Kulturkalender

Støtteforening for Get It On Liners

Støtteforening for Get It On Liners

Færgevej 11
3600 Frederikssund
Tlf: 30235607Viser 2 events fra/efter 24. jan. 2020

Foredrag Med Drabscheferne Kurt Kragh Og Ove Dahl

Torsdag den 6. februar 2020, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 225 kr) Køb/bestil billet
Kultur- og forsamlingshuset Græse gl. Skole Græse Skolevej 21, Frederikssund Støtteforening for Get It On Liners
Den ultimative forbrydelse - drabet! Hør drabscheferne fortælle om nogle af de mest spektakulære drabssager i nyere dansk historie. Den ultimative forbrydelse - drabet - hør drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl fortælle om nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie.

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere. De har derfor kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark, hvilket giver dem en fantastisk viden om, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel.

Drabscheferne er bl.a. kendt fra Kanal 5's "Profil af en morder" og har tilsammen udgivet flere bestsellere.

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han gjorde tjeneste i over 25 år - primært som efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef. Han har gennem sine mange år som drabschef været et velkendt ansigt på TV bl.a. i forbindelse med en række større danske drabssager.

Ove Dahl og Kurt Kragh ser sammen tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til. Drabscheferne vil også beskrive de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse - at slå ihjel: jalousi, hævn, begær, profit, magt, udstødelse og fanatisme.

Praktisk:
Unummererede pladser,
Dørene åbnes kl. 18:00,
Ingen garderobe,
Kaffe, te og sodavand kan købes.

Medlemmer af støtteforeningen for Get It On Liners får ved booking en rabat på kr. 25,00 (ét medlemskab giver mulighed for køb af én billet med rabat).
Pris: (Entré: 225 kr) Køb/bestil billet
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund Støtteforening for Get It On Liners
Foredrag med krigsfotografen Jan Grarup - der nyligt har kunnet opleves i de danske biografer. Filmen "Krigsfotografen" handler om Jan Grarup og hans liv på hjemmefronten og ude i verdens brændpunkter. Foredrag med krigsfotografen Jan Grarup - der nyligt har kunnet opleves i de danske biografer.

Filmen "Krigsfotografen" handler om Jan Grarup og hans liv på hjemmefronten og ude i verdens brændpunkter. Ude i verden er Jan Grarup krigsfotograf i evig krydsild, men hjemme i København er han far til fire. Pludselig står han dog alene med forældreansvaret efter mange års flygtig tilstedeværelse, da hans ekskone bliver alvorlig syg af kræft. Filmen portrætterer Jan Grarup og hans grænseoverskridende arbejde. Vi tager med krigsfotografen ud i forskellige krigszoner og følger ham tæt i det arbejde, der potentielt kan koste ham livet - en risiko, han er indstillet på, mens han samtidig forsøger at være der for sine børn på bedste vis. For hvordan hænger vejsidebomber og snigskytter sammen med at have ansvar for fire børn?

Lige nu kan I opleve et foredrag med en af verdens bedste krigsfotografer.

Jan Grarup fortæller om livet som fotograf i verdens brændpunkter med livet som indsats. Foredraget er utrolig personligt og absolut aktuelt, og I får et sjældent indblik i de mange timers arbejde, der er gået forud for de billeder, vi ser fra verdens krige. Hvordan kan man tage billeder, der viser nogle af de værste sider af verden, men samtidig også indeholder glimt af håb og nogle af de mest formidable menneskelige egenskaber som overlevelse, omsorg og kærlighed? Og hvorfor opsøger Jan Grarup død og ødelæggelse, når andre mennesker flygter fra dem?

Med dette foredrag får I...
et spændende og ærligt foredrag, der vil åbne jeres øjne for resten af verden
et indblik i en ildsjæls arbejde og om de personlige konsekvenser, der er forbundet med jobbet som krigsfotograf
en foredragsholder, som har vundet en række nationale og internationale priser for sit arbejde.

Ét medlemskab af støtteforeningen giver mulighed for købaf én billet til 200,-