Kulturkalender

Frederikssund Vikingeboplads og Friluftsscene

Frederikssund Vikingeboplads og Friluftsscene

Kalvøen
3600 Frederikssund
Tlf: 47 31 06 85
Hjemmeside
Åbent: Vikingebopladsen er åben hele året
Entré: Gratis entre til vikingebopladsen

Frederikssund Vikingeboplads. Frilandsmuseum med 5 rekonstruerede grubehuse og et nybygget langhus, samt anløbsbro for vikingeskibe. Historisk korrekt rekonstrueret landsby, der viser hvordan vikingerne boede, levede og arbejdede. Vikingehåndværkergruppen Bifrost levendegør bopladsen i udvalgte weekender i sommerhalvåret. Åbent museum for vikingetidens teknologi

Vikingespillene i Frederikssund. I forbindelse med vikingebopladsen afholdes det årlige vikingemarked og på friluftsscenen opføres Frederikssund VikingespilViser 1 event fra/efter 13. dec. 2018

Pris: (Fri entré)
Frederikssund Vikingeboplads og Friluftsscene Kalvøen, Frederikssund
Glæd jer til årets lysfest og vikingemarked i Vikingernes Verden i Frederikssund. Frederikssund-Vikingerne inviterer til den traditionelle lysfest med vintermarked ved hytterne bag scenen, hvor der sælges lidt af hvert.
Søger du en helt speciel julegave, så kig forbi og se det store udvalg af bl.a. vikingesmykker, lædervarer og pileflet.
Der vil også være lidt godt at varme sig på f.eks. gløgg, kakao og varm øllikør. Sulten kan også stilles, vi har pandekager, pølser og flæskestegssandwich, brændte mandler, flødekarameller og meget mere.
Vigtigst af alt, så er det herude i Vikingernes Verden, at tiden står stille, og man kan hygge sig og få en god snak og et tiltrængt pusterum i den stressede juletid.
I skumringen tændes der lys i træerne, der er solhverstale i Langhuset, og på denne stemningsfulde måde hilser vi de lysere tider velkommen tilbage.
Læs mere om vikingernes traditioner for lysfest og se programmet på www.vikingespil.dk

Velkommen til en dejlig vinterdag i Vikingernes Verden