I samarbejde med www.kultunaut.dk
  • Filtrer
  • Søg

    Genre

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
6/3 2024
Scandic Opus Horsens
Egebjergvej 1
8700 Horsens
Tlf: +45 76 25 72 00
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.88, Lon 9.84311

132 værelser, kongressal op til 450 personer, 1 VIP-Mødelokale, 7 Mødelokaler, 11 Grupperum, Restaurant, Selskabslokaler. TEGNET AF KIM UTZON ARKITEKTER


Peter ingemann - størst
Andet

Peter ingemann - størst

Scandic Opus Horsens, kl. 19.

13. Jun kl. 19
Dato: Torsdag den 13. juni 2024, kl. 19. Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted:

Jeg bor i en lille by - i et lille land, her er vi vant til, at småt - det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer imponerer os.

Alt det der er størst..." Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til Størst - TV2's populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann de mange seere af serien vidt omkring i hele verden til de største mest fascinerende steder ting... Selve programserien Størst gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde. I foredraget Størst tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele Størst-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af Størst ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet med i de endelige programmer.

Overnatning bookes på telefon 76257200

Læs mere

HER