Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
29/6 2017
Ishøj Kultur Café
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Tlf: 4354 5511

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6129, Lon 12.3563

Ishøj Kultur Café er kommunens nye kulturhus i Ishøj By Center (tidl. Ishøj Centersal)

Viser 54 events fra/efter 26. sep. 2017

27 Sep Andet/Ukendt

Niklas Schneidermann Trio - (50/50 Hemmelig Koncert)

Ons. d. 27. september 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 55 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
I dag skal vi et hemmeligt sted sammen med Niklas Schneidermann, kendt som guitarist på Magtens Korridorer. Vi har fundet en speciel "location", så vi sikrer dig en enestående aften! For at kunne komme ind skal du kunne bukke dig under 70 cm Derfor anbefaler vi ikke denne koncert for publikum med gangbesvær.

Se om vores sidste hemmelig koncert her https://youtu.be/7Wxr2GKyPQc og læs mere om konceptet længere nede.

Niklas siger: "Sidst i september tager jeg rundt med halvakustisk trio. Det bliver alternative versioner af mine (og måske andres) pop/rockperler med tilhørende historier fra livet på landevejene plus moms. Tror, man kalder det "storytelling" nu - og jeg kan i øvrigt slet ikke lade være med at snakke, når jeg står der. Eller sidder... ;-) Lidt anderledes, lidt mindre larmende og lidt billigere."

50/50-dogmet er meget simpelt: Der er 50 pladser, og en billet koster 50 kroner. Faktisk er der ikke en fysisk scene, som er hævet op over publikum, og heller ikke stole, der står i snorlige række. Derimod sidder kunstneren i øjenhøjde med publikum, som kan sidde og hygge sig ved caféborde og bare nyde musikken. Det skal være uformelt og nærværende," siger kulturhusleder Jorge Rivera. "Musikken skal være akustisk og tæt på publikum, og der kommer til være tre til fem meter mellem publikum og kunstneren, så det bliver en meget intim oplevelse for både publikum og for kunstneren. Det vil skabe nogle unikke koncertoplevelser"

Mødested: Ishøj Kultur Café
Vis kort
29 Sep Skuespil

Stand-Up Revyen 2017

Fre. d. 29. september 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 250 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Medvirkende: Flemming Jensen, Omar Marzouk, Sebastian Dorset. og Michael Schøt. Instruktion: Lars Knutzon. Stand-up og revy har længe været to skarpt adskilte verdener - underligt nok, for de vil jo det samme Begge dele består af blandede bolsjer - samfundssatire og fis og ballade hulter til bulter.
Disse fire herrer - The League of Extraordinary Gentlemen - forsøger nu at finde styrken i begge de to former og forene dem i en nyskabelse med et helt nyt udtryk.
Blandingen af revy og Stand-up fungerer faktisk!
Og det ligner ikke noget som helst andet.
Jensen, Marzouk, Dorset og Schøt er bestemt ikke de bedste dansere og sangere, hvilket gør musik-numrene ekstremt sjove, på den charmerende, men kiksede måde. Til gengæld er dialogerne og monologerne helt i top, så man ikke kan andet end elske de fire dejlige fyre
Vis kort
5 Okt Skuespil

Eksperterne

Tor. d. 5. oktober 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 50 - 125 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Spansk Nycirkus - Eneste show på Sjælland. Fire kvindelige akrobater i en forestilling om kønsbalancer og inklusion og en kritik af det elitestyrede samfund De modtager ordrer fra en computer og efterkommer ordrerne, indtil de ikke kan udstå det længere. De beslutter sig for at bryde med konventionerne og forenes og bekæmpe computeren med dét, de er bedst til: Kunst i bevægelse, akrobatik og cirkus
Vis kort
6 Okt Andet/Ukendt

Anne Linnet m. band

Fre. d. 6. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 295 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Anne Linnet kommer til Ishøj! Det er dansk, når det er bedst Anne Linnets sange rammer altid noget i dig, hun rammer kærligheden fra dens spæde start til dens højeste tinde og hele vejen ned i kulkælderen, hun rammer barnet i dig selv eller i dit liv, hun hylder din skønhed og dit selvværd.
Anne Linnet har et kæmpe repertoire i bagagen, og vi glæder os til at præsentere et flot udpluk af hendes mange hits
Vis kort
7 Okt Skuespil

