Dato

Genrer


Vælg en eller flere genrer
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
18/12 2018
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Tlf: 4354 5511

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6129, Lon 12.3563

Ishøj Kultur Café er kommunens nye kulturhus i Ishøj By Center (tidl. Ishøj Centersal)


Viser 28 events fra/efter 24. mar. 2019

24 Mar Skuespil

Vitello

Søn. d. 24. marts 2019, kl. 13 & 15.
Pris: (Entré: 45,00 dkk - 125,00 dkk) Køb/bestil billet
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Vitello. Kim Fupz Aakesons "Vitello"-bøger er nogle af landets mest populære børnebøger. Bøgerne bruges flittigt i de første klasser i Folkeskolen - ligesom de er rigtig populære børnebøger på biblioteket som højtlæsning hjemme. Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung vist så meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I teaterforestillingen "Vitello" leder efter Vitello efter en far han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max Hasse møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget - enten sammen med de irriterende tvillinger Max Hasse eller sammen med møgungen William eller så bare sammen med sig selv.
En sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange skøre replikker.Der findes 14 bøger om krudtuglen Vitello. 8 af disse er med i teaterforestillingen.
Iscenesættelse: Louise Schouw
Manuskript: Gunvor Reynberg
Komponist: Lars Fjeldmose
Scenograf: Kirsten Victoria Lind
Koreografi: Katrine Engberg
Varighed: 70 min uden pause
Alder: fra 5-99 år

Arrangør: Louise Schouw Teater
Gruppebilletter kan købes på Ticketmasters Servicecenter, tlf. 70 15 65 65
Vis kort
27 Mar Andet/Ukendt

Virgo Son 50/50 koncert

Ons. d. 27. marts 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 55,00 DKK) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Virgo Son (aka Mikkel), er en singer/songwriter på blot 21 år. Det er solo helt akustisk, med fængende melodier, gribende tekster, en stærk dynamik. Med rødderne plantet i den klassiske Songwriter genre, bliver guitaren så udfordret med solo'er 60'er rock

Virgo Son har allerede nået over landets grænser med afspilninger i
Britisk radio shows i Berlin
Tidligere optrædener på bla Tønder Festival Gimle
Support på Natasja Lee Dickinson turné
Pt er han aktuel med debut E.P'en "Sustainable" som på blot 1 måned nåede 10.000 afspilninger på Spotify

"Sustainable"

Facebook
Vis kort
29 Mar Andet/Ukendt

I Think You're Awesome

Fre. d. 29. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 120,00 DKK) Køb/bestil billet
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
"I Think You're Awesome er navnet på et af landets mest spændende orkestre. De har en. genkendelig lyd, de har originale idéer (.). Afrikanske rytmer, nordiske folketoner,. Amerikanske melodier europæisk improvisation fortalte programmet - det var sandt.
Dertil transpararent tredimensionel lyd. Fedt orkester!" - Cim Meyer, Jazz Special
Et af Danmarks mest hypede orkestre fylder 10 år i 2019! Siden dannelsen i 2009 er der
sket meget for bandet; De har været nominerede til DMA Jazz, er blevet spillet mere end
1000 gange på DR P8 Jazz, haft næsten 300.00 streams på Spotify, spillet udsolgte
koncerter i hele landet modtaget JazznytPrisen på baggrund af udgivelserne Books
Books Live. De har sågar fået lov til at optræde med trad-jazz koryfæet Ole 'Fessor'
Lindgren til P8 Jazz ALive. Så der er nok at fejre for de seks unge musikere i indiejazzsekstetten.
I 2018 udkom så albummet 'Kiss Your Darlings', som endnu engang viste nye sider af
orkestret musikerne, der har delt deres musikalske opvækst sammen gennem de
seneste år individuelt, såvel som i bandet, har etableret sig som nogle af de mest
spændende musikere, vi har herhjemme lige nu.
"...The Next Big Thing i dansk jazz!" - Niels Overgaard, Jazznyt

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
31 Mar Jazz

Jazz med Paul Harrison Band

Søn. d. 31. marts 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Ja.) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Engelske Paul Harrison disker op med et fantastisk band, hvis varemærke er dynamisk performance og højt musikalsk niveau. De serverer alt fra up-tempo numre til smukke ballader i et utal af jazzens rytmiske stilarter. Der skrues op for fuldblodsjazz i international klasse, som Paul Harrison Band i to årtier har været storleverandør af på alverdens scener.
Entré
Vis kort
3 Apr Andet

