I samarbejde med www.kultunaut.dk
  • Filtrer
  • Søg

    Genre

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
23/5 2023
Casa V58
Vestergade 58
8000 Aarhus C
Tlf: 26 20 65 46
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1571, Lon 10.2002


The Thrill
Andet

The Thrill

Casa V58, kl. 16.

16. Jun kl. 16
Dato: Søndag den 16. juni 2024, kl. 16. Pris: Entré: Medlemsbillet 100 kr, Standard billet 150 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Aarhus Bluesforening Sted:

Bjørn "Blues" Langkilde (vokal) fra det hedengangne Danablues flankeres af Palle Hansen(trommer), John Vogt (bas) og Ture Reimer-Mattesen (guitar) og udgør tilsammen: The ThrillFynsk, Storwingende, Elektrisk!The Thrill - Danish, Swinging, Electric!

Denne søndag får vi besøg fra det fynske

The Thrill

The Thrill er et storswingende bluesband, der trækker en hale af rigtig gode koncertoplevelser på
både større og mindre scener bag sig. Fra Mojo Kbh, Dexter Odense, Tøjhuset Fredericia, Roskilde Beat til mindre festivaler og en masse brune værtshuse.
The Thrill består udelukkende af rutinerede
musikere der, efter årtier i bluesmusikken rampelys, alle har udpræget blåt blod i årerne.

Der spilles fortolkninger af traditionelle blues-klassikere blandet med egne kompositioner - og altid
med et gennemgående strejf af rygende varm Texas Blues. Med energi, overskud og indlevelse leverer bandet spilleglæde, et absolut højt niveau, god stil og et publikum i godt humør - hver gang!
The Thrill er album aktuelle med albummet "Past and Present"
Lyt til kort preview på deres album: https://www.youtube.com/watch?v=Jo1WT7mLzyY

Lyt til numrene Spotify: https://open.spotify.com/album/0t9pxXM3e59xijIOEmG8XB
Se live fra Dexter i Odense her: https://www.youtube.com/watch?v=UuYib-hfyrI

Se mere på www.thethrill.dk
Bjørn "Blues" Langkilde (vokal) fra det hedengangne Danablues flankeres af Palle Hansen
(trommer), John Vogt (bas) og Ture Reimer-Mattesen (guitar) og udgør tilsammen: The Thrill
Fynsk, Storwingende, Elektrisk!The Thrill - Danish, Swinging, Electric!

Samba da Gente - Live Concert - Summer Party
Andet

Samba da Gente - Live Concert - Summer Party

Casa V58, kl. 21.

21. Jun kl. 21
Dato: Fredag den 21. juni 2024, kl. 21. Pris: Entré: Standard 130 kr Køb/bestil billet
Sted:

Solen skinner altid når når Samba da Gente spiller - drømmene går til Copacabana, Ipanema. bølger af lækker musik.rytmen, dansen. ja, ja, ja! kom med på rejsen!! Døre åbner kl. 21.00.

Solen skinner altid når når Samba da Gente spiller - drømmene går til Copacabana, Ipanema... bølger af lækker musik....rytmen, dansen... ja, ja, ja! kom med på rejsen!!

Samba da Gente, der spiller original og autentisk brasiliansk musik, blev dannet i 2012 af Marcio dos Santos.
Siden da har de bl.a optrådt på Copenhagen Jazz Festival, Musik Loppen, Rust, Københavns Karneval, Operaen-Christiania, Bar Brasil i Stokholm, Brasse Vecka i Båstad - SE, Restaurant Moosehead - Malmø, Cassino Kosmopol og også tidligere spillet på CasaV58.
Samba da Gente spiller de bedste samba numre og MPB(música popular brasileira)i kan forestille jer, og er meget populære i det danske/brasilianske miljø i Danmark.

Gør jer klar til endnu en dejlig og festlig brasiliansk aften!!

Kenn Lending Bluesband
Andet

Kenn Lending Bluesband

Casa V58, kl. 20.

22. Jun kl. 20
Dato: Lørdag den 22. juni 2024, kl. 20. Pris: Entré: Medlemsbillet 100 kr, Standard billet 150 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Aarhus Bluesforening Sted:

På utallige opfordringer kommer der nu en koncert med Kenn Lending Bluesband.

