Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
25/2 2011
Ishøj Byhave
Ishøj Bycenter
2635 Ishøj

GPS-info: Lat 55.6153, Lon 12.3536

Viser 2 events fra/efter 20. jun. 2018

7 Jul Andet/Ukendt

Sommerkoncert i Ishøj Byhave

Lør. d. 7. juli 2018, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Byhave,
Ishøj Bycenter, Ishøj
Danmarks John er en ægte dansk hyldest til den folkekære John Mogensen. Bandet leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner.

Frontfiguren der har en slående lighed med John Mogensen, krydrer sammen med bandet deres optræden med lune og hyggelige anekdoter, så publikum føler sig ført tilbage til 70'erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid.

Det musikalske lydbillede bliver nøje genskabt og der opstår en magi som ikke er til at tage fejl af når bandet Danmarks John træder op.

Bandet Danmarks John er et kopiband i særklasse og en helt unik koncertoplevelse.
Vis kort
11 Aug Andet/Ukendt

Sommerkoncert i Ishøj Byhave/Byhavefestival

Lør. d. 11. august 2018, kl. 14.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Byhave,
Ishøj Bycenter, Ishøj
Byhavefestival, der starter med en koncert med Sveistrup. 2 år efter lanceringen af debut-albummet "All In/All Out" har bandet SVEISTRUP opnået et stærkt varigt aftryk i den danske musikcement og kan ikke længere overses. Efter et utal af succesfulde koncerter overalt i landet, bl.a. på SMUKFEST og JELLING MUSIKFESTIVAL i 2017, har nyheden spredt sig som ringe i vandet og gjort at publikums antal er vokset støt.
Musikken, der er skrevet og komponeret af bandet selv, har rødder i soul- og funk-verdenen og spilles med en nerve, der smitter:

"SVEISTRUPs kærlighed til soul/funk skinner igennem og rammer de bagerste rækker blandt publikum. Det velspillende band spiller med en intensitet og power, der hiver alle med til fest."

Og forsangerens vokal .....

"Jeg tror ikke, der er én eneste mandlig fynsk sanger, der kan dét, Jakob Sveistrup kan med sin stemme. Han kan synge højt, lavt, dybt, varieret, sørgmodigt, sexet, soulet, poppet og rocket med den største selvfølgelighed. Hans vokalteknik er uovertruffen."

I Maj måned i år udkommer bandets andet album "In Your Face" og albummet er af branchefolk spået til at blive endnu bedre end det allerede flotte debutalbum.

Kort sagt er der lagt op til en stor musikalsk oplevelse, når SVEISTRUP gæster Byhaven i Ishøj d.11. august i år.

SVEISTRUP:
Keyboards: Lars Rahbek Andresen
Guitar: Dennis Flacheberg
Bas: Casper Bak Poulsen
Trommer: Johannes Gissel
Kor: Anna Hansen og Nanamarie Venca Reimar
Saxofon: Anders Bast
Trompet: Michael Mølhede
Trombone: Mikkel Aagaard
Leadvokal: Jakob Sveistrup

Efter koncerten står Kultur- og Fritidsudvalget, Medborger og Demokratiforum samt Ishøj Ungeråd for et program med spændende aktiviteter og boder (se mere om dette senere på www.ishoj.dk)
Vis kort