Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
29/6 2017
Ishøj Kultur Café
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Tlf: 4354 5511

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6129, Lon 12.3563

Ishøj Kultur Café er kommunens nye kulturhus i Ishøj By Center (tidl. Ishøj Centersal)

Viser 77 events fra/efter 20. sep. 2018

20 Sep Billedkunst

Den turkise eng

Lør. d. 1. til tor. d. 27. september 2018, kl. 10-20.
Pris: (Fri entré)
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Kirsten Winther fra Solrød udstiller sine malerier i perioden 1. 27. september. Hun inspireres af udlandsrejser, landskaber og sindsstemninger. Udstillingen er åben på hverdage mellem kl. 10 og 20 og i weekender kl. 14-20. I forbindelse med en behandling for brystkræft fik Kirsten stillet et spørgsmål fra en terapeut om, hvad der gør hende glad. Hun mærkede godt efter, og svaret blev: "At male". At sætte tanker og indtryk på lærred var meget vigtigt. I de yngre år blev de kunstneriske udfoldelser begrænset af job, familie, hus osv. Men sygdomsforløbet fik Kirsten i gang med at male igen, og det har medført stor glæde og fornøjelse i de seneste 25 år
Vis kort
21 Sep Andet/Ukendt

Sing Sing Sing

Fre. d. 21. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 235,00 dkk - 255,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Danmarks mest utænkelige bandkonstellation. en rocksanger-radiovært, en tdl. GP-vinder, en rutineret guitarist/producer, en emigreret 'Hit med sangen'- tv-kendis en kommende pop-pensionist beviser nu på 6. år sin levedygtighed. Bandet svæver, som humlebien, i skøn uvidenhed om, at projektet er nærmest naturstridigt faktisk ikke burde kunne lette fra jorden. Dét har Sing Sing Sing gennem årene klart modbevist, for flyve - det kan ensemblet i høj grad.

Sing Sing Sing er: Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer SørenJacobsen.

Du har sikkert hørt sangene fra In This Together, det andet seneste album fra Sing Sing Sing, for på både radiostationer landet over på landets spillesteder har de nye sange vist sig at holde mere end vand. Første single fra albummet: Come Back Home var en radiodarling nærmest et fænomen på de sociale medier endte oven i købet som en del af den musikalske baggrund i tvudsendelsen: "Landmand søger kærlighed".
Med alle medlemmers aktive medvirken i sangskrivningen, er variation i repertoirets klang udtryk sikret - både på albums ved koncerterne.
Sing Sing Sings sange er inspireret af såvel folk, countryrock, singer/songwriter-genren, som flowerpower straight pop er nærmest tidløse i deres melodiøsitet. Selv de nyeste sange sætter sig umærkeligt fast hos publikum. Sing Sing Sing har bevist, at den gode melodi altid holder, med fire forsangere, som konstant slås om pladsen i front af lydbilledet, er der selvfølgelig dømt leadvokal kor for alle pengene.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
22 Sep Andet/Ukendt

Hush - Acoustic tour

Lør. d. 22. september 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 205,00 dkk - 225,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
HUSH - Acoustic Tour Efter en stor, udsolgt bandtour i foråret, tager hele Danmarks HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet kommer helt tæt på publikum. At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne hos deres trofaste publikum, det blev ikke mindst cementeret i foråret, hvor bandet spillede en udsolgt succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album "SAND". Koncertanmelderne skrev: ***** "Ren magi"Gaffa
***** "Hush flyver højere end nogensinde"Fyens Stiftstidende
**** "Decideret smertestillende" Aarhus Stiftstidende
***** "Dorthe Gerlach er et fund på en scene" Randers Amtsavis

Nu er HUSH igen klar til at indtage landets scener, men denne gang med et akustisk intimt setup, der lader publikum komme helt tæt på den populære duo Dorthe Gerlachs smukke stemme.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet "A Lifetime", de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

Deres dugfriske album "SAND", der blev udgivet i begyndelsen af 2018, er af Gaffa blevet kaldt et "uomtvisteligt nødvendigt album", Ekstra Bladet skrev bl.a: "Stilfærdigt glødende sange som 'Letting Go of a Dream', 'Friends Forever'og titelnummeret cementerer Hushs sikre greb om genren, 'Sand' er et troværdigt indbydende bud på meningsfuld popmusik for voksne

Hush er tilbage i topform."Det er, blandt andet, sange fra "SAND" publikum får muligheden for at opleve mere organisk på den kommende akustiske tour. Tjek datoerne her glæd dig!

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
26 Sep Andet/Ukendt

Senior Café: Peter Vesth

Ons. d. 26. september 2018, kl. 14.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Se mere på www.kulturcafe.dk.
Vis kort
29 Sep Skuespil

Luk Op: Girafklubben

Lør. d. 29. september 2018, kl. 10 & 11.
Pris: (Entré: 30,00 dkk - 35,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Luk Op. 29. september kl. 10 11. 1-3 år. En inddragende sanselig teateroplevelse for de helt små. Små bjerge af blå røde, stribede prikkede, store små kufferter - en hel masse overraskelser, der kun venter på at blive vist frem. I forestillingen tages de små med ind i hver kufferts lille verden - i én kuffert bor de tre bamser, der har så svært ved at sove. I en anden bor dukken, der elsker at være med til te-selskab. I et trygt roligt tempo, hvor der er plads til at alle små får mulighed for at give deres besyv med, skabes en lille oase fuld af historier.
OBS: Max. 12 børn deres voksne pr. forestilling.
Teater Refleksion

