Book lokaler

HALLER & KLUBHUSE

Kontakt

Casper Due Fogt

Administrativ medarbejder

Tlf. 76 29 23 05

E-mail: cdf@horsens.dk

Hanne Skallebæk

Administrativ medarbejder

Tlf. 76 29 23 14

E-mail: haska@horsens.dk

Henrik Koch

Fritidskonsulent

Tlf. 76 29 23 18

E-mail: hkra@horsens.dk

 

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  • Filtrer
  • Søg

    Genre

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
1/9 2015
Bygholm Park
Bygholm Park, Schüttesvej 8 Erik Menveds Borg
8700 Horsens

GPS-info: Lat 55.8581, Lon 9.84759

I Bygholm Park findes resterne af Erik Menveds Borg på en høj kaldet Slangebjerg. Borgen blev opført i 1313 og blev brugt indtil 1617, hvorefter nedrivelsen af borgen blev påbegyndt.


Andet

Pileflet i Bygholm Park

Bygholm Park, kl. 10.

4. Aug kl. 10
Dato: Søn. d. 4. august 2019, kl. 10. Pris: Pris: 300 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Sundhedsteamets Oplysningsforbund Sted:

For voksne og børn fra ca. 12 år! Dato kan evt. blive ændret - ring og hør! Spændende udendørs kursus i pileflet i Bygholm Park i de smukke omgivelser på plænen foran Bygholm Park Hotel. Kurset er for både nybegyndere og øvede pileflettere.

At flette pil ude i naturen er en skøn oplevelse, hvor man kan fordybe sig i det gamle kurvemager-håndværk. Charlotte Ramsing er underviser og har flettet pil igennem mange år. Pilen, som vi fletter med, er høstet i vinter, og er tørret, hvorefter det igen er lagt i blød. Pilen er med bark og har smukke farver. Der kan flettespilestativer til haven og til krukker. Smukke, dekorative og praktiske. Du bestemmer selv størrelsen - og der er masser af muligheder for at kombinere fletteteknikker. Vi sætter pilen fast i græsset og fletter løs. Er du mere til kurve - kan du flette små kurve med eller uden hank, brødbakker, eller lanterne, havekugler og hjerter til dekoration med blomster eller lyskæder. Vi arbejder med enkle modeller og teknikker, som også store børn kan flette. Medbringen skarp havesaks, samt mad og drikke til dagen. Emnerne kosterca. 75 kr. pr. stk. og afregnes med underviseren. Komog kig, flet en fin ting, og hyg dig i Bygholm Park. Altså - man kan droppe ind. Hold 19829

Andet

Betonstøbning

Bygholm Park, kl. 10.

17. Aug kl. 10
Dato: Lør. d. 17. august 2019, kl. 10. Pris: Pris: 380 kr Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: Sundhedsteamets Oplysningsforbund Sted:

Beton-støbning! Kurset foregår i den gamle Smede-bygning (bygning 6702) på Bygholm - på den modsatte side af hotellet! Adressen er Schüttesvej 6, 8700 Horsens.

Der står skilte, så du kan finde vej - eller ring op på 23233711, så guider jeg dig frem.Det er en gammel "lade", hvor vi må muntre os med beton og vand og andet godt, så husk endelig gammelt tøj, som må blive beskidt! Alle er velkomne, både begyndere og jer, der har prøvet det før! Vi kanlave fuglebade, kugler, diamantform til husløg, opsats til lys/kager/snack, fugle/svampe/nisserm.m. i nylonstrømper, kugler viklet af stofstrimler/sisalgarn med beton, engle og krukker - ting der kan bruges i haven og boligen. Kun fantasien sætter grænser! Beton er et skønt materiale at arbejde med, da man kan lave rigtig mange forskellige ting i beton. Om du har støbt før eller er total nybegynder spiller ingen rolle - Ønsker du lidt inspiration og hyggeligt samvær med andre der synes beton er sjovt at dyppe fingrene i - Så har du muligheden på dette beton kursus. Gunhild Velling viser hvordan, og hvad man kan bruge til at støbe sine egne kreative betonting med. Der udsendes en besked med praktiske oplysninger før start. Du kan støbe alt fra stort til småt, runde, kantede, meget detaljerede ting, rustikke overfalder eller ting, hvor det er helt fint og glat. Næsten alt kan bruges som støbeforme: plastik flasker, blade fra naturen, nylonstrømper, plastikemballage fra køkkenet/morgenmadsprodukter, mælkekartoner, silikone og latexforme, tøj-bamser mm. De store blade fra rabarber, hosta o.lign. kan bruges til fade/fuglebade. Gå i genbrugsbutikken og find ting til forme - og kik på nettet for at få gode ideer!Vi fortæller dig om blandings forhold, materialer og forme, og viser dig, hvordan du støber forskellige kreative betonting. Materialer som anvendes på kurset er beton, sand, fliseklæb, metal, mosaik og andre effekter, snor m.v. Pris kr. 150,00 betales til instruktøren. Der sendes billeder og materialeliste rundt til alle deltagere med forslag til, hvilke forme og ting man kan medbringe, alt efter hvad man gerne vil støbe. Du kan finde masser af inspiration til støbning i beton på nettet. De støbte ting kan vi lade stå i lokalet, så betonnen kan hærde, og så henter vi dem efter nogle dage. Tidspunkt for afhentning aftales på kurset. Giv evt. besked, hvis der er noget bestemt du gerne vil lave,så vi kan være sikre på, at det er muligt. Hold 19819

ÅBNINGS OG TELEFONTIDER

Mandag - onsdag kl. 10.00 - 15.00

Torsdag kl. 10.00 - 17.00

Fredag kl. 10.00 - 13.00

Øvrige åbningstider

HORSENS KOMMUNE

Rådhustorvet 4

8700 Horsens

Tlf. 76 29 29 29

horsens.kommune@horsens.dk

CVR. 29 18 98 89