En dansk succés historie i 40 år

Hvis man overhovedet kan tale om en skandinavisk "Bluesmand", må Kenn Lending være noget af det tætteste man kan komme på dette begreb. I det sydlige USA er en bluesmand en musiker, som lever med sin musik fuldt ud. En der kan begejstre og bevæge sit publikum ved en hver lejlighed, om det er til alvor eller fest, og som iøvrigt er blevet lært op af en ældre bluesmand i de "hemmeligheder" og traditioner, der kan føres direkte tilbage, til de slavegjorte afrikanere i de amerikanske sydstaters plantager. For at være vaskeægte, skal man dog også være født og opvokset i USA's sydstater, men det er også det eneste man ikke kan sige om Kenn Lending. Han er nemlig født og opvokset på stenbroen i København, hvor han startede sin musikalske kariere helt tilbage i tresserne.

Men at Kenn kan begejstre og bevæge sit publikum til hver en tid, har han til fulde bevist i 40 år med Kenn Lending Blues Band. Den traditionelle "oplæring" fik han igennem sit lange venskab og samarbejde med Blues sangeren og Barrelhouse pianisten Champion Jack Dupree, født 1909 i New Orleans. Fra 1978 og til Jack Dupree's død i 1992, spillede duoen over 1000 koncerter i 35 lande og stater i Europa, Afrika, Canada og USA. Deres nærmest symbiotiske sammenspil kan høres på mere end 20 pladeindspilninger, hvoraf CD'en "Forever And Ever", indspillet i New Orleans i 1991, modtog WC Handy Awards: Traditional Blues Album of the Year 1992.

At Kenn Lending Blues Band, der fejrer sit 40 års jubilæum i 2020, har haft et bredt publikum, udover de inkarnerede blues fans, skyldes nok Kenn Lending's holdning til blues, som mere end bare en stil. Kenn opfatter snarere blues som grundsubstansen i al sort amerikansk musik og Kenn Lending Blues Band favner derfor alle de sorte stilarter, fra den dybe Mississippi Blues til moderne funky og soul'ed Urban Blues. En aften med Kenn Lending Blues Band er som en musikalsk rejse igennem afroamerikansk musiktradition, hvor publikum både har mulighed for at dvæle ved bluesens dagligdags poesi og at danse til sveden springer, i et funky rytmisk univers, med rødder i Afrika

Emil de Waal og Gustaf Ljunggren feat Emil Otto & Århus Jazzklub All Stars
Andet

Emil de Waal og Gustaf Ljunggren feat Emil Otto & Århus Jazzklub All Stars

Casa V58, kl. 15.

14. Jul kl. 15
Dato: Søndag den 14. juli 2024, kl. 15. Pris: Entré: Voksen 120 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Århus Jazzklub Sted:

Denne unikke koncert er en del af Aarhus Jazz Festivals artist residency 2024, hvor musikerne Emil de Waal og Gustaf Ljunggren som gæstekunstnere på festivalen kan opleves i mange forskellige musikalske sammenhænge. Her med sangeren Emio Otto m. fl.

MARABOTO
Andet

MARABOTO

Casa V58, kl. 20.

17. Jul kl. 20
Dato: Onsdag den 17. juli 2024, kl. 20. Pris: Entré: Standard 100 kr Køb/bestil billet
Sted:

Maraboto er en musikalsk rejse, som afspejler især Mexico og dets diversitet gennem Julian Marabotos sange, men det er også historien om musikken, der er skrevet af en mexicaner, som har efterladt alt for at forfølge sin drøm i et andet land.

Loveless Blue Jazz Quintet
Andet

Loveless Blue Jazz Quintet

Casa V58, kl. 20.

18. Jul kl. 20
Dato: Torsdag den 18. juli 2024, kl. 20. Pris: Entré: Standard 150 kr Køb/bestil billet
Sted:

Jazz med et touch af blues, soul og gospel. Et stærkt hold bestående af nogle af landets mest markante profiler.

LOVELESS BLUE JAZZ QUINTET

I 2023 udkom debutalbummet af samme navn, og det var naturligvis en liveoptagelse fra det legendariske spillested i hjertet af Aarhus. Adressen er Vestergade 58, og der er ingen slinger i valsen...