35 kr. Voksne ifølge med Girafmedlemmer (max. to pr. barn)
25 kr. Børn unge
50 kr. Øvrige
125 kr. Løssalg

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
30 Sep Jazz

Baby Jools & The Jazzaholics (UK)

Søn. d. 30. september 2018, kl. 13.
Pris: (Entré: Entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Jools har stået i spidsen for Englands mest populære jazzband siden 2012. Det blev hurtigt det mest dynamiske og efterspurgte band i England. De har spillet over det meste af Europa på klubber, festivaler og private selskaber. Bandets medlemmer er nogle af de bedste traditionelle jazz musikere med mange års erfaring og passion for jazzen. Alderen imellem dem spænder fra 28 til 73 år
Vis kort
3 Okt Andet/Ukendt

Halfdanskerne

Ons. d. 3. oktober 2018, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 90,00 dkk - 110,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
10 år med visefortolkning i topklasse. Siden Mads Westfall, Lars Grand Rasmus Vennevold i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen Benny Andersen, er det kun gået en vej - fremad. År efter år er det blevet til flere flere udsolgte koncerter i hele landet, det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når HALFDANSKERNE er på plakaten.

Trioen har nemlig alt hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen akkompagnerer de personlige vellydende vokale fortolkninger.

HALFDANSKERNE har i 2018 10 års jubilæum med det samarbejde, som blandt meget andet har ført til 4 CD-udgivelser, flere optrædener i TV radio, en for et viseorkester noget usædvanlig 1. plads på DR?s Dansktop, først fremmest gjort dem til et af landets mest eftertragtede koncertnavne. Se mere om Halfdanskerne på facebook, Youtube andre sociale medier, få en forrygende aften med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen masser af humor

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
5 Okt Andet/Ukendt

Nive & The Deer Children

Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré: 90,00 dkk - 110,00 dkk) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Grønlandsk indie / folk. Nive Nielsen (Grønland) udgav i 2012 sit debutalbum 'Nive Sings!'. Albummet er produceret af engelske John Parish, der bl.a. er kendt fra sit mangeårige samarbejde med PJ Harvey. Samme år modtog Nive Nielsen så Kronprinsparrets Stjernedryspris

I sin motiveringstale sagde H.K.H. Kronprinsen: "Nive Nielsen er en ung fremadstormende grønlandsk sangerinde/sangskriver, som med stor selvfølgelighed har turneret de sidste par år i udlandet, især i USA Canada. Nive Nielsen blander sin etniske baggrund stolthed med en nutidig verdenslyd. Som den moderne grønlænder hun er, ser hun hele verden som sin scene. Om hun turnerer i det nordgrønlandske i et rigt samarbejde med lokale musikere deres tradition, eller står på den mest hippe scene i Los Angeles, gør ingen forskel. Nive Nielsen repræsenterer et rigtig godt bud på en ny grønlandsk identitet: Styrke åbenhed. Vi håber, at stjernedrysprisen vil inspirere Nive Nielsen til nye musikalske landevindinger. Tillykke!"

Den 1. februar 2016 udkom Nives 2. album 'Feet first' så. Albummet er optaget i perioden fra 2012 til 2015 både i Grønland, Belgien, England i fem forskellige starter i USA! Nive Nielsen fortæller, at hun følte, at det var af meget stor betydning for hende at rejse for at lave 'Feet first'. "Jeg følte, at hvis jeg konstant ændrede mine omgivelser ikke blev hængende ét sted, så blev jeg så konstant udfordret til at forandre min opfattelse af tingene ikke blive hængende ved bare én idé. Jeg ønskede bare, at disse sange skulle vokse sammen med mig på mine rejser", fortæller Nive, om musikken der har udviklet sig siden debuten, til sin helt egen udgave af grønlandsk indie americana folk

Nu satses der på, at det danske publikum skal lære Nive hendes band at kende. Instrumenteringen på live koncerterne er ukulele-guitar, sav, trommer, keys, bas, akk guitar, horn, evt. cello, melodika klokkespil -

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
6 Okt Rock/Pop

Ann-Mette Elten (Duo)

Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
ANN-METTE ELTEN. en akustisk aften. Der er lagt op til en intim akustisk aften med smagsprøver fra hele Ann-Mette Eltens brede repertoiret. Lige fra På Slaget 12 hits som "Hjem til Århus", "Ude på det blå ocean", Ta' kæresten i hånden", "Jeg elsker dig som vinden blæser" over Let's dance pladerne til fortolkninger af Giro 413 klassikere som "Hele ugen alene" "Tak for alle kyssene"
Den imponerende bredde bliver tydeliggjort med et udvalg af de helt store populære sange fra hendes klassiske repertoiret som eksempelvis Puccinis "O Mio Babbino Caro" "Nessun Dorma"

Ann-Mette har i alt udgivet 6 solo-albums kunne i 2011 fejre 25 års-jubilæum med På Slaget 12. Hun har som solist sammen med På Slaget 12 solgt mere end 1 million albums

Medvirkende: Ann-Mette Elten: vokal
Niels Kirkegaard: guitar

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
7 Okt Jazz

Jazz med Allan Bo Quintet

Søn. d. 7. oktober 2018, kl. 13.
Pris: (Entré: Entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ishøj Kultur Café,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Allan Bo kan ikke tilbyde Count Basie, Duke Ellington eller Ray Charles live på scenen, men hvis man kan lide den musik, de står for, så går man ikke forgæves til en koncert med Allan Bo Quintet. Swing og blues er kernen i repertoiret, men også ballader og countryrock bliver der plads til. Og som Ray Charles sagde: "Genre spiller ingen rolle, det drejer sig om, hvordan musikken spilles."
Vis kort