45. Gå tilbage herfra og ind på det andet billetsalg til kl. 21.30 for at købe billet til show og bestille bord til menuen.

Denne forestilling er UDSOLGT. Gå til billetter for forestillingen kl. 21.30 for at få billetter. Der kan tilkøbes en menu hos B-hageriet som serveres i tidsrummet 19-21. Derefter er der musik og bar i Støberihallen til showstart
Luk

Anden Bringer Ud - Klassisk Stand-up (21.30) Extra

Tor. d. 16. maj 2019, kl. 21.30.
Pris: (Entré: 28-400 kr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
EFTER LYN-UDSALG af showet til September har vi fået mulighed for at booke Anders Matthesen til et ekstra show allerede i Maj måned. Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

I Støberihallen kommer man helt tæt på Anders Matthesen. Det er en intim scene der står i kontrast til de mange andre store steder Anders optræder. Der er derfor lagt hele to shows ind samme aften kl. 19 og 21.30 så flere får mulighed for at opleve Anden helt tæt på. Der er unummererede siddepladser - Først til mølle for de bedste pladser men alle pladser her er gode. Ved tilkøb af teatermenu hos B-hageriet reserveres også god plads til showet. Kom i god tid da der varmes op med Anders Musik fra Blodhævn, Ternet Ninja og alle de andre gode sange inden start.

Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. "De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig.

Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige stand-up aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af at 'møde folk hvor de er'. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gange undervejs på turnéen.

VIGTIGT! Der må absolut ikke filmes eller tages billeder under showet. Anders Matthesen stiller gerne op efter showet til billeder, autografer mm.

Teatermenu udbydes i samarbejde med byens hyggeligste cafe/restaurant B-hageriet som ligger 100 m fra Støberihallen. Menuen annonceres i god tid inden og kommer til at ligge prismæssigt omkring de 195 måske plus 50. Men læg allerede nu pladsreservation i kurven sammen med billetkøb. Der er kun 50 pladser. Menuen betales direkte hos B-hageriet på dagen. Reservationen koster kr. 25 og giver samtidig gode pladsreservationer til showet, så I roligt kan afslutte middagen

TEATERMENUEN er udsolgt til denne forestilling - der er stadig pladser til den sene forestilling, hvor der serveres teatermenu på B-hageriet i tidsrummet kl. 19-21. Forestillingen er 21.30 og der er musik og åben bar i Støberihallen fra kl. 20.45. Gå tilbage herfra og ind på det andet billetsalg til kl. 21.30 for at købe billet til show og bestille bord til menuen.

Denne forestilling er UDSOLGT. Gå til billetter for forestillingen kl. 21.30 for at få billetter. Der kan tilkøbes en menu hos B-hageriet som serveres i tidsrummet 19-21. Derefter er der musik og bar i Støberihallen til showstart
Luk

ComKean og Den Mandige Elg: Tæller/Tæller ik'

Fre. d. 17. maj 2019, kl. 15.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Luk

Elevatorfører + Farfars Tobak -Et Musikalsk Syret

Lør. d. 18. maj 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 159.50-200 kr) Køb/bestil billet
Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød
Der er absolut genvalg til de to danske syrerock bands Elevatorfører og Farfars Tobak der sidst gæstede Støberihallen, Hillerød i Oktober 2018. Koncerten var en mega succes med et publikum der svævede og rockede gennem et musikalsk univers for at nå berigede ud på den anden side. 18. Maj 2019 kommer de igen - begge en en ny plade i hælene.

ELEVATORFØRER

I 2019 fejrer det danske syrerockband Elevatorfører 10-årsjubilæum. Det gør de ved at tage på forårstour med deres femte album 'Jeg er kommet for at slå tiden ihjel'. På den nye plade har bandet udfordret sig selv mere end nogensinde før og skabt en række elegant orkestrerede numre, hvor den oprindelige inspiration fra syrerocken får endnu et ryk på skalaen mod det smukt atmosfæriske. Musikken har antaget en mørkere tone, samtidig med at det otte mand store band-kollektiv stadig holder fanen højt for den gode melodi og det flippede udtryk.

Elevatorførers særlige aftapning af psych-rocken balancerer veloplagt mellem den vilde jambaserede rockmusik fra 60'erne og 70'erne og de kvaliteter man forbinder med mere pop-orienterede sange. I denne syrede cocktail forener de sing along-kvaliteter med en mere frit flydende og skramlet sound.

Teksterne lever deres eget boblende liv i Elevatorfører og de synges på dansk. Udspændt mellem den messende hymne og det desperate opråb inviteres lytteren ind i en verden befolket af mærkværdige skæbner og mindeværdige stemninger.

Bandet har opbygget et gedigent ry som en utrolig medrivende live-oplevelse, hvor publikum i rigeligt mål får serveret ren spilleglæde, humor og begejstret energi. Her handler det om at gøre musikken levende og give plads til både at grine og blive rørt

Elevatorfører anno 2019 vil have dig med ind i deres helt eget trippede og medrivende univers - så kom indenfor!

FARFARS TOBAK

De unge københavnere er en komet i fuld fart med kollisionskurs mod de syre-rock-dansk-sprogs-lyrik-hungrende-musik-elskende publikum i denne egn af jordkloden.

Farfars Tobak er navnet på et psykedelisk rockorkester fra København, der ved hjælp af drømmende vibrationer og toner, skaber et udsyret og intenst univers, svøbt i rum-ekko-space-fuzz.

Med post-futuristiske effekt apparater og sindsmanipulerende lysshow skaber de en passage til en anden dimension. Men de viser dig kun døren, om du vil træde ind i denne fremmede verden, er op til dig selv.

Farfars Tobak blev dannet i december 2016, men har på trods af den korte tid sammen, formået at udgive et demobånd og spille en masse koncerter i København og omegn.

Med tekster om ungdomslivet i en digital verden, solskin, badehoteller og lysende stjerner, byder Farfars Tobak op til dans.

Farfars Tobak udkommer med det første album 15. december 2018.

Kvartetten Farfars Tobak består af Aske Kloth-Jørgensen på guitar og sang, Carl Askehave på guitar, Anton Fogt på bas og Oliver Paluch på trommer

Vil man gerne besøge Farfars Tobak yderligere kan man trykke på nedenstående links:

https://www.facebook.com/FarfarsTobak/

https://soundcloud.com/farfarstobak
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her