En anmelder skrev:
"Musikken fremføres med charmerende selvfølgelighed af hele denne skives utroligt velspillende hold, der konstant spiller "tight" men med en behagelig afslappethed, der kun kan opleves hos garvede musikere, der kan deres kram og som forstår samspillets finurlige finesser. Der er alle mulige gode grunde til at lægge øre til dette glimrende ti skæringer lange album, så vel som man bør
unde sig selv den fornøjelse det er at opleve Loveless Blue Jazz Quintet på en scene. "
Citat: Musikjournalist Peter Widmer

Det bliver der heldigvis mulighed for, også i år under Aarhus Jazzfestival 2024, da gruppen vender tilbage og giver koncert.

Døre åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00

Jazz med et touch af blues, soul og gospel. Et stærkt hold bestående af nogle af landets mest markante profiler er gået sammen om en fælles passion. Modtagelsen af Aarhus-gruppen har været utrolig varm og overvældende fra såvel publikum som
anmeldere. Fx i forbindelse med Aarhus Jazz Festival, hvor skudsmålet efter koncerten lød:
"Det er en fantastisk blanding af nærværende og smukt serverede klassikere tilsat veloplagt eksplosivitet, når James Loveless går på scenen med sin forholdsvis nye Loveless Blue Jazz Quintet."(JazzLive)
Udover frontmand James Loveless - bl.a. kendt fra prisvindende Shades of Blue og optrædener med sønnen, Shaka Loveless - tæller bandet et storswingende hold bestående af Niels Mathiasen, sax, Kristian Fogh, piano, Jørgen Nielsen, bas og Jens Kristian Dam, trommer. Alle garvede musikere kendt fra band-
sammenhænge som Gnags, Grarup All Stars, Lars Lilholt, Mike Andersen, HP Lange, Frimer Band og Bourbon Street Jazz Band.
Netop den mangfoldige musikalske bagage giver en anderledes indgang, når gamle klassikere som 'God Bless the Child', 'Georgia On My Mind' og 'All of Me' med dynamisk nerve tages under kærlig behandling af Loveless Blue Jazz Quintet. Også spirituals som 'Wade in the water' og 'I shall not be moved' får ny saft og
kraft i bandets inciterende arrangementer på tværs af genrer.
Det vidtspændende musikalske fundament gør, at Loveless Blue Jazz Quintet appellerer til et meget bredt publikum og trækker fulde huse.

James Loveless: vokal
Niels Mathiasen: tenorsax
Kristian Fogh: piano
Jørgen Nielsen: kontrabas
Jens Kristian Dam: trommer

www.lovelessbluejazzquintet.dk
Facebook @bluejazzquintet

Lazos D' Cuba - Live Salsa Concert - Dj Alexi
Andet

Lazos D' Cuba - Live Salsa Concert - Dj Alexi

Casa V58, kl. 20.

20. Jul kl. 20
Dato: Lørdag den 20. juli 2024, kl. 20. Pris: Entré: Standard 140 kr Køb/bestil billet
Sted:

We invite you to dance Cuban salsa!! LAZOS D' CUBA consist of some of the most established musicians in Denmark. Doors open at 8 pm.

We invite you to dance Cuban salsa!!

LAZOS D' CUBA consist of some of the most established musicians in Denmark.

Animation with special guest, Camila Viancos.
Dj Alexi(Dom.Rep)playing all Night in between and after.

This sensational and talented band, formed by both Cuban and Danish musicians, released their debut album "Introducing Yeziel Lazo & Lazos D' Cuba" in April 2022.
The debut song of the album, "Te Pica," has garnered significant attention on digital streaming platforms like Spotify, with more than 1 million streams.
They perform original songs alongside a selection of well-known Latin classics and are always ready to create a connection or bond ("Lazo") with their audience.

Line up:
Yeziel Lazo: Band leader and vocalist
Eliel Lazo: Congas, bongos and vocals
Theo Benjamin Hjorth: Piano
Yasser Morejón Pino: Bass
Jakob Johansen: Trombone
Yannik "Vikingo" Hartig: Timbales
Special Guest - Camila Viancos: Salsa animation/ Vocals

Tarantino Twist Show
Andet

Tarantino Twist Show

Casa V58, kl. 20.