Aftenmatiné: 'De Lystige Sømænd'

Ons. d. 3. april 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: 200,00 DKK) Køb/bestil billet
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
De Lystige Sømænd byder på festlig, folkelig fornøjelig musikalsk underholdning. De danske lystige sømandsviser synges spilles med smittende glæde entusiasme. Publikum kan slet ikke lade være med at synge med. Viserne introduceres fortolkes af de 5 lystige sømænd med indlevelse flerstemmig sang. Der laves små optrin publikum får lov til at synge med titler som: "Jeg har en ven, en rigtig sailor"
"Den er fin med kompasset"
"Fra Halifax til Spanien"
"Susanne, Birgitte Hanne"
"Det var på Capri"
"En Sømand elsker havets blå"
"Nordsøbølger"
"Mandalay"
"En sømand har sin enegang"
"Der går altid både tilbage"
"Fiskerpigens sang"
"Så længe skuden kan gå"
"Hils fra mig derhjemme"
"Solskin ombord"

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
4 Apr Andet/Ukendt

Julie Berthelsen 15 års jubilæumstour

Tor. d. 4. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 140,00 dkk - 205,00 dkk) Køb/bestil billet
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
I 2002/03, efter hun deltog i "Popstars", udgav Julie sit første album HOME med megahittet "Every little part of me". Albummet solgte forbløffende 90.000 eksemplarer, gav efterfølgende Julie 3 statuetter ved Danish Music Awards 2004. I årene herefter har Julie udgivet yderligere 4 albums, lavet en hel masse TV, radio filmmusik alverdens andre sjove projekter

I foråret 2019 vender Julie så tilbage til udgangspunktet, hvor det hele startede for hende tilbage i 2003. Hun vil fejre sit første albums 15 års jubilæum med en trio tour ud på landets spillesteder kulturhuse. Med sig har hun sine radiohitshits, et hav af gode sange historier fra albummets tilblivelse, samt nogle yderst kompetente musikere, som skal hjælpe med at gøre aftenen 100% perfekt.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort

McGoozer, solo

Fre. d. 5. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 120,00 DKK) Køb/bestil billet
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
McGoozer. Paul McGee, bedre kendt som McGoo, tog musikken til sig i en tidlig alder. Hans søskende havde en stor indflydelse på hans kærlighed til musik sammen med de påvirkninger, der findes i hans hjemland Skotland. Med sin bror, Brian, der er grundlægger af Simple Minds hans anden bror Owen (AKA Owen Paul), der i sommeren 1986 havde et megahit med "You're My Favorite Waste of Time", er det ikke overraskende, at McGoo har brugt hele livet fordybet i musikbranchen.

Hans karriere i musik begyndte med "The Official Tribute to the Blues Brothers", hvor han skiftede mellem at spille rollerne som både Jake Elwood Blues, da han turnerede med denne teaterproduktion. I de tre år, hvor han var involveret i denne produktion, turede McGoo to gange i Europa, turnerede Storbritannien i et helt år deltog i et seks måneders ophold i Londons West End.

Disse år var yderst vigtige i hans eget band, McGoozer, da han tilbød ham udbredt eksponering samt erfaringer, som han kunne basere fremtidige sange på. Da hans tid med "Blues Brothers" aftog, fokuserede han på at lave sin egen musik, de melodiske anthems, som hans navn bliver synonymt med.

Et andet højdepunkt i karrieren var tiden med Mike and the Mechanics. McGoo sang på deres studiealbum "Rewired" turnerede hele Europa som support for Phil Collins på dennes verdensturné optrådte på festivaler stadioner med over 70 tusind mennesker ad gangen. "Det var virkelig fantastisk at komme til at arbejde med så musikalske giganter som Mike Rutherford Paul Carrack", bemærker McGoo.