Pelzz

Lør. d. 7. oktober 2017, kl. 11.
Pris: (Entré: 25 - 50 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Der ligger en stor pelsklump på gulvet, den vil man gerne ae. Blød! Den har ingen øjne. Er det et dyr ? Og der er en dame i pels. Hun går tur med en pelsepølse. Men nu er den væk. Vi leder efter den En forestilling for de allermindste i et stemningsfyldt sanseunivers.

Aldersgruppe: 0 - 3 år
Vis kort
10 Okt Revy/kabaret

Jægerne

Tir. d. 10. oktober 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 50 - 125 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Jægerne. I den kolde morgenrøde sidder tre ualmindelig, almindelige mænd. De er skarpladte - De er Jægerne! Ernst, Joseph og Makmut er klar i toppen af jagtstigen, i dag kommer bukkene - i dag må de da for helvede komme de skide bukke! I stenalderen var jægeren et agtpågivende væsen, der var ét med den natur han levede af. Ernst, Joseph og Makmut er ikke rigtig ét med noget, men de drømmer om at finde fred og genskabe mandens ur-forbindelse med naturen. Men hvad sker der, når man sidder og venter på lykken og stirrer ud i mørket fra hver sin beskidte navle... Når man går på jagt efter sit personlige totemdyr og udfordrer sin indre viking... Når sulten begynder at gnave og der ikke er er det fjerneste at nedlægge...?

JÆGERNE er en skarpladt og skydegal satirekomedie om manden og hans famlen efter identitet. Hans plads i samfundet sættes på spidsen i denne komiske og absurde historie, om frihedslængsel, ansvarsfralæggelse og en desperate søgen efter meningen med det hele.

Teater O blæser i jagthornet og skyder løs på alt, i denne lattervækkende, absurde og befriende manddomsrejse - en gennemslagtning og bekræftning af kønsroller, normer og samtiden
Vis kort
11 Okt Andet/Ukendt

Stonebird (50/50 koncert)

Ons. d. 11. oktober 2017, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 55 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Med en tydelig kærlighed til 70'er rock har dette band turneret i Danmark og sidste sæson var de på vores store scene som opvarmning til Electric Guitars Nu kommer de til vores 50/50 scene for at vise, at de også kan levere deres musik i akustisk udgave, hvor sangskrivning og vokalmelodier træder mere i karakter.

Denne aften vil du kunne opleve Stonebirds eneste akustiske koncert i efterårssæsonen.

Der er 50 pladser, og en billet koster 50 kroner. Faktisk er der ikke en fysisk scene, som er hævet op over publikum, og heller ikke stole, der står i snorlige række. Derimod sidder kunstneren i øjenhøjde med publikum, som kan sidde og hygge sig ved caféborde og bare nyde musikken. Det skal være uformelt og nærværende," siger kulturhusleder Jorge Rivera. "Musikken skal være akustisk og tæt på publikum, og der kommer til være tre til fem meter mellem publikum og kunstneren, så det bliver en meget intim oplevelse for både publikum og for kunstneren. Det vil skabe nogle unikke koncertoplevelser"
Vis kort

Freddy and the Phantoms

Fre. d. 13. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 125 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Bluesrockerne i FREDDY AND THE PHANTOMS har i 2016 fortsat deres intense liveaktivitet og udbygget deres imponerende renommé, med turneer i Tyskland og Danmark og har bl.a. fyldt det legendariske spillested Lehmitz på Reeperbahn i Hamburg, og har i Efteråret 16' spillet på Bremen og Lille Vega.
I foråret 2017 er gruppen aktuelle med nyt et studiealbum "Decline of The West", som bandet glæder sig til at lufte på landevejensammen med et varieret repertoire fra snart fire albums. Med en enorm live-erfaring fra kæmpe turneer og support shows for acts som The Eagles, Blackberry Smoke, Twisted Sister og Rick Springfield, er bandet uden tvivl en landets mest velspillende blues-rock kvartetter!