29. Aug kl. 20
Dato: Torsdag den 29. august 2024, kl. 20. Pris: Entré: Standard inkl. garderobe 295 kr Køb/bestil billet
Arrangør: The Tarantino Twist Show Sted:

Endelig kan du opleve eller genopleve det vilde og vovede Tarantino Twist Show i Aarhus!

Endelig kan du opleve eller genopleve det vilde og vovede Tarantino Twist Show under Aarhus Festuge og på byens mest legendariske spillested i Vestergade 58!

The Tarantino Twist Show inviterer indenfor til en interaktiv teaterkoncert med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer, der gør det svært at sidde stille.

Du behøver heldigvis ikke at holde dig tilbage, for der er både dansekonkurrence med præmier til de bedste dansere og de bedst udklædte! Så kom udklædt som jeres yndlings-Tarantinokarakterer og puds danseskoene, for det bliver en vild fest!

De Vilde Kaniner - Live I Festugen
Andet

De Vilde Kaniner - Live I Festugen

Casa V58, kl. 21.

30. Aug kl. 21
Dato: Fredag den 30. august 2024, kl. 21. Pris: Entré: Standard - unummereret 140 kr Køb/bestil billet
Sted:

"De vilde kaniner" inviterer alle musikelskere til at deltage i denne musikalske rejse, hvor Gnags' sange får nyt liv og fortsætter med at være den uundgåelige del af den danske kulturarv.

De vilde kaniner: En hyldest til Gnags' musikalske arv.

"GNAGS" vender tilbage til V58!, og op af hatten trækker vi også Dj Swing King med 80'er hits til ud på natten!

Når tonerne fra "Lav sol over Aarhus", "Kærester", "Safari", "Vilde kaniner" og mange flere klinger ud, er det svært ikke at blive grebet af nostalgi. Gnags har, gennem årtier, præget den danske musikscene med en række uforglemmelige klassikere, der har været soundtracket til mange danskeres liv.

Det er denne rige musikarv, som "De vilde kaniner" ønsker at fejre og bringe videre til nye og gamle generationer. Bandet er ikke blot en hyldest til et af Danmarks mest anerkendte rockbands.
Det er et levende bevis på, at Gnags' musik er tidløs, og at den fortjener at blive sunget, spillet og fejret igen og igen.

"Vi elsker ikke kun Gnags' musik; vi føler en dyb forpligtelse til at give den videre, således at flere kan mærke den unikke energi og glæde, som Gnags' sange indeholder," udtaler Kasper Kragh,
frontmand i De vilde kaniner. Kasper er ikke kun en dygtig sanger, men ogsåen performer med erfaring fra Danmarks største musicalscener. Hans passion for musikken og evnen til at engagere publikum sikrer, at hver koncert med "De vilde kaniner" er en uforglemmelig oplevelse.

Bag dette ambitiøse projekt er syv dedikerede, kompetente og erfarne musikere. Alle deler en fælles passion for Gnags' musik, og forstår vigtigheden af at levere hver sang med den autenticitet
og kvalitet, som fans forventer og fortjener.

"De vilde kaniner" inviterer alle musikelskere til at deltage i denne musikalske rejse, hvor Gnags'sange får nyt liv og fortsætter med at være den uundgåelige del af den danske kulturarv.

Sang: Kasper Kragh
Kor: Trine Lüders
Guitar: Jesper Mandrup
Keyboard: Kim Maarup
Bas: Jan Nissen Petersen
Trommer: Andreas Friis
Sax: Mads Pinholt

Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo
Andet

Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo

Casa V58, kl. 20.

5. Sep kl. 20
Dato: Torsdag den 5. september 2024, kl. 20. Pris: Entré: Standard billet 150 kr, medlemsbillet 100 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Aarhus Bluesforening Sted:

Kom og vær med til at starte Bluesforeningens efterårs sæson, når vi får besøg af Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard.

Alle, der interesserer sig for blues, kender Thorbjørn Risager & The Black Tornado, som i efterhånden 15 år har underholdt blues-elskere verden over med deres koncerter og udgivelser. Færre ved, at Thorbjørn Risager og Tornado-pianomand Emil Balsgaard har en historie sammen, der går væsentligt længere tilbage i tiden. Det er nemlig ca. 27 år siden, at deres makkerskab begyndte i New Orleans blues 'n' funk bandet Rad Gumbo. Thorbjørn og Emil har brugt coronanedlukningen til at indspille deres tredje duo-album, som har fået titlen 'Taking The Good With The Bad'. Albummet viser, at deres kærlighed til den særlige New Orleans blues 'n' funk stil stadig er intakt med pulveriserende boogie blues, strejf af caribiske rytmer, syrede delta-grooves og low down dirty funk. Det er Tornado-bassist Søren Bøjgaard, der har indspillet og co-produceret albummet, og der er også gæsteoptrædener af Joachim Svensmark og Martin Seidelin

Funky fredag i Festugen
Andet

Funky fredag i Festugen

Casa V58, kl. 20.30.