Steve Shippee fra ShipWright Productions: "Paul McGee er en sanger / sangskriver med et vokalområde, der minder om Axl Rose en tone / melodi, der ofte beskrives som en mandlig Adele. Han fortæller en historie med sin rock / pop-stil musik, der fremkalder en følelse af positivitet personlig forbindelse. Han kan dække folk som Aha, Ed Sheeran Taylor Swift med sin unikke fortolkning af deres musik, men hans originale melodier er hans sande kunstværker. "Steve Shippee, administrerende direktør for ShipWright Productions

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
6 Apr Andet/Ukendt

The Consolation

Lør. d. 6. april 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 90,00 dkk - 135,00 dkk)
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
D'herrer i The Consolation er blandt bannerførerne på den hjemlige scene for americana-musikken. Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 P5 med deres smittende melodiøse blanding af country amerikansk inspireret rock, som det fx høres i sange som "Portland Girl", "Manitoba" turnéhymnen "The Heart Of It All". Bandet har endvidere turneret massivt i hele landet, på festivaler, regionale spillesteder tilrøgede værtshuse, hvor støvet autentisk rootsmusik gør sig rigtigt godt.

Inspirationskilderne spænder fra countrykoryfæer som Johnny Cash Waylon Jennings, over folk rock-pionerer som Neil Young, The Band Bob Dylan, til country- "blue collar" rockartister som The Eagles, Bruce Springsteen Tom Petty & The Heartbreakers. Men når referencerne er nævnt, så må man sige at The Consolation sin helt egen sound, som er fuldstændig unik for den danske scene. Bandets musik er en smeltedigel af amerikanermusik af bedste skuffe, tilført et distinkt nordisk islæt, hvor melankolien eftertænksomheden ofte sniger sig elegant ind i de iørefaldende sange. Bandet skaber et univers, hvor hjemve møder udlængsel, hvor små som store emner tages op. På radiosinglen "Miss America" (2017), som forsanger Nis Gaarde skrev i New York på valgaftenen i 2016, kan man fx spore et klart frustreret ambivalent forhold til USA. "Red, white & blue, you are not the girl that I once knew..." lyder teksten bittersødt.

I 2018 udsender The Consolation albummet "Heartland", som fortsætter den røde tråd, men samtidig udvikler udfordrer bandets udtryk. Sangene på "Heartland" tager fat om en række emner, der har udgangspunkt i det kontrastfulde amerikanske samfund. Skellet mellem befolkningerne i byen på landet, dødsstraf, voksende politisk isolationisme højreradikalisering, så videre. Men sangene handler så om kærligheden til et smukt fascinerende land, hvor drømme opstår, bliver knust eller går i opfyldelse. Bandet inviterer i allerhøjeste grad lytteren med på en musikalsk rejse, hvor der både er noget til hjertet, til hjernen til danskeskoene.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort
7 Apr Jazz

Jazz med Jesper Thilo Kvintet

Søn. d. 7. april 2019, kl. 13.
Pris: (Entré: Ja.) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
Jesper Thilo er en af de mest toneangivende saxofonister. 'Mr. Mainstream' har dybe rødder i den amerikanske swing og bebop. Disse traditioner har Thilo tilegnet sig med en sådan indlevelse og et sådant håndelag, at han suverænt er en af de mest fremtrædende europæiske tenorsaxofonister i mainstreamjazzen.
Entré
Vis kort

Indfødsretsprøven

Fre. d. 12. april 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 55,00 dkk - 105,00 dkk) Køb/bestil billet
Kulturium Musikteater,
Ishøj Østergade 28, Ishøj
INDFØDSRETSPRØVEN. Så klapper vi i takt. Hvad var August Bournonville kendt for? Hvem er formand for Socialdemokratiet? Hvis du korrekt kan besvare disse spørgsmål (og flere til), så kan du hive en ekstra gang i snoren til den rødhvide klaphat glæde dig over at være et skridt tættere på at kalde dig selv for vaskeægte dansker. Men hov, hvad vil det egentlig sige at være dansk? Det spørgsmål er i disse år en varm kartoffel i hænderne på landets folkevalgte. Med forestillingen Indfødsretsprøven sætter teatret Mungo Park Kolding danskheden på dagsordenen kaster sig hovedkulds ind i en højaktuel samfundsdebat.

Varighed 75 minutter uden pause

PRODUCENT
Forestillingen Indfødsretsprøven er produceret af Mungo Park Kolding første gang opsat i 2017.

Medvirkende Marie Nørgaard, Magnus Christensen Instruktør Katrina Bugaj Tekst Alexandra Moltke, Morten Mosgaard, Jeanette Munzert, Tomas Lagermand Lundme, Marie Nørgaard, Magnus Christensen, Katrina Bugaj, Lasse Bo Handberg Visuel konsulent Sandra Møller Svendsen Lysdesigner Morten Dorvin Produktionsleder Anders Storm Foto Palle Peter Skov

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk
Vis kort