* * * * *

"De spiller med kærlighed og ærlighed for stilarten, og en vis Eric Clapton ville have stået og trippet for være med på scenen"
Gaffa 2016
Vis kort

Gráinne Duffy + support af C.S. Nielsen

Lør. d. 14. oktober 2017, kl. 20.
Pris: (Entré: 125 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Gráinne Duffy er en irsk singer-songwriter og guitarist fra Irland. All Access Magazine be-skrev hendes musik som et "kraftcenter for sjæl og inspiration blandet med begær og lidenskab" Gráinne Duffy har åbnet for mange store navne, herunder Robben Ford, Dino Baptiste, Shawn Jones og The Yardbirds. Hendes numre har også været på mange af BBC Radio Ulsters afspilningslister. Gráinne Duffy er også blevet bedt om at indspille Oleta Adams Get Here if you Can for BBC i George Martin berømte Air Studios i London.

På grund af Gráinne Duffys hæse stemme er hendes lyd blevet sammenlignet med Bonnie Raitt, som hun også angiver som en inspirationskilde. Andre påvirkninger omfatter Linda Rondstat, Keith Richards, Fleetwood Mac, Peter Green og Bob Dylan.

Vi glæder os til at præsentere denne spændende kunstner for vores publikum, som vi er overbeviste om vil tage rigtig godt imod dette friske pust på koncertprogrammet dette efterår.

CS Nielsen er sangskriver, sanger og guitarist. Igennem en omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland og med to kritikerroste og prisnominerede pladeudgivelser (Man of the Fall (2012) og Against the Dying of the Light (2007)) har han etableret sig som en markant dansk ambassadør for Americana/roots/country/folk-musikken - samt som en historiefortæller med stor poetisk og musikalsk tæft.
CS Nielsen er født på Samsø i 1977 og har igennem sit liv og musikalske virke været tiltrukket af tilværelsens og kulturens store og små fortællinger, gåder og paradokser. Dette kommer til udtryk i et engelsksproget tekstunivers, som med patos og humor forener mytologien med det dybt personlige - sangene beskæftiger sig med længsel og savn, ansvar og afmagt, tro, håb og kærlighed, tvivl, døden, livets landevej og andre eksistentielle temaer. Musikken er enkel og melodiøs.
Inspirationen fra de gamle amerikanske folkemusiktraditioner resonerer i CS Nielsen og hans sange.
CS Nielsens tredje album Jericho Road er udkommet på Songcrafter Music i oktober 2016
Vis kort
21 Okt Musical

Villads fra Valby

Lør. d. 21. oktober 2017, kl. 13 & 16.
Pris: (Entré: abonnement: 65 kr, børn/unge: 55 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, gruppe, voksne : 85 kr, løssalg: 125 kr) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Musikteater for børn og voksne. Aldersgruppe: Fra 5 år. Varighed: 70 min uden pause Forestillingen "Villads fra Valby" viser hverdagens leg gennem børneøjne og ligeså uskyldig den er for børn - ligeså tåkrummende er den for voksne.
"Villads fra Valby" har noget af grine af - både for børn og voksne - for den handler om børns hverdag som den ser ud idag med børnehave og skolestart, madpakker og mobiltelefoner.
Oplevelser, som børnene blandt publikum selv oplever i deres hverdag og som de kan spejle sig selv i. I forestillingen kommer vi igennem et helt skoleår - Villads' første år i skole, og derfor egner forestillingen sig til de børn der snart skal i skole samt elever i 0.-3- klasse i indskolingen og deres forældre og bedsteforældre.
Efter Anne Sofie Hammers børnebøger

Medvirkende: Allan Helge Jensen, Jeff Schjerlund, Marianne Gonnow Bøgelund, Josephine Nørring, Gunvor Reynberg

Instruktør: Louise Schouw
Koreograf: Toniah Pedersen
Scenograf: Kirsten Victoria Lind
Vis kort