6. Sep kl. 20.30
Dato: Fredag den 6. september 2024, kl. 20.30. Pris: Entré: SheFunk koncert 175 kr Køb/bestil billet
Arrangør: SheFunk Sted:

Det er blevet en tradition, at SheFunk spiller koncert i Festugen. Det sker fredag 6. september på det legendariske spillested CasaV58.

SheFunk spiller funkmusik som i deres optik er musikken, der sætter gang i hofter og dansesko.

Repertoiret er inspireret af de store helte - helt tight og med nerve og energi.

She Funk har spillet udsolgte koncert i Aarhus og København og flere koncerter på kulturhuse og til private arrangementer for et veloplagt publikum.

SheFunk er Danmarks eneste store Female Funk band - måske Europa's eneste!

Til koncerter præsenterer bandet sange af store navne som Earth Wind & Fire, James Brown, Chaka Khan, Pointer Sisters, Stevie Wonder, Prince Sister Slegde og mange flere.

Så fra alle os til alle jer - må funken være med jer!

Links
Spotify
Facebook
Instagram
shefunk.dk

CasaV58 8. marts 2024:
- Tusind tak for en super koncert. En skøn stemning, og fed funk
- ah men I er jo stærkt vanedannende::))) ooog fantastisk lyd på CasaV58 må man sige!!!
- I er for vilde. Jeg havde en fest. TAK! Og I fortjener en større scene, det kunne være SÅ fedt at se jer til Malling Bjerg festival en gang.

Trommen Lørdag d. 24 Sep. 2022:
"Publikum kunne umuligt sidde stille, og de første var allerede ude på dansegulvet under det første nummer. Bandets entusiasme smittede hurtigt af blandt publikum, og det gav god energi og festlig stemning i hele salen. SheFunk præsenterede funk musik fra store kendte bands til fulde. De tre blæseinstrumenter tilførte funk musikken lidt ekstra krydderi, så musikken i særdeleshed rigtig svingede."


Turbinen 8.okt 2022:
"Virkelig god koncert, meget professionelt. Man kan ikke lade være med at blive grebet af musikken og danse med!"

Bartoft Station, København okt. 2021:
"Det var en kanon oplevelse. Det var sgu en ren fest fra første til sidste nummer". "Taaaaak for den FEDESTE
og svedigste aften i går... vi kommer genre igen og danser og fester... Vi er VILDE med jer...."

SO90S Live & Dj Vengaboy
Andet

SO90S Live & Dj Vengaboy

Casa V58, kl. 21.

25. Okt kl. 21
Dato: Fredag den 25. oktober 2024, kl. 21. Pris: Entré: Standard - unummereret 140 kr Køb/bestil billet
Sted:

Danmarks absolut bedste 90'er cover band+ after party med 90'er hits leveret af dj vengaboy.

Der er dømt fest når Danmarks bedste 90'er
band fyrerop under dansegulvet med de største hits fra et gyldent årti! Glæd dig til "Mr. Vain", "Macarena", "Backstreet's Back",
"No Limit","Sandstorm" og mange flere - Alt sammen leveret med
uhørt energi, power og vildskab!

Siden 2010 har SO90s turneret Danmark rundt med deres sprængfarlige show! Med over 200 koncerter på samvittigheden på prominente steder såsom Ringsted -, Vig- og Samsø Festival, Radio ABC Beachparty samt Train og mange flere, har bandet gang på gang, leveret en uforglemmelig fest, som kortvarigt har efterladt publikum et sted i 90'erne!

Så! Find dit bedste 90'er outfit frem fra skabet, tag dine venner i hånden og tryk den af sammen med et af Danmarks absolut bedste party bands til en uforglemmelig aften!

Viser 1-12 ud af 13 resultater 1 2